aha benim ki aynı illa yıkanmak için bahanesi olcak banyodan önce
Sizinki nasıl hitap ediyor bilmiyorum ama ben kaç yıldır öğretemedim benimkine telefon açarım nevar yavrum diye cevaplar odunum benim... Sanki laf atarmış gibi beni müthiş sinirlendiriyor...
Sorma galiba adama yok desek birdaha banyo yapmayacak herhalde...
Geçenlerde gece geçen muhabbetimiz...(yatakta)
OYUNCULAR....
-BEN
-KOCİŞİM (ODUNCUĞUM)
BEN... Aşkım duş alsanda öyle uyusak biraz terlemişsin galiba bugün azıcık kokuyorsun sanki...
KOCİŞİM... Yok sana öyle geliyordur
BEN... Aşkım hadi canım 10 dakikanı almaz...
KOCİŞİM... (pis bir sırıtma ile aniden bana dönüp) 10 dakikacıkmıııı tamam olsun o da yeter bende duş almak için bahane arıyorsum zaten.
BEN... Yuh yuh benim odun kocacim yuh yuh yuh yine yaptın odunluğunu dön arkanı ve uyu neymiş duş alacak sebep arıyormuş...
evet benimkide öle banyo yapmak için sebep lazım genellikle sebep yaramazlık oluyo :26:
hepsinn hamurunda var galibaaaaaaaaaa
Galiba 3 ay falan önce benim odun kocişim gündüz telefon açtı akşama seni müthiş bir yere balık yemeğe çıkartacağım diye bende büyük bir zevkle evet dedim akşama kadar sürdüm sürüştürdümtaktım takıştırdım en güzel ve en dekolte kıyafetimi giydim sanıyorum ki mum ışığında romantik bir akşam yemeği neyse benimkisi akşam oldu kapının önüne gelip telefon açıyor (yukarıya kadar beni almaya çıkamıyor beyefendi) indim aşağı süper levrek yapıyor falan diyerek yola koyulduk git git git birden böyle virane tahta sandalyeleri balıkçı ışıkları olan kasaların masa olarak kullanıldığı 5-6 masası 2 sindede ne olduğu belli olmayan tiplerin oturduğu salaşmı salaş bir yere geldik.... benimkisi balıkçıyı gösterip nasıl beğendinmi dedi....
İnanmıyorum ben çıldırdım kudurdum adamın saçını falan yolacağım ama benim ahşap kocam son vuruşu yaptı ve tamam ayrılalım burdan ama ekmek arası falanmı yaptırsak dedi hala ya inanmıyorum...
ayy kıyamam kocama, 10 aylık evliyiz her yaptığı şirin geliyor,
bir tanesini paylaşayım sizle daha bu sabah oldu:
üstümü giyindim,makyajımı yaptım,topukluları giydim arabaya binerken etek hafif yukarı çıkınca söylenmeye başladı.
ne diyosun canım nerde giycem bu elbiseyi diyincede ne bilim ben evde falan giy diyen tatlı kıskanç bi kocam var.
dip not: elbisemi kendisi beğenip almıştı:))
Sizinki nasıl hitap ediyor bilmiyorum ama ben kaç yıldır öğretemedim benimkine telefon açarım nevar yavrum diye cevaplar odunum benim... Sanki laf atarmış gibi beni müthiş sinirlendiriyor...
canım noldu topık senı pasıf ettı laaa okadarda hayırlı olsun dedıkkkk
Geçenlerde gece geçen muhabbetimiz...(yatakta)
OYUNCULAR....
-BEN
-KOCİŞİM (ODUNCUĞUM)
BEN... Aşkım duş alsanda öyle uyusak biraz terlemişsin galiba bugün azıcık kokuyorsun sanki...
KOCİŞİM... Yok sana öyle geliyordur
BEN... Aşkım hadi canım 10 dakikanı almaz...
KOCİŞİM... (pis bir sırıtma ile aniden bana dönüp) 10 dakikacıkmıııı tamam olsun o da yeter bende duş almak için bahane arıyorsum zaten.
BEN... Yuh yuh benim odun kocacim yuh yuh yuh yine yaptın odunluğunu dön arkanı ve uyu neymiş duş alacak sebep arıyormuş...