Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

Teşekkürler canımmm
Kesin denemelisin tatlım nemlendiriciye argan yağı koymayı, cildi yumuşacık yapıyor Ama 2 damladan fazla koyma çok yağlı olur.
Lahana yağını spor yaparken bel bölgeme sürüyorum tatlım. Bölgesel çalışınca incelmeye yardımcı oluyor

mozzarella ,canm bu madecascol cildi yağlandırmıyor değil mi? genellikle yağlı oluyor hücre yenileyci kremler ,sorun cıkmadı değil mi? eğer öyle ise ben de alayım,pişik kremi ,çinko kremi furyası da vardı ya bi ara.onlardan da alabilirim aslında.

yeni bi krem mi katılıyo aramızaaaaa :))))madecassolu merak eettim valla fiyatı ne kadar özellkleri nelerr :))

cnm eczanelerde satılıyor zaten tıbbi bir krem, yara yanık tedavilerinde de birebir, ben sivilce çıkardığım zaman mutlaka oynar ve yara yaparım, gece yatarken bu kremden sürerim ertesi güne iyileşmiş olur.

yaralara lekere birebir, iyileşme sürecini hızlandırıyor, ve yeni doku oluşumu sağlıyor. fiyatıda reçetesiz 7.90 sanırım. ben reçeteyle almıştım.

buarada bir krem kutusunda bepanthen ve madecassol karıştırıp 1 ampül evigen kırarsanız içine kendi hücre yenileyici ve bakım kreminizi kendiniz yapmış olursunuz.

canım benim T bölgem yağlı ,yanaklarım orta olmasına rağmen hiçbir sorun yaşamadım. çok besledi cildimi, tazeledi, ama yağlanma yapmadı.

Bsragzde'cim açıklamaların için çooook teşekkür ederim canım, fönle alakam olmadığı için bilmiyorum doğrusu.:26:

Madecassolu ben de kolumdaki yanıktan sonra iz kalmasın diye kullanmıştım, acaba yüzüme de mi kullanmaya başlasam, sicilve lekerim kaldı mor mor, faydası olur mu ki ya:44::44:

Kantaron yağı da kullandım bir dönem, yüzümdeki sivilce lekeleri için, aktar tavsiyesiyle,bir dönem cildim ışıl ışıl oldu, parladı filan ama sonr tekrar sivilce çıkınca yağa bağladım ve bıraktım ben de

cnm banyoda kese denedinmi hiç yüzüne ? kesinlikle hırpalamadan hafif sabunla yumuşatarak dairesel hareketlerle hafif hafif kese yap yüzüne , banyo sonrasıda madecassol sür , mor mor lekelerin açıldığını göreceksin. ben kışın stresten sivilce çıkardım baya, sivilceler gitti ama mor - kahverengi lekeleri kaldı, sırf buyüzden fondöten kullandım 1.5-2 ay, baktım fondöten bana göre değil lekelerle mücadeleye başladım ve bu dediklerimi yapıp kremleri kullandım, sonuç mükemmel.

canım ne demek bende fön için değil de duştan çıkınca saçım kolay taransın diye istiyorum . bide serum alcam ama ne alsam karar veremedim. tam bi karar veriyim sipariş vercem :)) sonuçları size de bildircem umarm çarşamba günü sınavlarım bitincede kullandığım ürünlerin resmni yüklycm artk :))

canım benim yüzüme olur olmaz herşey sivilce yapar bi krem bulmak için akla karayı seçiyorum geçen erkek arkadaşım yzün çok güzel oldu valla dedi ertesi gün minnacık sivilceler çıktı çenemde ve anlımda sinir oldm :)) bu krem suratmda sivilce filan yapar mı yeni çıkan sivilceleri sıktım kahverengi oldular geçerler biliyorum da kim bilir ne zamaaann :))

Eller için bi bakım biliyomusunuz kızlar.. Ellerimin hali fena... Hem kuru hem çatlak...

canım ellerine yağ sür shea yağı sürebilirsin nemlendirici olarak ben kullanmadım ama kullananlar cok memnun onu sürdükten 10dakika sonra vazelin sür ellerinin her yerine ve ellerine çorap geçirip uyu 10 gün sonra ellerin düzelir. erkek arkadaşımın elleri çok kötydü ona söylemiştim düzeldi elleri. o shea yağı yerine normal nemlendirici kullanmıştı :))

Teşekkür ederim canımmm....

