Makyaj Ürünleri Benim bakım dünyam işte bu =))

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

Kullandığınız ürünlerini markaları

• Ankete Katılan
    866

evet ya onun reklamında bile bi iddiası var.. yaa çok kararsız kaldım ama ben yaa hangisini alsam acep :26: maybelline nin fiyatı ne kadar canım

çok merak ettim bu rimeli
pahalı markalar almaya o kadar alıştım ki sanki uygun fiyatlı birşey alınca işe yaramayacak gibi geliyor
benim için rimelde önemli olan tek şey dolgunluk vermesi
karşılar mı acaba bunu ?

Tatlim ben almadim bugun halam kuzenime aldi amaa o kadar icim gitti ki yilbasinda o alicak ayni rimelden evde rimelim cok oldugu icin yilbasinda alayim dedi ben loreal makyaj temizlecyisi kullaniyorum cikarirken bir sorun yasamadim lakin alirken waterproof olmayan maskaralardqn aliyorum cunku waterproof olanlar gercekten cikmiyor ve kirpik dokulmesine neden olabiliyor. Ben makyajimi temizledikten sonra sadece goz cevreme dalin surup dalinle iyce yikiyorum
Tatlim ayni durumdan bende muzdaripim ama dayanamiyorum gordukce alasim geliyir bugun az kalsin one by one alicaktim 8.90 a dusmustu indrimle
evet ya onun reklamında bile bi iddiası var.. yaa çok kararsız kaldım ama ben yaa hangisini alsam acep :26: maybelline nin fiyatı ne kadar canım

indirimden almistim ben tatlim ama 14-15 tl arasi birseydi sanki tam hatirlamiyorum
Aslinda rimeller kisin kisiye farklilik gosteriyor. Herkese giden urun bana gitmeyeblyor yada beklentilerimi karsilamayabiliyor. Ben hic hoslanmasamda hijyenik gelmesede mecbur deneyerek aliyorum . Sana da denemeni oneririm bu yuzden birdee bugun indirimden dolayi bu rimel 12.80 mi neydi

canım lorealin rimelini kullandım ve zor çıkıyor gerçekten

valla kafam karışıktı şimdi iyce karıştı sağol canım uyardığın için ben en iyisi golden rose kullanmıştım bi ara ööle özelliksiz bildiğin düz model bi rimeldi ona döneyim ööle zor çıkanlar döküyomuş kirpiği sanırım zaten bu aralar kirpiklerimi toparlamaya çalışıyorum hepten kaybetmeyim

ben biraz aceleciyim öyle uzun uzun makyaj çıkarma işinden hiç hoşlanmam
şu an kullandığım rimel çok iyi o bakımdan. akşam yüzümü temizleyicimle yıkıyorum rimelden eser kalmıyor
ama lorealda gözlerim simsiyah oluyordu bi kaç defa makyaj temizleyicisi ile geçmem gerekiyodu.

ben aslında bu aralar makyajdan uzağım ama öğrendiğim iyi oldu yine en iyisi sıradan ürünler desene canım

Aaaa çok sağ ol canım, zahmet oldu sana da. Yarın inşallah mesaj atar bilgileri veririm sana olur mu? Dediğin kaleme de bir bakacağım.

canim benim kipriklerim normalde de uzun bende meybilline tasina kadar cok rimel denedim her serisinide kullanmisimdir ve kasik fircali olanlarin hepsindede sormuslardir rimelinin markasi ne ya da takma kirpik var mi diye ektra siyah oldugu icin dolgunda gosteriyo zaten. yanliz ben rimel surdukten sonra soyle bir hilede yapiyorum rimelimi suruyorum biraz kuruduktan sonra bitmis rimel fircasiyla tekrar ustunden geciyorum ki tek tek kirpikler iyicene acilsin diye o zaman cok daha farkli bir gorunume sahip oluyor

surekli cilt kurulugundan yakinan ben her yerde krem bulundurmaya calisiyorum cantamda isyerinde evin 3-5 kosesinde iste son aldiklarim

NIVEA Nemlendirici Bakım Kremi
Nivea Soft cildinizin günlük bakımı için hazırlanmış ideal bir nemlendiricidir. Bileşimindeki nemlendirici bakım maddeleri ve Jojoba yağı sayesinde cildi besler,nemlendirir ve cildin yumuşak olmasını sağlar. İçeriğindeki E vitamini cildin doğal yapısını korur. Nivea Soft kolayca yayılır ve cilt tarafından hemen emilir.Her cilt tipi için uygundur.

diadan aldigim gercek e vitaminli vazelinim ben kokusunuda begendim etkiside guzel

Cildimiz sağlıklı olduğunda, derinliklerinde saklı olan ışığı yansıtır ve tam anlamıyla ışıldar. Fakat cilt kuru olduğunda yüzeyi pürüzlü ve sert hale geldiğinden matlaşır.

