zaten ben ona öde demedim zaten yine kredi çekip ben ödedim onuda .Çocuk senin, kv ben vereceğim parayı dediğinde zaten reddetmeliydin, ikincisi kadın anneni aramış annen demiş hayır şerbet vermicez diye,emekli insanların gezmeleri kadar da doğal birşey yok, ayrıca parayı kocaya kazanıyorum derken ne demek istedin
yaş olarak benden büyüksündür eminim ablam çok yoruldum artık.kvme cevap vermeyincede sen beni kaale almıyorsun diye kavgaya başlıyor ben artık çıldırıcagam psklojim bouzldu ben annemde babamda hiç kavga görmedim burda hergun kavga ben bittim artık
aynen öyle benim aptal kocamın halt yemeleri hep hep kavga etmiş barışmışlar ama benım artık bir çocugum var yetti artık canımaElbette değil, bakarız dedilerse iş değişir konunun ilk mesajını okudum sadece, detay eklediysen bilemem, ama gene de tırnağın varsa başını kaşı derim
Asıl sorun eşin o zaman...bu kadar haksızlığa rağmen hala anneci ve seni üzüyor. Ne kadar anlatsan, laftan anlamaz bu tip erkekler. Biraz alttan alın, bir süre gidip gelin bence. Sonra da ev alıcaz, peşinat lazım diyerekten, eşinizi altınlarınızı geri almaya ikna edin.nasıl muhattap oluyorum şöyle şim akşam gidelim diyor bende hayır dediğim için eve geç geldi yemek yemedi sabah birlikte işe gidiyorduk çıktı gitti annem çocuga bakmaya geldi onunla konuşmadı bile niye çünkü ben gitmiyorum diye
çocuguma kim bakacak hadi gittim diyelimkimse ailesini silip atamaz herkesin kendi annesi babası
inan benim kayınvalidem de ve eşimin ailesinden kardesi beni kıracak seyler yaptı özellikle kayınvaidem
ama söyle bişey var benimki sinsi degildir ama sinir etmeyi laf sokmayı basarır yaslıdır
ben bazı durumlardan dolayı kv kustum ve kaynıma ailesinden kimseyle görüşmedim yaklasık 3 yıldır
bu sene hatta bir ay oluyor kv yaslı benim yarın birgün ölse köyde kimse bana hak vermeyecek adım gibi biliyorm ne yüzle giedegm bunları düşündüğüm için eimde asla niye görüşmedin demedi bana saygı gösterdi cünkü ben haklıydım ama ailesi silemez atamaz içten içe üzüldüğünü bildiğim içn
birgün kızımızı almıs kv ziyarete gitmişler bende işteydim cıktım annemlere geçiyorm benim annemle onun annesinin evi yakın orda olduklarını biliyorum dedimki
aradaım bende esimi dedimki ne yapıyosunz oda ne yapalım annemgilde oturuyorz kızımda anne sende gel dedi
yolda giderken düşündüm tartım yüzümü sıyırdım gittim hiç bişey olmamıs gibi ben geldim dedim kzım nasıl seviniyor kaç yıldır görüşmedik kv düşün 2 yıl birbirimizi hiç görmedik bayagı küstük ve tartşmıstık
neyse kızıma sarıldım baktım orda öyle otuıruyor yaşlı kv lanet olsun dedim hırslarımı bir kenara bıraktım anne nasılsın dedim elini öptüm iyiyim sen nasılsın dedi sagol gördüğün gibi dedim
oturduk neyse yemek hazırladm dedi işe girdiğimi falan herseyi yeni ögrendi düşün saclarımın rengi degişik hersey
bakıyor banazayıfım hala bakımlıyım hosuna gitti
yemek hazırlamıs ben iş cıckısı gidiyorum diye yemege oturduk
kızıma sucuk içi kavurmus sever diye bizede allah ne verdiyse neyse atıstırdık
masayı topladım bulasıkları yıkadım mutfagı temizledim
gezmemiz var ablam davet etti bir satt sonra kalktık kızım sucuk içi ev yapımı diye koymus köy peyniri koymus bal kabagıda istermisin dedi benim sevdiğimi biliyortabiki isterim dedim koca birde kabak aldık kızımı yine gel diyerek sarıldı bende haydı allahaısmarladık diye sarıldım öpüştük.kızımada 100 tl harclık verdi
çıktık gittik
küslük kalktı herkez anlayacagını anladı benimde hatam elbet var
mesela ben kv denin temizliğini pek begenmem yaşlı halıyle ama düzensz bir bayan eskidende öyleymiş anlatırlar hiç görgü anlayıs yoktur cok kırılırdm bunlara aynı senin gibi bebegim doğdugunda hiç bişey yapamdı torunu bir gördü gitti 2. gün ben sevgisiz katı bulurum ama ben bana yapar sanardım artık tanıdım yaa bu saydıgım seylere hiç takılmıyorum yapısı böyle kadının.bunlara aldırıs etmeden uyum göstereerk yasamak lazım benim aile ortamımdan cokkkkkkk farklı ama onunda bildiği bu ben affettim hiç bişey demem önüme bakarım.sende önüne bak takma
çok denedim ben artık o parayı alamam diyor onlarında 200 bin tl borcu var.annemde eger ki sen onlara gider ve gidiş geliş olur ise asla bir daha çocuguna bakmam yeter artık seni ezdikleri diyor.Asıl sorun eşin o zaman...bu kadar haksızlığa rağmen hala anneci ve seni üzüyor. Ne kadar anlatsan, laftan anlamaz bu tip erkekler. Biraz alttan alın, bir süre gidip gelin bence. Sonra da ev alıcaz, peşinat lazım diyerekten, eşinizi altınlarınızı geri almaya ikna edin.