kızlar watsons ürünlerini çok severek kullanıyorum uzun zaman önce lavantalı tek kullanımlık maske almıştım kullanmak nasip olmadı bi türlü ama geçenlerde tek kullanımlık çikolara ve kırmızı meyveler maskelerinden aldım . aslında tek kullanımlık dediğime bakmayın rahat 3 kullanımlık o maskeler kırmızı meyveler olanını bi kere sürdüğümde geçmekte üzere olan bi sivilcem büyüdü gündüz başka güneş kremi kullandım diyip ona bağladım ama sonra tekar sürdüğümde gene aynı şey oldu minnacık kalmış sivilcem büyüdü . 1 kullanımlık daha var babişkoma sürücem. çikolata maskesini de yakın zamanda deniycem ama korkuyorm sizi de bilgilendireyim :) ayrıcaaa artık saç kremi kullanmamaya karar verdim kara kara düşünüyodm ne olcak bu saç kremlerim dye aklımda şimşekler çaktı birdenn bi yerde okumuştum saç kremini saç uçlarında fazla bekletnce onarıyorms. bende saçlarımı atkuyruğu topladm maksat diplere gelmesin sonra selective protek , watsons ballı maske ve doa saç kremini karıştırdım saçlarıma sürdümmm . bone taktım kafama 1 saat sonra yıkadım saçlarım pasparlak oldu :)))

Teşekkür ederim canımmm....

canım en başta yağ demiştim nemlendirici olcaktı o . nemlendirici yerine shea yağı sürebilrsin. yanlış söylemişim . shea yağı gerçeğini bulmak zor biraz bizim kızların aldığı bi site var istersen söyleblrm ama hiç olmazsaa nemlendirici ve vezelini dene . krem zaten evde vardır vazelin de 2 lira bişey zaten. erkek arkadaşımın ellerini görseydin çok kötü olmuşlardı cidden sonra yumuşacık oldu :))

Canım akşam yaptım dediğini bolca vazelin sürüp kışlık eldivenide giyip öyle yattım hafif yumuşar gibi oldu ama yine aynı sanki...

Eller için bi bakım biliyomusunuz kızlar.. Ellerimin hali fena... Hem kuru hem çatlak...

canım ellerin için doğal bir sabunla yıkamanı öneriyorum bol nemlendiricili olan mesela gül sabunu ile anladığım kadarıyla senin cildin el sabunlarına alerji yapıyor o yüzden kuruyor...
GÜL Sabunu

Gül sabunu en etkili onarıcı özelliğe sahip ürünlerden Genel anlamda gül her türlü cilt sorununa iyi gelmesinin yanında , içeriğinde bulunan saf zeytinyağıyla beraber cildinize harikulade bakım yapar Cilde canlılık kazandırır ve gerginleştirir Alerjik ciltler, egzamalı ciltler ve açık yaralara iyi gelir Makyaj temizler, ciltteki doğum lekelerini alırRahatlatıcı, canlandırıcı ve antiseptiktir Vücuda ve ruha hitap eder Tüm cilt tiplerine önerilir Doğal gülyağı katkılıdır Cilde canlılık kazandırır ve gerginleştirir Baharatsı ve güçlü aromasıyla yaraların, Çatlamış ciltlerin, sivilcelerin iyileşmesinde faydalıdır İçerdiği E vitamini ve gliserin ile cildinizi besler, nemlendirir, canlandırır...

daha sonra nemlendirici olarak

KENEVİR YOĞUN NEMLENDİRİCİ BALSAM
Çok amaçlı bu balsam dirsek ve dizler gibi çok kuruyan bölgeler içindir. Dermatolojik olarak test edilmiştir. Yerel Ticaret ürünü kenevir tohumu yağı, organik sızma hindistan cevizi yağı, shea yağı, zeytin yağı, balmumu ve soya yağı içerir.

KENEVİR EL YAĞI
Bu yeni el yağı damlalıklı cam şişeye sahip olup, kullanımı kolay bir el bakımı sağlıyor. İçeriğinde Nikaragua’dan susam çekirdeği yağı bulunmaktadır. Kullanımı kolay damlalığıyla teninize dökün ve kuru cildinize masaj yaparak uygulayın.

canım bunları sana tavsiye edebilirim en doğal ve faydalı bakım ürünleri.. tabi alırken tekrardan araştırırsan çok daha iyi olur en azından kendin daha iyi anlarsın fayda görüp görmeyeceğini

Çok teşekkür ederim denizcim.. bu hafta izinliyim işe dönene kadar iyi edeyim ellerimi benim bi insanda en dikkat ettiğim şeylerden biri ellerin temiz güzel olmasıyken şimdi benim ellerim yüzüne bakılamaz halde.. Araştırırken önerilerini göz önünde bulundurucam...

[/url][/IMG]

kızlar bende dün gliss in şampuanını aldım ama henüz denemedim .. içinde argan yağının olması dikkatimi çekti aranızda kullanan var mı memnun kaldınız mı

Gliss Oil Nutritive Şampuan - Kolay Kırılan Uzun Saçlar İçin
Argan ve Shea yağı içeren bakım formülü saçınızı yeniden yapılandırarak hem kırılmaya hem de saç uçlarındaki çatallaşma oluşumuna karşı korur.
Saçınızı onarır ve saç kırılmasında 85’e varan azalma sağlar
Saçlarınıza kökten uca kadar güç ve parlaklık verir..

kızzzlarrr ben yokken bayağıı ürünler katılmış aramıza ama hücre yenileyici kremi bende deneyeceğim ilk işim bu olucak çok merak ettim kendisiyle biran önce tanışmam lazım :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…