2006: ben hiç dışarı çıkmayan elif çıktım ve o anda sercan diye birisine aşık oldum oda çaprasımızda oturan komşumuzdu. o anda hiç hissetmediğim duyguları hissettim ilk başta anlıyamadım sonra ne olduğunu zamanla anladım. Ona Resmen AŞIKTIM ve ona arkadaşlarımla ilettim beni reddetti ilk reddetiliş ardından bayaa bi ağladım çünkü o güne kadar erkekleri sadece arkadaş olarak görüyordum sevgili felan benim için anlamsızdı taki sercanı görene kadar... ağladım ağladım bu 2 sene sürdü en sonunda yüzüne karşı çıktım 2008 de ilk başta oda kaçmak istedi benm kaçtığım gibi eve gitmek istedi ama sonra vazgeçti benim hakkımda sorular soruyordu arkadaşlarıma ve sürekli kavgalar yapardık ( çok tatlı kavgalar ) ve büşra ve denizle takılırdım büşra çok sinsi bir kızdı ve bana sürekli yaptıklarımla eleştirirdi saçlarını niye düzleştirion kardeşin gibi kıvırcık dimi ( aslında dalgalı düz arasıydı ozaman saçlarım belimi geçiyordu ) saçlarımı kıskanırdım ve bir gün kollarıma ağda yaptım ve benle dalga geçti kızım napıon yaşın daha 16 kola ağda yapılırmı bende dedim sanene sen herşeye burnunu sokma 1 ay boyunca ağda ağda diye kafamın etini yedi sonra bu büşra beni hep denize kötüler sercanada kötü kötü şeyler anlatırdı... beni aralarından atmak isterdi sercanda benden hoşlanıyordu ama söylemiyordu 2009 yazında ben sercanı unutmak için başkasını sevmeye karar verdim ve 2010 ocak ayında up uzun saçlarımı kısacık kestirdim tamamen delikti ama sercanı her şeyi geride bırakmaya karar verdim ve o anda sercan benden soğumaya başladı ve bana msj attı telime seni sadece saçların için seviyormuşum bende ne seviyormuydun yazdım ve cevap yok ve 2010 yazın ben sakaryaya gittim bu fırsattan kaynaklanan büşra benim arkim sercana sarkılmaya başlamış ve 2010 ekiminde çıkmaya başlamışlar ve bende büşrayı faceden ekledim reddeti ekledim reddeti kardeşimede msj atmış artıklarla uğraşamam ablan artık benim arkim değil en cok bana ne koydu biliyormusunuz büşranın benim arkadaşım olması ve ben onun omzunda sercanı seviyorum diye ağlamam bunu bile bile gitti onla çıktı pess!!! böyle arkadaş olmaz olsun .... Sercanada laf yok artık ne halt yapıyorlarsa ben ona canımı verecek kadar sevmiştim oda beni arkimle çıkacak kadar erkekler böyle ne güven verceksiniz ne sevgi ((((((((((((((( :2:
canım benm biraz karışık anlatmışsın ordan oraya geçmişsin ama üzüldüm sonunun hüsranla bitmesine...ikiside karaktersizmiş.zaten büşranın seni kıskandığı,çekemediği apaçık ortadaymış keşke onunla çok muhattap olmasaydın...neyse olan olmuşş...daha yaşın küçük ilerde inşallah seni hakedecek birisi çıkar vede çok mutlu olursun cnm benmmm
Canım benim erkeklerden başka bir dünya daha var. "2009 yazında ben sercanı unutmak için başkasını sevmeye karar verdim" bu nasıl bir cümle anlayamadım. Sevgi öyle hadi ben başkasını seveyim diyince oluyor mu? Belliki henüz duygu ve fikirlerinle olgunluğa erişememişsin. Bence sen bu gidişle çok hata yaparsın. Bırak erkekleri düşünmeyi de git eğitimini tamamla ekmek paranı kazan. Aklın başına gelince de elbet sevdiğin ve seni seven biri çıkar karşına. Bu kadar aklı bir karış havada olmayın lütfen. bakın ülke ne halde. Birazcık da sosyal sorumluluklarınız olsun. Bu kadar erkek meraklısı olmayın...
canım benm biraz karışık anlatmışsın ordan oraya geçmişsin ama üzüldüm sonunun hüsranla bitmesine...ikiside karaktersizmiş.zaten büşranın seni kıskandığı,çekemediği apaçık ortadaymış keşke onunla çok muhattap olmasaydın...neyse olan olmuşş...daha yaşın küçük ilerde inşallah seni hakedecek birisi çıkar vede çok mutlu olursun cnm benmmm
Canım benim erkeklerden başka bir dünya daha var. "2009 yazında ben sercanı unutmak için başkasını sevmeye karar verdim" bu nasıl bir cümle anlayamadım. Sevgi öyle hadi ben başkasını seveyim diyince oluyor mu? Belliki henüz duygu ve fikirlerinle olgunluğa erişememişsin. Bence sen bu gidişle çok hata yaparsın. Bırak erkekleri düşünmeyi de git eğitimini tamamla ekmek paranı kazan. Aklın başına gelince de elbet sevdiğin ve seni seven biri çıkar karşına. Bu kadar aklı bir karış havada olmayın lütfen. bakın ülke ne halde. Birazcık da sosyal sorumluluklarınız olsun. Bu kadar erkek meraklısı olmayın...