• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Benim adım Hıdır elimden gelen budur" diyeti.

Oydar

Don't stop talking about palestine 🇵🇸
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
8.792
46.951
548
Merhaba kızlar artık kilo vermemin zamanı geldi ama ne zaman sıkı diyetlere disiplinli programlara başlasam beynim bana oyun yapıyor. Ya hemen bırakıyorum ya da hiç kilo veremiyorum. Burada kendi esnek (kaçamaksız tabi) diyet günlüğümü ve yapabilirsem yaptığım eliptikleri paylaşıcam. Bana katılmak isterseniz buyurun. ☺️

Salı günü diyete başlamıştım. Kendi çapımda yapıyorum bişiler. Sana katılıyım ben de

Kızlar ben 1 martta başlıcam. Yediklerimi falan yazarım. White Mocha White Mocha sen o zamana kadar yaz istersen. Uyguladığımız basit püf noktalarını da paylaşabiliriz

1 marta kadar kesin karar verebilirsem bende katilayim size. Emzirdigim için çok sıkı bir diyet yapamam ama karbonhidrat azaltsam bile yeter.

1 marta kadar kesin karar verebilirsem bende katilayim size. Emzirdigim için çok sıkı bir diyet yapamam ama karbonhidrat azaltsam bile yeter.
Zaten başlığın amacı tam da bu herkes yapabildiğini yazsın. İsteyen aralıklı oruç yapsın isteyen klasik diyet. Sadece diyet motivasyonunu düşüren şeyler paylaşmayalım yeter

Zaten başlığın amacı tam da bu herkes yapabildiğini yazsın. İsteyen aralıklı oruç yapsın isteyen klasik diyet. Sadece diyet motivasyonunu düşüren şeyler paylaşmayalım yeter
Bana da motivasyon gerekli bu aralar. Dikkat etmem gerektiğini hep yemekten sonra hatırlıyorum 😊

Merhaba kızlar artık kilo vermemin zamanı geldi ama ne zaman sıkı diyetlere disiplinli programlara başlasam beynim bana oyun yapıyor. Ya hemen bırakıyorum ya da hiç kilo veremiyorum. Burada kendi esnek (kaçamaksız tabi) diyet günlüğümü ve yapabilirsem yaptığım eliptikleri paylaşıcam. Bana katılmak isterseniz buyurun. ☺️
Topiğin başlığını çok sevdim, içimden yazmak geldi 💜♥️🍒 hayırlı olsunnn tez zamanda verirsiniz inşallah kilolarınızı başarılar 🎀💐🌺

Günaydın hıdırlar, diyetler başladı mı? Ben sabah kahvaltısını tam diyete uygun olarak yapıp başladım bakalım inşallah azimle devam edicem.
Güncel kilom 71.6
Kahvaltıda; domates, zeytin, peynir, yumurta, greyfurt ve kepek ekmek yedim.
İki ana bir ara öğün şeklinde devam ederim diye düşünüyorum. Herkese bol eksiler.
White Mocha White Mocha Z zeLina

Selam,
Benim kahvaltı, zeytin, peynir, haşlanmış yumurta, salatalık, 1 dilim ekmek, 2 dilim hindi füme, 1-2 ısırık börek

Ara öğü:
Az sütlü kahve
1 hurma

1 turp (alabaş)

Tartılmadım, kilomu 8inde bildireyim. Azıcık verip öyle öğrenmek istiyorum kilomu

Ben de ara öğünde tarçınlı duble türk kahvesi ve bi hurma yedim. Akşama fırında balık var. Evde hiç yeşillik yok ya yanında yer elması yesem olur mu 😂

Ara öğünde bi tane tam buğday unlu galeta ve yarım muz yedim.
Akşam yemeği fırında balık fırında az yağlı tatlı patates bi dilim kepel ekmek su. Birazdan bi bitki çayı içerim.
Bir de bugün 15 dk eliptik yaptım.
Yarından itibaren artık akşamdan akşama hepsini toplu yazarım

Back