benim aklım durdu siz olsanız ne yapardınız ?

eşim ailemlede tartışıyor gecen gun türkiye genelinde elektrikler gittiiginde annemlerde o gun varmış anneme çocugua git avmde bak götürmeyeceksin kızın bize gitmiyorsa çocukta size gelemez diyor.annem evi süpürmüş senden önce pismiydi niye dokundun diyor bunlar normalmi

ne tuhaf aile bunlar da sürekli kavga halinde
yerinizde olsam eşiniz anneci deilse sizi de koruyorsa
eşimin hatrına gider fazla oturmaz dönerdim

vala söyle bır ornek vereyım esımın abısı nedenını bılmedıgım bır sebepten oturu ne nısanımıza ne nıkahımıza ne dugunumuze gelmedı cocukoldu gozunuz aydın demeye gectım gelmeyı aramadı bıle, ta kıı kv dem vefat ettı cenazede karsılastık tabı ortam geregı konusuldu edıldı ılk kez eltımle o zaman tanıstım dusunun yanı aradan gecmıs evlenelı 1,5 yıl sonra yıne ırtıbat kesıldı ve bu haftasonu abısının yas gunu eltım davet etmıs bızde gıdecegız ama ben hedıye vs kısmına karısmıyorum esım al bır gomlek falan dedı param yok sen ayarla dıye ustune attım benım bır sorunum yok kendılerıyle ama bakarsanız gecmıstekı olaylara hıc gıtmemem lazım cunku onlar bızım ozel gunumuzde yanımızda olmamıslar ama ben bır saat gıtmekte sakınca gormuyorum...
bence sızde gıdın altı ustu bır dogum gunu..

ne tuhaf aile bunlar da sürekli kavga halinde
yerinizde olsam eşiniz anneci deilse sizi de koruyorsa
eşimin hatrına gider fazla oturmaz dönerdim
benim birkez gitmem onların sürekli gelmesi demek ben yoruldum artık çok yoruldum çcougun yanında bagrışlar havada uçuyor onunda pskilojisi bozulacak diye korkuyorum

Misilleme karşılıklı yani!O zaman eşiniz kusura bakmayın ama çok nankör!hem çocuğuna bakılacak evinde hemde annene gitmeyecek,vay be adama sorarlar o zaman evinde ne işi var diye?

benim birkez gitmem onların sürekli gelmesi demek ben yoruldum artık çok yoruldum çcougun yanında bagrışlar havada uçuyor onunda pskilojisi bozulacak diye korkuyorum
ama böyle de olmuyor işte
ne kadar zaman gitmeyeceksiniz eşinizin ailesine
eşinize rica edin bak canım giderim ama lütfen ama lütfen sabırlı ol
çocuğum huzursuz ortamda kalmasın diye

dogru söylüyorsunuz bu olayın bir kısmı daha gerisini bilseniz neler var neler annemde git ama gidersen birdaha çocuga bakmam senin için canımı veririm ama bende senın ezildigini gördükce kahroluyorum diyor.

Ben koca icin calisiyorum falan degince ben o kismi okuyunca sizi haksiz gormustum cunku bilgiler eksikti burayi okuyunca size maddi konuda hak veriyorum mecburem onlar icin calisiyormussunuz gibi bir durum var ortada bu durumda gercekten cocugunuza bakmak annenizden once kv düşüyor kirilmakta gucenmekte haklisoniz

Ama bi acidanda soyle dusunun kv baksa sizce anneniz gibi ilgili olur mu ben hic zannetmiyorum ama nolursa olsun bence o insan yuzunden esinizle araya tatsizlik koymayin sonra uzulen sıkintı yasayan siz olursunuz misafir gibi gidin misafir gibi donun kv ile cok muhattap olmak zorunda değilsiniz

Ben dusuncelerinize hakveriyorum ama yerden göge kadarda haksiz olsalar esinizin ailesi size hicbirsey belli etmesede esiniz size kırılir esiniz size tavur alnakta hatali ama bence sizde esinizin dustugu hataya dusmeyin derim

eşiniz sorunlu afedersiniz biraz gıcık bir tip o zaman
annenize çocuk baktırmayın ya işten çıkın ya bakıcı tutun