Cocoa Butter Derinlemesine Bakım Losyonu

Vaselin Cocoa Butter Derinlemesine Bakım Losyonu kuruluğun başladığı yerde cilde nüfuz ederek cildinizdeki pürüzleri yumuşatır ve cildin derinlerindeki doğal ışıltıyı açığa çıkarır.

• zengin kakao yağı: cilt dokusunu pürüzsüzleştirmeye yardımcı olur.
• bakım yapan nemlendirici: cilde yumuşaklık ve esneklik kazandırır.

kizlar e vitaminli vazelinenin resmini nette bulamadigimdan cektim ama ekleyemedim

Son düzenleme:
merhab kizlar

kirpikler icin bir serum varmis. kalem gibi kirpiklerin diplerine sürüyormussun ve kirpikleri 4 haftada uzatiyormus .

rimel gibi degil sulu eyeliner gibi ama renksiz.

bunu deniyen yada duyan var mI?

benim çok uzun ve gür kirpklerim yok malesef
denemeyi düşünüyorum bunu
loreal x5 e o kadar para verdimde ne oldu sanki

Aaaa çok sağ ol canım, zahmet oldu sana da. Yarın inşallah mesaj atar bilgileri veririm sana olur mu? Dediğin kaleme de bir bakacağım.
Tamam tatlisim ne demek ne zahmeti bu arada ask olsun
merhab kizlar

kirpikler icin bir serum varmis. kalem gibi kirpiklerin diplerine sürüyormussun ve kirpikleri 4 haftada uzatiyormus .

rimel gibi degil sulu eyeliner gibi ama renksiz.

bunu deniyen yada duyan var mI?

Ben duydum ama denemedim canim. Su gunlerde kirpiklerime bakim yagi ariyorum bende onlar rimel gibi suruluyor aktarlarda da var. Benim amacim beslemesi o kadar rimel suruyorz en azindan bir sekilde beslensin , kirilmasin , dokulmesin

Veeee kizlarrrr eyeliner surmekten yada surememekten bikmistim . Cok seviyorum bayiliyorum ama ugrasiyordum baya . Sur ustten temizle tekrar sur alt ustu 5 dakikalk bir goz makyajini 15-20 dakikada yapiyordum siyah simsiyah eyeliner gibi duran kalem de bulamiyorum aslinda var ama illa acilip kapanan kalemer kullancam dye takintim var en azinda hee gun surdugum kalemler oyle olmali benim icin. Essence nin kahverengi kalemni kullaniyordum cok da memnundum tek suruste kahverengi yapiyordu yumusakti akmiyordu tum gun idare edebiliyordu bendee siyahii kaptim dun hemde denemeden testeri yoktu bende gox kalemlerini almadan once elime bir denerm yumusak mi rengini veriyir mu diye neysee bugun makyajimi 5 dakikada yaptim essence goz kalemini eyeliner surer gibi surdum veee ayni eyeliner gibi oldu . Rengi dokusu . Bayildimm bayildim erkek arkadisma bu ne dedm o da e eyeliner dedi ve butun gun idare etti beni kesinlikle oneririmmmmm

kızlarr saç maskesi alıcam ama elseve ve watsons ın ballı maskesi arasında kaldım kullanan varsa bi öneride bulunabilir mi ?

kızlarr saç maskesi alıcam ama elseve ve watsons ın ballı maskesi arasında kaldım kullanan varsa bi öneride bulunabilir mi ?

Gliss i denemeni öneririm, ben çok çok memnunum bu maskeden Watsons maskeler de kullanıyorum ara ara ama
onlar sadece yumuşatıyor. Gliss hem yumuşatıyor, hem besliyor, hem de saç uçlarımı baya düzeltti

Kızlar ALIX AVIEN 'in DNA maskarasını denemenizi tavsiye ederim çok memnun kaldm kıvırıyo ve dolgun gösteriyo :)

merhaba kk nın bakımlı hatunları bende little balck dressin parfümünü daha önce kullanmıştım çok ta hoşuma gitmişti vucut spreylerinide denemiştim tekrar avonda görünce aldım ve gerçekten vucut spreyi olmasına rağmende kalıcı

selam arkadaşlar bende makyajı çok severim ama becermediğim tek şey eyeliner gözümün üztüne çekemiyorum bi türlü..,geçen parfümeride flormarın kalem şeklinde olan diplinerını gördüm kullanan var mı nasıl memnunmusunuz? bana yardımcı olurmusunuz kızlar yaaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…