canım ne kadar içten yazmışsın...
insallah Allah hepimize bu beklemenin sonunda hayırlı vefalı bebekler nasip eder...
böyle açıklayıcı bilgiler için tesekkür ederiz. biz de sayende ögrenıyoruz...
ayrıca maddi sıkıntılar yüzünden ertelıyorduk biz de en azından sımdı fiyatlarını söyledin tesekkürler.
Cnm inş. olur herşey gönlünce olsun ....
merhaba arkadaşlar... ben de bu gece iğne olacağım... çarşamba günü de aşılama yapılacak. çok fazla kafaya takmayayım, düşünmeyeyim diyorum ama heyecanlıyım da biraz. burada tecrübeleri paylaşmak gerçekten hoş bir dayanışma şekli...
Arkadaşlar çok korkuyorum, ben de aşılama yapılacağım hemde ilk kez ama hep ilkinde tutmuyor diyorlar. Ben bir de her gün karından iğne yapıyorum. Zor acaba işe yarar mı?
Saol Puduhepa , ama benim korktuğum tutmaması değil, fiziksel anlamda acı da değil, daha çok manevi anlamda. Zaten şu aralar hayatım çok kolay geçmiyor((
puduhepa Rabbim gönlüne göre versin canım ..inş.. bebeğin seninledir ,,konunu takipteyim canım ,, dualarım seninle...
İğnen saat kaçta canım epey geçe kalmış..Daha önce yaptırmış mıydın?
İnşallah puduhepa bayramdan sonra güzel haberleri veririz birbirimize...
Neslihan çok teşekkür ederim,iyi niyetin ve duaların için.Allah sana da bütün istediklerini versin..
amin canım ,, aşılama konusunda tecrübeliyim artık kafana takılan bişey varsa sorabilirsin ,,,Rabbim inş. emeklerini boşa çıkarmaz , çalışıyorum fazla dinlenemiyorum demişsin ,, Rabbim nasip edecekse her şekilde nasip eder sen sıkma canını herşeyin hayırlısı,,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?