iyi aksamlar kk nin bakimli bayanlari
ben bu aralar bittikce aliyorum cunku elimde 1 kutu kullanmadigim makyaj malzemesi doldu
o yuzden hic kozmetikciye girmiyorum ama elime katolog geciyor bu seferde katologa dayanamayip siparis veriyorum
bende en son aldigim Maybelline Volume Express Black Drama The Falsies cok memnunum takma kirpik etkisi veriyor ben kendim bile surunce sasirip kaliyorum
evet ya onun reklamında bile bi iddiası var.. yaa çok kararsız kaldım ama ben yaa hangisini alsam acep :26: maybelline nin fiyatı ne kadar canım
iyi aksamlar kk nin bakimli bayanlari
ben bu aralar bittikce aliyorum cunku elimde 1 kutu kullanmadigim makyaj malzemesi doldu
o yuzden hic kozmetikciye girmiyorum ama elime katolog geciyor bu seferde katologa dayanamayip siparis veriyorum
bende en son aldigim Maybelline Volume Express Black Drama The Falsies cok memnunum takma kirpik etkisi veriyor ben kendim bile surunce sasirip kaliyorum
Tatlim ben almadim bugun halam kuzenime aldi amaa o kadar icim gitti ki yilbasinda o alicak ayni rimelden evde rimelim cok oldugu icin yilbasinda alayim dedicanım tşkler onada bi bakayım bu aralar kirpiklerimi uzatmaya çalışıyorum kıvırıcı yüzünden döküldü birazcık.. bide lorealin rimeli yıkayınca zor çıkıyomuş dökülmeyle karşılaşanda olmuş ondan bi sorayım dedim sende ööle bi durum var mı diye
Tatlim ayni durumdan bende muzdaripim ama dayanamiyorum gordukce alasim geliyir bugun az kalsin one by one alicaktim 8.90 a dusmustu indrimleiyi aksamlar kk nin bakimli bayanlari
evet ya onun reklamında bile bi iddiası var.. yaa çok kararsız kaldım ama ben yaa hangisini alsam acep :26: maybelline nin fiyatı ne kadar canım
Aslinda rimeller kisin kisiye farklilik gosteriyor. Herkese giden urun bana gitmeyeblyor yada beklentilerimi karsilamayabiliyor. Ben hic hoslanmasamda hijyenik gelmesede mecbur deneyerek aliyorum . Sana da denemeni oneririm bu yuzdenindirimden almistim ben tatlim ama 14-15 tl arasi birseydi sanki tam hatirlamiyorum
indirimden almistim ben tatlim ama 14-15 tl arasi birseydi sanki tam hatirlamiyorum
e iyimiş ben bi araştırayım bulursam alırım canım sağol..
canım lorealin rimelini kullandım ve zor çıkıyor gerçekten
valla kafam karışıktı şimdi iyce karıştısağol canım uyardığın için ben en iyisi golden rose kullanmıştım bi ara ööle özelliksiz bildiğin düz model bi rimeldi ona döneyim ööle zor çıkanlar döküyomuş kirpiği sanırım zaten bu aralar kirpiklerimi toparlamaya çalışıyorum hepten kaybetmeyim
ben biraz aceleciyim öyle uzun uzun makyaj çıkarma işinden hiç hoşlanmam
şu an kullandığım rimel çok iyi o bakımdan. akşam yüzümü temizleyicimle yıkıyorum rimelden eser kalmıyor
ama lorealda gözlerim simsiyah oluyordu bi kaç defa makyaj temizleyicisi ile geçmem gerekiyodu.
Bende ozledim tatlim sizleri yaa . Normalinde 40 lira ve uzeri seklinde satiliyordu biz alirken 29 liraydi ucuza aldik sayilir yani. Tatlim ben essence kullaniyorum . Kahverengi olanini kullaniyordum hatta 2.yi kullaniyorum acilip kapanan kalemler bunlar. Artik eyeliner surmeye usendigim icin bugun gidip siyahini da alacagim birde senin maskeleri alip tamamlayacagim hepsini . Essence den cok memnunum ben . Akma yapmiyor gozumn ustune suryorm gun icinde tekrarlamak durumunda da kalmiyorm .) Fiyatina gore performanslari da harika en son 5 liraya almistim yanls hatirlamyorsam.) Erkeklerr genelde topal topak kirpiklerden hoslanmiyor belli ki ama max factor bizim sinifi gecti .)
Bu arada canim ne zahmeti bilgisayrdan girsem belki ekleyeblrm ama tabletten grnce sayfalar bile garp aclyo girisi bile bulamyorm saka bi yana .)
çok merak ettim bu rimeli
pahalı markalar almaya o kadar alıştım ki sanki uygun fiyatlı birşey alınca işe yaramayacak gibi geliyor
benim için rimelde önemli olan tek şey dolgunluk vermesi
karşılar mı acaba bunu ?
canim benim kipriklerim normalde de uzun bende meybilline tasina kadar cok rimel denedim her serisinide kullanmisimdir ve kasik fircali olanlarin hepsindede sormuslardir rimelinin markasi ne ya da takma kirpik var mi diye ektra siyah oldugu icin dolgunda gosteriyo zaten. yanliz ben rimel surdukten sonra soyle bir hilede yapiyorum rimelimi suruyorum biraz kuruduktan sonra bitmis rimel fircasiyla tekrar ustunden geciyorum ki tek tek kirpikler iyicene acilsin diye o zaman cok daha farkli bir gorunume sahip oluyor
Tamam tatlisimAaaaçok sağ ol canım, zahmet oldu sana da. Yarın inşallah mesaj atar bilgileri veririm sana olur mu? Dediğin kaleme de bir bakacağım.
merhab kizlar
kirpikler icin bir serum varmis. kalem gibi kirpiklerin diplerine sürüyormussun ve kirpikleri 4 haftada uzatiyormus .
rimel gibi degil sulu eyeliner gibi ama renksiz.
bunu deniyen yada duyan var mI?
kızlarr saç maskesi alıcam ama elseve ve watsons ın ballı maskesi arasında kaldım kullanan varsa bi öneride bulunabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?