Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Benim artık karar vermem lazım :(

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
35
Salonum için halen koltuk seçemedim. lütfen yardımcı olun (sadece modellerini göz önüne alın çünkü renklerinde değişiklikler yapıcam)

1. koltuk takımı

2. koltuk takımı

3. koltuk takımı

4. koltuk takımı

5. koltuk takımı

Alanım oldukça geniş. hem beyaz cesaret işi ben okadar cesaretli değilim

Bende 2. modeli beğendim, ilk modelin rengini değiştiricem demişsiniz, o modelin de rengini değiştirme imkanınız varsa bence en iyisi o, diğerlerinin kolları çok kaba geldi gözüme.

Bu tarz ayaklu koltukların modasi cabuk geçebilir. Farklı modellere de bakin bence. 3 yol sonra evimiz 80 lerden kalma olup gözünüze batmasin. Ben yeşili beğendim rengi iyi değil modeli daha detaylı hic değilse. Biraz daha kahve ya da gri tinlari güzel olabilir. Mesala gri koltuk üstüne turkuaz minderler ve detaylar diye düşünün güzel durur. Bu modelde diğerleri çok sade . takim göstermeli kendini bence

Yeşil koltugun turkuazını gördüm ve bayıldım diyebilirim. bu yeşil nerde o turkuaz nerde.

1.nin kol yerleri çok dar kullanışsız. 2.nin yere yakınlığı çok fazla,yerleri silerken koltukları çekmek zorunda kalırsınız. 3.nün oturma yüksekliği çok kısa kalitesiz gibi duruyor sanki ayrıca bazasıda yoktur muhtemelen. 4.nün kol kısmını beğenmedim idare eder.5. idealdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…