hayatım annen baksın sende eşinin aiesiyle görüş diyorum bençocuguma kim bakacak hadi gittim diyelim
şöyle yazıyorsunuz yaaa sinir oluyorum ne münasebet yardım etmek zorunda değil siz çocugunuzun evladına bakmaz yardım etmezmisinz komsumu gelecek dogumda bakmaya yada evladınıza bakmayaCocuk dogarken bunlarin yasandigini bilse dogmak istemez kimse size yardim etmek zorunda deil anneniz de kayinvalideniz de
peki ben bu yapılanları hakediyormuyum çocuk 7 aylık olacak evime yardıma çocuk 1 ay olana kadar geldi eşim 20 bin tl dolandırıldı ben o borcu ödedigim için çalışıyorum ailesi bunu biliyor.benim annemi bakmak zorunda çocuga çocugu yap bakarım diye ailesiydiCocuk dogarken bunlarin yasandigini bilse dogmak istemez kimse size yardim etmek zorunda deil anneniz de kayinvalideniz de
bekara boşamak kolay derlerya o hespa işte ben sanki çalışmaya meraklıyım otururu kendimde bakarım ama eşim dolandırıldı ben kreid borcu ödyüorum o evi geçindiriyor yoksa bakıcıda tutardım.onlar elektrigi ödeyemedi suyu ödeyemedi ben ödedidim o zaman benım ne mcburiyetım vardışöyle yazıyorsunuz yaaa sinir oluyorum ne münasebet yardım etmek zorunda değil siz çocugunuzun evladına bakmaz yardım etmezmisinz komsumu gelecek dogumda bakmaya yada evladınıza bakmaya
bu nasıl bir iş yaaaa söyle zorunda degil kendi borcunuzu ödemenz lam kme güvendinz demeyin kesin net konusup
işte bunu yapan dede babanne o çocugu hakediyormu dersin ?siz taş koguntanmı cıktınız zorunda değil derken
bakacaklarda gelecekte ailemiz ne münasebet
kan bağı var yardımlaşma var
nasıl bir zihniyettir bu yaaa
ben arkadslarıma giderken güne bile bir çeşit yapıp calıstıgm halde götürüyorum
faydam olsun diye
ben size konu sahibi yazmadım farkındasın degilmi yanlıs anlasılmasınbekara boşamak kolay derlerya o hespa işte ben sanki çalışmaya meraklıyım otururu kendimde bakarım ama eşim dolandırıldı ben kreid borcu ödyüorum o evi geçindiriyor yoksa bakıcıda tutardım.onlar elektrigi ödeyemedi suyu ödeyemedi ben ödedidim o zaman benım ne mcburiyetım vardı
sinir olmaniz umrumda deil her insan ayni olucak diye bir durum yok kimisi bakar kimisi bakmaz bu insanlikla alakali ayrica cocugunuza bakmakla yukumlu olan sizden baskasi deil borc kismini da anlamadim hee onu da diyim kimse kimsenin borcunu odemek zorunda deill.şöyle yazıyorsunuz yaaa sinir oluyorum ne münasebet yardım etmek zorunda değil siz çocugunuzun evladına bakmaz yardım etmezmisinz komsumu gelecek dogumda bakmaya yada evladınıza bakmaya
bu nasıl bir iş yaaaa söyle zorunda degil kendi borcunuzu ödemenz lam kme güvendinz demeyin kesin net konusup
anladım cnm bende o bayana dedimben size konu sahibi yazmadım farkındasın degilmi yanlıs anlasılmasın
ben su bayana cevap yazmıstım
kimse dedigin kocam dolandırıldı nasıl ödemeyecegim eve haciz gelecek yoksa kredi çekti borç verdi verdigi kişi ödemiyor nasıl yapmayı düşünüyorsun ailesi dogur bakarız dedi bakmadı ben işten çıksam eve haciz gelecek dadı tutsam para yoksinir olmaniz umrumda deil her insan ayni olucak diye bir durum yok kimisi bakar kimisi bakmaz bu insanlikla alakali ayrica cocugunuza bakmakla yukumlu olan sizden baskasi deil borc kismini da anlamadim hee onu da diyim kimse kimsenin borcunu odemek zorunda deill.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?