- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
- Konu Sahibi LarkeTanner
FB benceGülerek yazdığınıza göre pek eğlenceli gelmiş size tartışma konunuz.
Böyle bencilce düşünen birine yapılacak şey bellidir.
Sevgili olduğunuzu düşünmüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
FB benceGülerek yazdığınıza göre pek eğlenceli gelmiş size tartışma konunuz.
Böyle bencilce düşünen birine yapılacak şey bellidir.
Sevgili olduğunuzu düşünmüyorum
Bir pipi uğruna ya rab ne kadınlar kendini ezdiriyorTek olayları sevişmekmiş zaten, sevişip yol verecekleri adama neden bu kadar yüz veriyorlar onu da anlamıyorum.
Aaa ama erkek adama laf edilmeeeezz erkek adam istediğiyle istediği gibi sevişir taam mııDeki seni doktora götüreyim vazektomi ol rahatlarsın de
E yine sevişebilir hatta yine boşalabilir onda sorun yok ya adam rahat olsun diye dedim benAaa ama erkek adama laf edilmeeeezz erkek adam istediğiyle istediği gibi sevişir taam mıı
Yok olmaz erkek korunmaz korundurur diye dediydimE yine sevişebilir hatta yine boşalabilir onda sorun yok ya adam rahat olsun diye dedim ben
Dedim zaten yazmıştım konuda . Çok istiyosan git tüplerini bağlat dedim .Deki seni doktora götüreyim vazektomi ol rahatlarsın de
Malesef ortada olmayan çocuguda konuşmak zorunda kalıyoruz. Ben gerek insani olarak gerek okumuş olduğum bölüm gereği olarak bu konuda çok hassasım. çok gördüm çok dinledim kurumlar özellikle evlilik dışı dünyaya gelen çocuklarla dolu. Hassasiyetim oldugu için hunharca yazmış olabilirimŞuan olmayan çocuk üzerine esirgeme kurumunu konuşuyorsunuz
Evli olup seks yapan insanlar doğan çocuğu hiç mi çocuk esirgemeye bırakmıyor
şuan hayatta olan konu açan kıza akıl verilirse daha sağlıklı olur
Zira kendisi pek sağlıklı düşünemiyor
Aynen yaaçok şükür böğüne kadar korunma derdimiz olmadı
Yahu evlilik içi olan çocuklarda esirgemeye bırakılıyorMalesef ortada olmayan çocuguda konuşmak zorunda kalıyoruz. Ben gerek insani olarak gerek okumuş olduğum bölüm gereği olarak bu konuda çok hassasım. çok gördüm çok dinledim kurumlar özellikle evlilik dışı dünyaya gelen çocuklarla dolu. Hassasiyetim oldugu için hunharca yazmış olabilirim
Evliliğimizin ilk zamanları bi korunma yöntemi seçmemiştik. Gebelik olursa da olur diye Geri çekilme ile birliktelik oluyordu. Eşimde doğum kontrol veya spiral yöntemini kullanmamı istemişti. Bende sizin hesap neden istemediğimi açıkladım ve konu orada kapandı. Yahu eşte olsa sevgilide olsa kimse kimsenin üzerinde baskı kuramaz. Çok istiyosa kendi kondom kullansın.Merhabalar , moralim bozuk kızlar . Dün gece erkek arkadaşımla tartıştık . Daha doğrusı o benle tartıştı . Sebep , spiral Tövbe yarabbim. Efendim kendisi rahat olmak istiyormuş bazı konularda siz anladınız onu :) spiral takmalıymışım. Gece bir saat benimle bu konuda tartıştı ben takmak istemiyorum ya da doğum kontrol hapı kullanmak istemiyorum dedim. O illaki tak bişey olmaz doktora götüreyim seni falan fıstık bir sürü şey saydı. Herşey benim istediğime göre olamazmış kontrol onda olmalıymış. Onun da istekleri olacakmış. İyi de dedim bu benim bedenimin üzerinde verdiğin bir karar ilişkinin ortak paydası ile ne alakası var ? Ben bedenimde böyle bir şeyi istemiyorsam sen buna müdahale edemezsin ki bu bana saygı duymadığını gösterir dedim. Senin böyle düşünmen de beni üzdü açıkçası beni et parçası olarak görüyorsun galiba dedim. Senin kafan çürümüş dedi sen bir adım atmıyorsun falan dedi. Ya dedim o kadar çok istiyosan git kendi tüplerini bağlat erkeklere de oluyor sonuçta dedim. Öyle bişe olmuyo diyo bu sefer
Bana böyle konuşmasına üzüldüm açıkçası beni önemsemiyor gibi hissettirdi . Ne yapmam gerekir bu hususta doğru mu sizce düşündüklerim ?
Ya ne kadar nahifsinizDedim zaten yazmıştım konuda . Çok istiyosan git tüplerini bağlat dedim .
Yok, çok meraklılar nedense kendilerine b.k gibi davranan adamlara.E merhameti olmayan adamın koynuna da girmesin kadınlarımız bi zahmet.
Pipi bulunuyor da işlevlisi zordmfmmfmfmfmf. Bizim irkeklerin anca dilinde.Bir pipi uğruna ya rab ne kadınlar kendini ezdiriyor
Halbuki ülkede en kolay bulunabilen şey pipi
Ben de bunu dicektim ya bence hastalık kapma korkusu daha büyük olmalı hamile kalmaktansa. DeğişikYok, çok meraklılar nedense kendilerine b.k gibi davranan adamlara.
Bir de zührevi hastalık mevzusu var tabi. Kondomsuz bunun önüne geçemezsiniz ki. Nasıl güveniyor bazı kadınlar, anlayamıyorum. Birinin şeyinin keyfi için hiv kapmak da ne bileyim...
Eskiden aslında öyle fevri ve direk bitiren bi insandım . Şimdi o huylarımı törpüledim daha düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Çünkü insanlar mükemmel değil ve herkesin farklı yerden eksiği var. Bu şekilde fevri davranmak yalnız kalmaya sebep oluyor. Hatasız dost arayan dostsuz kalır misali. Tabiki insanların dediklerine boyun eğmek değil amacım ama kaybetme odaklı olmaksızın çok büyük olmayan sorunlarda olumluya çevirebilir miyimi düşünmek veya sınırlar koymak .Ya ne kadar nahifsiniz
Ben şunu derdim rahat olmak istiyorsan yallah peçeteye boşal
Ben de rahat olmak istiyorum ondan senin gibi cahil bir heriften çocuk sahibi olma ihtimalim bile olmasın diye senle sevişmeyi de artık istemiyorum
eline de bir peçete tutuştururdum yallah hadi
Ya kusura bakma da kimse rahat olacak diye bedenime karıştırmam siz o fevriliğin nerede yapılacağını anlamamışsınızEskiden aslında öyle fevri ve direk bitiren bi insandım . Şimdi o huylarımı törpüledim daha düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Çünkü insanlar mükemmel değil ve herkesin farklı yerden eksiği var. Bu şekilde fevri davranmak yalnız kalmaya sebep oluyor. Hatasız dost arayan dostsuz kalır misali. Tabiki insanların dediklerine boyun eğmek değil amacım ama kaybetme odaklı olmaksızın çok büyük olmayan sorunlarda olumluya çevirebilir miyimi düşünmek veya sınırlar koymak .