kız selam bende kullandığım şeyleri paylaşmak istiyorum ama..
hangi yıkama jelini kullandıysam hepsi yeni sivilce ve yeni lekeyle geri döndü
(herşeye en az 2 ay şans veriyorum)
en son sebamed likid almıştım son yıkamamda yüzümü yaktı kaşına kaşına öldüm
zaten o son yüzümü yıkayışımdı, burun ameliyatı oldum perşembe çıkıcak bantlarım :)
tabi forumdaki fotoğraflara baktım hiç kimse benimki kadar değil, maşallah mumya gibiyim:S (bantlar yanağımda ve alnımdada var)
velhasılbantlar çıkınca bakıma giricem bu topiği öncedende okumuştum ama doa kozmetikten alışveriş yapmayı düşünüyorum.
çünkü bana alerji yapmayan bir yüz yıkama jeli, sivilce çıkarmayan bi nemlendirici bulamadım
Ben geldimm :))
canım cildin nasıl yağlı mı ? sivilce derken yüz yıkama jelleri mi sivilce yaptı sana . doa kozmetik güzel ama yüz yıkama jeli yok duş jelleri var .nemlendirici konusunda da aynı şeyi paylaşıyoruz seninle cilt tipini söylersen belki bişeyler bulabiliriz çok geçmiş olsun bu arada .)
canım rengi çok güzelmiş hayırlı olsun :) sık sık gel özletme kendini ama :)merhaba kuzulaaarr
hergün gelemiyorum artik malesef ama sizinle en son aldigim ruju paylasmak istedim.
Eki Görüntüle 461308
tatlım roaccutane tedavisinden sonra cildim kupkuru oldu ne sürdüysem nemlendirmedi.. nemlendirenlerde sivilce yaptı..
tedavi bittikten 2,5-3 yıl sonra yani bu ocak yeniden hortladılar innova, the body shop, neutrogena hatta bi ara sabun kullandım
en son sebamed likid aldım o da son yıkamamda kızarttı kaşındırdı
ne bahtsız kızım ya
canım sen tedavi görmüşsün bildiğim kadaryırla o tedavi cildi hassaslaştırıp kurutuyor. ben o konuda pek bişey bilmiyorum ama bu şekilde tedavi görenlere doktorlar genelde nemlendirici la roche posay veriyor. sivilceli ciltler , sivilce tedavisinden kuruyan ciltler için effaclar serisi var la roche posayın . Burda arkadaşımız vardı deniz . o da senin gibi tedavi görmüştü sivilceden ve bi yazısında " neo strata kesinlikle yüz yıkama köpüğü olarak önerebilirim sivilceli olan ciltler hassas olan ciltler kesinlikle kullanmalı." demişti. yüz yıkama jelini neostrata kullanabilirsin . benim sivilceli bi cildim yok ama senin gibi hassas ve ne sürersem süreyim pıtr pıtr sivilcelerim çıkar . doktorm sivilceli ciltler için olan effaclar duo kullanmamı söylemişti bu yüzden sana da nemlendirici olarak la roche effaclar duo önerebilirim .)
PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE GÖZENEK AÇICI ANTİ AKNE BAKIMI
Ciddi cilt bozuklarına karşı Tek bir bakımla çift etki:
Sivilceler + Tıkanmış Gözenekler
AKTİF İÇERİKLERİN SİNERJİSİ :
1 - Niacinamide Sivilce iritasyonunu yatıştırır. Piroctone Olamine Bakteri üreyen bölgeyi arındırır.
2 - LHA + Salisilik Asit Keratolitik etki (ölü hücreleri arındırır.) Linoleik Asit Sebum düzenleyici ve keratolotik etki
Yüksek ETKİNLİK : *
Sivilcelerde düzelme : %88
Gözeneklerde sıkılaşma : %89
Hızlı etkinlik : %88
Mükemmel Doku :
Yağsız, Matlaştırıcı, Uzun süreli nemlendirici doku; Alkol, Paraben, Renlendirici içermez.
*4 hafta boyunca Effaclar DUO kullanan 324 kişinin ürün değerlendirme yüzdeleri
Arıtılmış olan Gözeneklilik, kusurları azalır. Cilt daha net görünüyor ve yumuşak. Daha sağlıklı görünen cilt nitelikleri kurtarmak için uzun ömürlü bir denge kazanır.
Kullanım Şekli :
Sabah ve / veya akşam yüzlerinde uygulayın.
tatlım peki lekeler için? ben doadan düşünmüştüm acaba onuda uygulayıp artık pess diyip la roche mu kullansam
tatlım ben gördüm lekelerini bu mevsimde lekeler için bişey yapılması önerilmiyor en önemlisi renklerinin koyulaşmasını önlemek çin güneş kremi kullanmak. onun dışında medacassol merhem var lekeler için eczanelerde satılıyor 7.5 tl hücre yenileyici bi merhem. doa da laktik asik tca gelmiş gördüüm onları ama bu mevsimde pek önerilmiyor onlarda hatta ben cilt bakımına gittiğimde sivilce tedavisi görenler yazın cilt bakımı yaptrabilr mi demiştim hayır hassas zaten ciltleri daha da hassaslaşır demişlerdi.))
ohooo herşey kışa kaldıbekleriz artık yapcak bişey yok (((((((((
kizlar nasilsiniz neler yapiyorsunuz
canım neostrata güzel bi marka bende alıcam ama kışın . glikolik asit olduğu için yazın kullanmak çok doğru değilmiş bende cilt görünümünü düzenleyici losyon alıcam hatta ama şşmdi bioderma aldım set. inatçı cilt pürüzlerine kaarşı diye öyle pürüzümde yok pek ama bebek gibi olsun istiyorum içerisinde bioderma sebium serum var o pürüzlere karşı bide sebium akn var o güzel bir ürün onu kullandım siyah noktalar için ve sivilceler için .)) doktorun demiş bilemiyorum ama bana özellikle eczanedeki bayan da doktorumda yazın olmaz demiişlerdi.
bephantol ? hiç duymadım ama bephantene benziyo galiba =) yüze uygulanma konusuna gelince emin olamam hiç bilmediğim bi ürün ama body lotion olarak geciyor yüz için olduğunu belirtmemiş. ama özelliklerini okuyunca merak ettim valla bu kremi=)bu işten anlıyan biri olarak sana soralım bepanthol nasıl?yüze uygulanırmı sence
canım 1-2 gün daha kullan bak bakalım. başta sivilce çıkarıp sonra söndürdüyse ne gibi etkisi olur bilemem =) bende uzun zaman önce garnier yüz yıkama jeli kullandım fırçasız ama. bu arada fırçasız bi dene istersen çünkü fırça peeling etkisi yapıp sivilcelerini azdırmasın=)tesekkurler canim...kisin bende deneyim ozaman neostratayi..bende garnier fircali yuz temizleme jeli aldim 3-4 gundur onu kullaniyorum ama mahvetti cildimi ergenlik donemimde bile sivilce cikmayan cildimde birsuru sivilce oldu ama urunu kullanmaya devam ettim 2 gun sonrada kendiliginden sonduler fakat hala kalintilari var.anlamadim bu yikama jelini kullanmaya devam mi etmeliyim acaba boyle mi tedavi ediyor bu cildi
gel artık canım özlettin kendni =)iyiyim canim antalyadayim ben kismetse bugun donuyorum ama =)) artik rahat rahat formu yakindan takip edebilecegim :))
günaydınnnn kızlarrrr
hosbulduk canim =)) artik burdayim bi yere gitmiyorum :)) askinihan nerelerde acaba merak ettim sda1 de ozledim sizleri :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?