Benim A.H.Ş.A.P..K.O.C.A.M...

eşime hayatım bana süpriz yap anneler gününde bir hediye al nede olsa bende bir anne sayılırım demiştim. adam 2 3 gün düşündü. en sonunda
- aşkım sana hediye alacagım ama hem senin işine yarayan birşey hemde benim işime yarayan birşey olsun mu??
- Allah Allah nasıl bir hediye bu (ısrarlarım karşısında aldıgım cevapp... )
- tv kumandası bozuk ya hediye olarak sana onu alsam :KK53:

:KK52::KK52::KK52: gülsemmi aglasammı bilemedimm kiii:KK52::KK52:

:KK52::KK52::KK52:ayılık var senin hamurunda dememiş boşuna ayşe hatun önal:KK52:
bende sandım iç çamaşırı falan alıcak :KK53:

evet benimkide öle banyo yapmak için sebep lazım genellikle sebep yaramazlık oluyo :26:

benim aklıma ilk önce şu geldi şurda peki banyo etmek için sebep olarak onu görüyorlarsa
eşleriyle yakınlaşmadda kötü kokulu pis olmalaraını hiç önemsemiyorlar mı ya al sana bir odunluk daha işte biz olsak önce duş alır öyle mis gibi gideriz kocamıza ama onlar önce pis kokuluyken bize dokunup sonra temizlenmeyi tercih edicekler demek öküzler dicem şimdi
not:bu arada evli değilim tamamen teorik konuştum:KK52:

benim aklıma ilk önce şu geldi şurda peki banyo etmek için sebep olarak onu görüyorlarsa
eşleriyle yakınlaşmadda kötü kokulu pis olmalaraını hiç önemsemiyorlar mı ya al sana bir odunluk daha işte biz olsak önce duş alır öyle mis gibi gideriz kocamıza ama onlar önce pis kokuluyken bize dokunup sonra temizlenmeyi tercih edicekler demek öküzler dicem şimdi
not:bu arada evli değilim tamamen teorik konuştum:KK52:

valla bravo ben hiç o açıdan düşünmemiştim ama çok doğru bi teşhis koymuşsun aslında

kızlar merhaba bende bir itirafta bulunmak istiyorum benim kocamda yıldönümü hediyesi olarak bana PlayStation 2 almıştı.

kızlar merhaba bende bir itirafta bulunmak istiyorum benim kocamda yıldönümü hediyesi olarak bana PlayStation 2 almıştı.

benimkide dogum gunumde nintendo almisti icindede mario oyunu var severim mario oynamayi evde sklyorum diye almis:KK52::KK52::KK52:

sadece kocaların mı bizim yokmu komikliklerimiz.
yani bende cok var. simdi konuyu gorunce aklıma gelmedi.
gelnce yazıcam

[B .!.:
Şimdi sizlerden de yaptığınız yaramazlıklar ve kocişlerinizin odunluklarını paylaşırsanız [/B]müthiş geyik dönecektir BEN İNANIYORUM SİZLERDE İNANIN....
....
bekliyorum ayoolllll.... :KK33: :KK33: :KK33:

topigi acan bizlerden de istemis dimi ama :))

eşim geçen gün beni yemeğe çıkardı.. eve dönüyoruz otobüse bindik ben arka kapıya yakın oturalım aşkım dedim. oda sinirle ama nazikçe

'' - LAN OTURUR MUSUN ? dedi ama kahkaha atmamak için kendimi zor tuttum güyya benim ahşabım kibarlık yapıcak... malesef kocacım kendini gene belli ettinnn:KK52::KK52::KK52:

X