Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866
Canım çok afedersin ama özel msj henüz gönderemiyorum o yüzden en azından yanıt vermek adına burdan yazıcam.
Canım kaş altların çıkık göz kapağında koyu bir ton var kendiğinden ve gözler yuvarlak Önce alt zemini kapatmalısın ton karışıklığı olmasın çünki amacın göz kapağına dikkati çekmek zaten kaş altın çıkık aradaki orantıyı kurmalısın göz kapağına açık renkler uygula eğer gölgelendirme istiyorsan ortadan ve kaşa paralel bir uzantı yapmalısın neyse teknik buydu.Hayatım gözlerinde ton oyunları yapmalısın.tek bir tondan yapma.Saçlar koyu normalde her renk olur bu saça tabi ama genel baktığımda mavi kullanma derim mor renk te kullanma.Gri tonunu iyi yakalamalısın.Yeşil tonlarından bir karışım bakır tonları simli bejler ama bunun için alt zemini kapat olurmu.Maviyi alt kirpik diplerinde kullananbilirsin bunuda söylemiş olayım Ama mor renk olmicaktır kullandıysan daha önce olmamıştır emin ol :) eyeliner ince bir şekilde sürmelisin.Fondöten allık kullanmıyorum demişsin bu senin tercihin tabi ama saç diplerini koyu bir pudra yada fondötenle geriye çekmen gerekiyor.

Canım çok teşekkür ederim cevabın için, önerilerini kesinlikle dikkate alıcam
Moru zaten kıyafetlerde vs de kullanamıyorum nedense hiç bir şekilde gitmiyo bana
Yeşil ve açık kahveler kullanıyordum gözlerimde, grileri de denicem hemenn

canım benim rucauccutan tedavisi olmadan önce yağlı bir cildim vardı şimdi ise kuru bir cilde sahibim ama aşırı hassas... kimyasal peeling işlemide bu tedaviyle birlikte oldum 3 kez uygulattım soyma işlemi deniliyor ... cilt bakımını yaz sonu düşünüyorum.. evet buhar banyosu diyorum ben ona cildime yapıyorum ara ara içine papatya kurusu koyarak ...
La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50 kullanıyorum renkli olanından onun dışında renkli nemlendiriciler .. makyajım kalıcı oluyor ama fondotenle nedense aram pek uyuşmadı acaba cildime uygununumu seçemedim bilmiyorum :26:

selam guzelliklerr

selam canım hoşgeldinnn

Mor senin rengin değil tatlım zaten farkındaymışsın.Gölgeler haricinde alt kirpik diplerini renklendiricek şekilde far sürebilirsin.Mesela göz kapağı açık kahveler alt kirpik diplerine yeşil bir ton kullan çok hoş olursun.Gözlerin çok yorgun olduğunda kahveden uzak dur allıktada böyledir yüz yorgunsa o gün şeftali tonu allık kullanılmalı kahvelerden uzak gri tonunu iyi yakalaman gerekiyor unutma her gri rengi olmaz ya açık renk olanı yada tam koyu gri olmalı ara renk olmaz. pembe tonuda kullanma canım.

Standart cilt bakımı aşamaları

Cildinize uygun ürünlerle cildin derinlemesine temizliği

Cildin yüzeyinde biriken ölü hücre tabakasını temizlemek için uygulanan "peeling"

Cildin yumuşaması, gözeneklerin açılması ve siyah noktaların kolay temizlenebilmesi için vapozon (ozon/buhar)

Siyah noktaların temizlenmesi

Cildi canlandırıcı ve kan akımını arttırıcı masaj

Yüksek frekans uygulaması ile cildin dezenfeksiyonu, kan dolaşımının arttırılması ve cildin sakinleştirilmesi

Cildin ihtiyacına uygun bir nem maskesi veya arındırıcı bir maske

Günlük bakım ürünlerinin cilde yedirilmesi aşamalarından oluşur.

Son düzenleme:

canımm benimki gözünden mi kaçtı bana cevap vermedinn :8 :8

Kızlar Ben Bembeyazım cildim Hassas Bilirsiniz Hemen Yanarız Güneş Kremi Alıcam Günlük Hayatta Kullanacağım Koruyucu Güneş Kremi Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Kızlar Ben Bembeyazım cildim Hassas Bilirsiniz Hemen Yanarız Güneş Kremi Alıcam Günlük Hayatta Kullanacağım Koruyucu Güneş Kremi Hangisini Tavsiye Edersiniz ?

Ben de beyazım hatta bazen bembeyaz.
Aven'in faktörlü güneş kremini kullanıyorum. kremsi yapıda beyaz olduğu için bazen solgun gösterebiliyor ama renklileri de çıkmış bir bak istersen
Ben avenden memnunum.

Ben de beyazım hatta bazen bembeyaz.
Aven'in faktörlü güneş kremini kullanıyorum. kremsi yapıda beyaz olduğu için bazen solgun gösterebiliyor ama renklileri de çıkmış bir bak istersen
Ben avenden memnunum.

Caniiimmm nerelerdesin sen konusamadik ozlden de mesaj atamadim mrsaj kutun doluydu .)

Bu aradaa bende yaron cilt bakimini gidicem insallah .)

Caniiimmm nerelerdesin sen konusamadik ozlden de mesaj atamadim mrsaj kutun doluydu .)

Bu aradaa bende yaron cilt bakimini gidicem insallah .)

Buralarda dolaşıyorum canım sen nerelerdesin, mesaj atmıştım sana en son..Dur boşaltayım hemen doluyor bu kutu da yaa
Ayy ne güzel ya, ışıl ışıl olacak cildin, ben de mi yaptırsam yazın napsam, kaça yaptıracaksın?

Bu arada cansever 50 faktör yazacaktım da çıkmamış

Canim benim annem 3 tane bakim yaptrma seamsi almsti 1.5 sene once ama 2 seansa gdp 3.ye gidemedi kortizon tedavsi gordiugu icin ne olur olmaz diye. 3 seansi 300 liraydi blmyrm normlde ne kadardr ama biz estetk merkznden bir suri sey almstil .) Ben yaptrm soncu yazcm nasl olrsa denozzzcim sanada bldrcm tatlm .) Bu arada nihancm eve gidip ozlden mesaj atcam canm dsardaym .)
Saclarima kiydim geldim :-(

Avene al kesinlikle ben cok memnunum <3

Canimmm kestrdn mi nedennn. (

Bumu Oluyor Kızlar ?

bsragzde sonuçları merakla bekliyorum
Umarım çok iyi gelir.
Bu arada benim sivilcelerim de geçmek üzere
Bir hafta oldu mu tam hatırlamıyorum, buraya yazmıştım ilk sürdüğüm günü:44:
Günde iki defa sürünce daha iyi geldi sanırım ve bir kaç gündür sadece o bölgeye sürdüm bilmem yanlış mı ama:26:

Canansever eczanelerde, kozmetikçilerde bulabilrsin, dermokozmatik ürünler satan bir eczaneden almıştım ben.

Son düzenleme:

Fiyatı Nedir Canım Peki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…