Benim A.H.Ş.A.P..K.O.C.A.M...

aklıma geldi bi incide bizden olsun gecen sene evlilik yıldönümümüzün öncesinde birazcık hasta idim üşütmüştüm ertesi gün akşam yıldönümümüzde elinde poşetle girdi ben hem meraktayım hemde rahatsızlıgım baya ilerlemiş perişan bi vaziyetteyim poşeti verdi evlilik yıldönümümz kutlu olsun hatun dedi
bende bi merak bi heyecan açtım ki ne görüyüm 2kutu hap 2şişe şurup:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:sonra o sinirlede de(kızsam mı gülsemmi bilemedigim duygu seli ile)acile gittik orda gecirdik bütün gecemizi:44::44::44:bi şaklabanlık tı sormayın gitsin kendini affettiriyo güyaaaaa:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:
Sizinki nasıl hitap ediyor bilmiyorum ama ben kaç yıldır öğretemedim benimkine telefon açarım nevar yavrum diye cevaplar odunum benim... Sanki laf atarmış gibi beni müthiş sinirlendiriyor... :KK52:

bu güzelmş hakkaten bi ahşaplık sezdim şimdi bu arada hayırlı olsun müthiş konu

Geçenlerde gece geçen muhabbetimiz...(yatakta)
OYUNCULAR....
-BEN
-KOCİŞİM (ODUNCUĞUM)

BEN... Aşkım duş alsanda öyle uyusak biraz terlemişsin galiba bugün azıcık kokuyorsun sanki...
KOCİŞİM... Yok sana öyle geliyordur
BEN... Aşkım hadi canım 10 dakikanı almaz...
KOCİŞİM... (pis bir sırıtma ile aniden bana dönüp) 10 dakikacıkmıııı tamam olsun o da yeter bende duş almak için bahane arıyorsum zaten.
BEN... Yuh yuh benim odun kocacim yuh yuh yuh yine yaptın odunluğunu dön arkanı ve uyu neymiş duş alacak sebep arıyormuş... :KK52: :KK52: :KK52:

valla seninki süpermiş aklıma gelmiyoki bende paylaşsam benim kocamd odunluk yoktur demiyorum muhakkak vardır ama ben hatırlamıyorum :KK52:

evet benimkide öle banyo yapmak için sebep lazım genellikle sebep yaramazlık oluyo :26:

Galiba 3 ay falan önce benim odun kocişim gündüz telefon açtı akşama seni müthiş bir yere balık yemeğe çıkartacağım diye bende büyük bir zevkle evet dedim akşama kadar sürdüm sürüştürdüm :KK3: taktım takıştırdım en güzel ve en dekolte kıyafetimi giydim sanıyorum ki mum ışığında romantik bir akşam yemeği neyse benimkisi akşam oldu kapının önüne gelip telefon açıyor (yukarıya kadar beni almaya çıkamıyor beyefendi) indim aşağı süper levrek yapıyor falan diyerek yola koyulduk git git git :KK4: birden böyle virane tahta sandalyeleri balıkçı ışıkları olan kasaların masa olarak kullanıldığı 5-6 masası 2 sindede ne olduğu belli olmayan tiplerin oturduğu salaşmı salaş bir yere geldik.... benimkisi balıkçıyı gösterip nasıl beğendinmi dedi....
İnanmıyorum ben çıldırdım kudurdum adamın saçını falan yolacağım ama benim ahşap kocam son vuruşu yaptı ve tamam ayrılalım burdan ama ekmek arası falanmı yaptırsak dedi hala ya inanmıyorum...:KK52: :KK52: :KK52:

ayy kıyamam kocama, 10 aylık evliyiz her yaptığı şirin geliyor,
bir tanesini paylaşayım sizle daha bu sabah oldu:

üstümü giyindim,makyajımı yaptım,topukluları giydim arabaya binerken etek hafif yukarı çıkınca söylenmeye başladı.
ne diyosun canım nerde giycem bu elbiseyi diyincede ne bilim ben evde falan giy diyen tatlı kıskanç bi kocam var.
dip not: elbisemi kendisi beğenip almıştı:))