Misilleme karşılıklı yani!O zaman eşiniz kusura bakmayın ama çok nankör!hem çocuğuna bakılacak evinde hemde annene gitmeyecek,vay be adama sorarlar o zaman evinde ne işi var diye?
annemde aynısı söylüyor yemeginizi temziligini yapıyorum hergun sesim çıkmadan gelip gidiyorum ama o bana gelemezmiş ben onun hizmetcisimiyim diyo git ama gidersen ben yokum gelmem artık diyor çünkü onlarada bir çok hakaretler oldu

yaş olarak benden büyüksündür eminim ablam çok yoruldum artık.kvme cevap vermeyincede sen beni kaale almıyorsun diye kavgaya başlıyor ben artık çıldırıcagam psklojim bouzldu ben annemde babamda hiç kavga görmedim burda hergun kavga ben bittim artık

Böyle tuhaf bir kayınvalideden hala bir beklentide olmamanız lazım. Ne kadar az beklenti o kadar huzur.

Bu kadar sorunu bir şerbet başlatmış olamaz. Siz de o kadar sancı içinde iken, nasıl şerbeti düşünüp, organize ettiniz onu da anlamadım.

Kendi yağınızda kavrulun. Oğlu için çalışıyorum diye düşünmeyin, kendi yuvanız için çalışıyorsunuz, eşiniz de.

Altınlarınız KV'de mi kaldı, o kısmı anlamadım.

ben önceden hazırladım zaten hepsini 3 hafta evde oturudugmda ben kendi yagımda kavruluyorum onlardan kuruş beklentim yok ama ortada hiçbişey yok gibi güllük gülistanlık gibi davranmamı bekliyorlar siz olsanız davranırmısınız?evet dügünde ne takıldıysa 5 yıl önce 15 bin tllik altın takılmıştı hepsini aldılar borç diye hala verecekler güya

Hayır tabi ki, ama gelip gitmiyorlarmış zaten. Nasıl muhatap oluyorsunuz ki?
Eşin de bu kadar pasif olmasın; o altınlar eşimin hakkı, para olarak değil, altın ne verdiysem geri istiyorum desin.

Hayır tabi ki, ama gelip gitmiyorlarmış zaten. Nasıl muhatap oluyorsunuz ki?
Eşin de bu kadar pasif olmasın; o altınlar eşimin hakkı, para olarak değil, altın ne verdiysem geri istiyorum desin.
nasıl muhattap oluyorum şöyle şim akşam gidelim diyor bende hayır dediğim için eve geç geldi yemek yemedi sabah birlikte işe gidiyorduk çıktı gitti annem çocuga bakmaya geldi onunla konuşmadı bile niye çünkü ben gitmiyorum diye

Çocuk senin, kv ben vereceğim parayı dediğinde zaten reddetmeliydin, ikincisi kadın anneni aramış annen demiş hayır şerbet vermicez diye,emekli insanların gezmeleri kadar da doğal birşey yok, ayrıca parayı kocaya kazanıyorum derken ne demek istedin

Onu bunu bilmem de pilot illerden birindeyseniz şubatta başvurular var devlet katki sagliyor bebege bakan anneanne veya babaanneye. 1500 diye okumustum.

dolandırıldı 20 bin tl o borcu ödüyorum.çocugu yap bakarım dşyen kv idi.şerbeti yapma diyen annemdi bana soran olmadı bende yap dedim ama yatakta sancı çekerken kavga edecek bir sebebpmi bu

Onu bunu bilmem de pilot illerden birindeyseniz şubatta başvurular var devlet katki sagliyor bebege bakan anneanne veya babaanneye. 1500 diye okumustum.
bakıcı için başvurdum onaylandı ama benimde ödemem gereken bir tutar çıktı eşim ödeyemem ben o parayı baksın annen dedi o işte olmadı annanne babanne olayı daha net değil zaten

dolandırıldı 20 bin tl o borcu ödüyorum.çocugu yap bakarım dşyen kv idi.şerbeti yapma diyen annemdi bana soran olmadı bende yap dedim ama yatakta sancı çekerken kavga edecek bir sebebpmi bu

Elbette değil, bakarız dedilerse iş değişir konunun ilk mesajını okudum sadece, detay eklediysen bilemem, ama gene de tırnağın varsa başını kaşı derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…