Canim yazdiklarin sanki bir masal bir film gibi. Mesela ilk kez gördügün bi kisinin hemen eline tutmasi sarilmasi falan.
Peki ne zamandan beri berabersiniz?
:1shok: :1shok: kafamçokkarıştı
CADIARZU inanılır gibi değil. yasakkelime
ya çocuk başka yerlerinide tutsaydı, o zaman nolcekti. :1no2:
iyiki kötü niyetli değilmiş. mirmirmirmir
Canım hikayen güzel . heyecanını paylaşıyor ve sana ömür boyu mutluluklar diliyorum. inaşşah nene dede olana kadar sevginiz hiç bitmez
ancan bişe anlamadım hem nişanlıyız demişsin hemde aşadaki gibi
"hayatımdaki doğru insanı bulduğuma yürekten inanıyorum.ailesiyle tanıştım,benim ailemde biliyor ama tanışmadılarinş iki sene içinde evleneceğiz.çok seviyoru"
aileler tanışmıo demişsin . kendi aranızdamı nişan yaptınıs:uhm:
Keşke ilk anlardan elini tutmasına saçını okşamasına izin vermeseydin..
Belki ilerde sorun olur diye düşündüm..
Ama şuda var demekki tanışmanız kaderinizde varmış..Çünkü o kadar bağırmışsın çocuğa oda karşılık
verebilirdi..Yada ben nasıl gidicem şimdi dediğinde nasıl gidersen öyle git de diyebilirdi...
Ama sen inmeseydin o otobüsten bunlar olmayacaktı...
Mutluluklar dilerim size...!!
canım seni üzmek istemem ama bu hikayenin sonu yok gibi geliyor bana lütfen kırılma dün senin hikayeni okudum ve yorum bile yazmak istemedim ama eve gidince o kadar kafama takıldıki anlatamam.nişanlıma anlattım bunu kusura bakma ama sana salak mı dedi(seni dost bilerek kullandı)yanlış anlama hani ilk günden öpen koklayan erkektende hayır gelmez koklatan öptüren kızdanda...sakın beni yanlış anlama ama bu ilişkin cok yanlış bunu ilerde anlayacaksın....
eleştirenler olmuş ama kısmet olduğu zaman dili tutulur insanın ne yaptığını bilemez sanki uzaktan kumandayla birisi hareketlerini belirliyor gibi... o cesaret oradan gelir işte.. ayrıca konuyu açalı ta ne zaman olmuş aylar sonra yazmış nişanlıyım diye, sorunları halletmişler demek ki..
valla tam hayallerimdeki gibi bi aşk.. eğer anlattıkların doğruysa bence bunu yaşabilecek çok az insandan birisin ve çok şanslısın.. Allah pişman etmesin...
benc eçok şanslısın filmelere konu olcak bi tanışma şekli çok çılgın çok hoşuma gitti inşallah bi ömür bu mutluluğunuz bozulmaz canım bu elini tutturman saçını okşatman saçma diyenler herşey kader değilmi o an öyle olması gerekiomuş evet cesaretliymiş ve iyiki cesaret etmiş böyle güzel bişeyi Allah ona nasip etmiş..
herşey kader yani ilk gunden elin, tutması falan istem dışıdır onu kontrol edememiştir ve şuan mutluysan hiç bi sorun yok pişman olcakta bişe yok ayrıca bıseye çok takıldım ilk yorumda sanki bi filmden alınmış ilk anda elle elle tutşma falan demiş bir ablamız kızcagız burda nie yalan sölesinki anlamadım yani paylaşmak istemiş yaşadıgını :S ne filmi ne senaryosu yaa :S:S