eşime hayatım bana süpriz yap anneler gününde bir hediye al nede olsa bende bir anne sayılırım demiştim. adam 2 3 gün düşündü. en sonunda
- aşkım sana hediye alacagım ama hem senin işine yarayan birşey hemde benim işime yarayan birşey olsun mu??
- Allah Allah nasıl bir hediye bu (ısrarlarım karşısında aldıgım cevapp... )
- tv kumandası bozuk ya hediye olarak sana onu alsam
gülsemmi aglasammı bilemedimm kiii
Ayol bizimkisi evlilik yıldönümü için sana güzel bir hediyem var diyordu...ben zorlayınca dayanamadı döküldü sana altın birşeyler alacağım falan dedi ( bu arada altın pırlanta dedinmi dayanamam ben) neyse ben hayaller kurmaya başladım son gün geldi çattı benimkisinin içinde bir sıkıntı var kıvranıyor adam :18: :18: :18: tabikinde de ben sorunca hemen döküldü aynen ifade şu ''' ya aşkım altın fiyatları şuanda dip yaptı dana cumhuriyet altını alsam olurmu bizim kuyumcuyla konuştumda an az zararı onda yaparsın dedi''' dedi Adam düşünebiliyormusun ya hediye cumhuriyet altını Sünnet düğününe takacak sanki ahşap ... Neymiş sonra sıkışınca bozduradabilirMİŞİZ bakseeennn tabiki ben çıldırınca adam ne yapacağını şaşırdı ve ertesi gün bana güzel bir kelepçe almış (Biraz inceydi ama affettim yine )
Geçenlerde gece geçen muhabbetimiz...(yatakta)
OYUNCULAR....
-BEN
-KOCİŞİM (ODUNCUĞUM)
BEN... Aşkım duş alsanda öyle uyusak biraz terlemişsin galiba bugün azıcık kokuyorsun sanki...
KOCİŞİM... Yok sana öyle geliyordur
BEN... Aşkım hadi canım 10 dakikanı almaz...
KOCİŞİM... (pis bir sırıtma ile aniden bana dönüp) 10 dakikacıkmıııı tamam olsun o da yeter bende duş almak için bahane arıyorsum zaten.
BEN... Yuh yuh benim odun kocacim yuh yuh yuh yine yaptın odunluğunu dön arkanı ve uyu neymiş duş alacak sebep arıyormuş...