Galiba 3 ay falan önce benim odun kocişim gündüz telefon açtı akşama seni müthiş bir yere balık yemeğe çıkartacağım diye bende büyük bir zevkle evet dedim akşama kadar sürdüm sürüştürdüm :KK3: taktım takıştırdım en güzel ve en dekolte kıyafetimi giydim sanıyorum ki mum ışığında romantik bir akşam yemeği neyse benimkisi akşam oldu kapının önüne gelip telefon açıyor (yukarıya kadar beni almaya çıkamıyor beyefendi) indim aşağı süper levrek yapıyor falan diyerek yola koyulduk git git git :KK4: birden böyle virane tahta sandalyeleri balıkçı ışıkları olan kasaların masa olarak kullanıldığı 5-6 masası 2 sindede ne olduğu belli olmayan tiplerin oturduğu salaşmı salaş bir yere geldik.... benimkisi balıkçıyı gösterip nasıl beğendinmi dedi....
İnanmıyorum ben çıldırdım kudurdum adamın saçını falan yolacağım ama benim ahşap kocam son vuruşu yaptı ve tamam ayrılalım burdan ama ekmek arası falanmı yaptırsak dedi hala ya inanmıyorum...:KK52: :KK52: :KK52:

ay inanmıyorumm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ayy kıyamam kocama, 10 aylık evliyiz her yaptığı şirin geliyor,
bir tanesini paylaşayım sizle daha bu sabah oldu:

üstümü giyindim,makyajımı yaptım,topukluları giydim arabaya binerken etek hafif yukarı çıkınca söylenmeye başladı.
ne diyosun canım nerde giycem bu elbiseyi diyincede ne bilim ben evde falan giy diyen tatlı kıskanç bi kocam var.
dip not: elbisemi kendisi beğenip almıştı:))

Bizimkisi de ilk zamanlar öyleydi adamın bana bakışları bile değişti internette araba fotoğraflarını izliyorken yanına oturdum öyler güzel bakıyordu ki onlara dedim aşkım bana böyle bakmıyorsun hiç dedim benim odunumdan çıkan cevap ama sen bmw değilsinki hem iki gece önce ( yine pis pis sırıtarak tabii) bakmıştım hatırlatırım. dedi ya :KK52: :KK52: :KK52:

Nişanlıyım şu yazdıklarınızdan sonra acaba mı dedim??
Yapmaz yaa benim nişanlım..
Acaba yapar mı:44::44::44::44:

topigin hayırlı olsun:):):KK53::KK53:

bızım böle anılarımız yok aklıma gelırse yazarım ama tek kızdıgım sey

sunu verdedgımdeee donmek ıcın bıle dakıkalr gecıyor en son kendım hızlı bir sekılde yapmasını ıstedgm seyı yapıyorumm.. yavasss yavass adam yahuu

Sizinki nasıl hitap ediyor bilmiyorum ama ben kaç yıldır öğretemedim benimkine telefon açarım nevar yavrum diye cevaplar odunum benim... Sanki laf atarmış gibi beni müthiş sinirlendiriyor... :KK52:

:KK9::KK9: Yalniz degilsin cnim benim esimde onu aradigim zaman ne var la yavrum der :KK9: Bende çok kibarsin la kocacim derim :KK1::KK1:
Hayirli olsun topigin :97:

sen odunluk görmemişsin ya ne güzel işte :KK16:

Geçenlerde gece geçen muhabbetimiz...(yatakta)
OYUNCULAR....
-BEN
-KOCİŞİM (ODUNCUĞUM)

BEN... Aşkım duş alsanda öyle uyusak biraz terlemişsin galiba bugün azıcık kokuyorsun sanki...
KOCİŞİM... Yok sana öyle geliyordur
BEN... Aşkım hadi canım 10 dakikanı almaz...
KOCİŞİM... (pis bir sırıtma ile aniden bana dönüp) 10 dakikacıkmıııı tamam olsun o da yeter bende duş almak için bahane arıyorsum zaten.
BEN... Yuh yuh benim odun kocacim yuh yuh yuh yine yaptın odunluğunu dön arkanı ve uyu neymiş duş alacak sebep arıyormuş... :KK52: :KK52: :KK52:

hahahaha:KK1: valla çok güldüm bütün erkekler öyle boşa banyo yapmıyım der benim oduncuğum da :18:

X