Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eşime hayatım bana süpriz yap anneler gününde bir hediye al nede olsa bende bir anne sayılırım demiştim. adam 2 3 gün düşündü. en sonunda
- aşkım sana hediye alacagım ama hem senin işine yarayan birşey hemde benim işime yarayan birşey olsun mu??
- Allah Allah nasıl bir hediye bu (ısrarlarım karşısında aldıgım cevapp... )
- tv kumandası bozuk ya hediye olarak sana onu alsam
gülsemmi aglasammı bilemedimm kiii
evet benimkide öle banyo yapmak için sebep lazım genellikle sebep yaramazlık oluyo :26:
benim aklıma ilk önce şu geldi şurda peki banyo etmek için sebep olarak onu görüyorlarsa
eşleriyle yakınlaşmadda kötü kokulu pis olmalaraını hiç önemsemiyorlar mı ya al sana bir odunluk daha işte biz olsak önce duş alır öyle mis gibi gideriz kocamıza ama onlar önce pis kokuluyken bize dokunup sonra temizlenmeyi tercih edicekler demek öküzler dicem şimdi
not:bu arada evli değilim tamamen teorik konuştum
kızlar merhaba bende bir itirafta bulunmak istiyorum benim kocamda yıldönümü hediyesi olarak bana PlayStation 2 almıştı.
[B .!.:Şimdi sizlerden de yaptığınız yaramazlıklar ve kocişlerinizin odunluklarını paylaşırsanız [/B]müthiş geyik dönecektir BEN İNANIYORUM SİZLERDE İNANIN....
....
bekliyorum ayoolllll....
doğum günümde 2 kilo elma alan kocamı yılın ahşabı seçmek istiyorum...