hiii çok sevindim
Annesine çekmiş demek sıpa
hemde nasıl güzel. doğumdan sonra 14 kilo verdm diyete devam. 7 kilo daha verdimmi oooo vipdükkandaki tüm elbiseler benm. giyinp süslenip resimler yükleyeceğim size. yazında sarımsaklıda bi tati,l oğluşumla. değmeyin keyfime. oralardan da selamlar yazacağım tüm boşanma adaylarına. hoşgeldin hayattt
malesef annemle babama ne bir yudum suyu nede bir avuç toprağı nasip olmadı. Hiç unutmam bi kere ağlıyorum ama nasıl. Bahçede oturuyoruz. Bana aynen şunu dedi.' sen zamanında bana şunu demiştn allah sana bunları bile bile yaşatıo' o kadar kindar bir insandı ki en ufak şeylerin intikamını alırdı. Doğumda yaptıkları neyn intikamı bilmem ama ii aldı öcünü. Ama asıl bomba. O beni izin bitince ilçede çalışmaya devam edeceğimi sanıyor. Merkezde çalıştığımı öğrennce asıl darbeyi yiyecek. Bu kez bitti gerçekten die. Yüzünn şeklini görmek isterdm:))
bebeğim çok ii teyzesi. hatta o kadar mutlu bi bebk ki görmenizi isterdm. ilerde resimleride gelecek. erkek hayatımın erkeki o benm:>)
Tatlım benim ya kocaman sarılasım geldi sana
Bunca acıya rağmen nasıl da dimdik ayaktasın.
Ama birşeyi merak ediyorum..
Senin bu öküz kocan var ya, hani o boşanma dilekçesindeki zırvalamaları yazmak için ne tür bişi ile kafa yaptığını merak ettiğim o adam müsveddesi.
Evlenmeden önce nasıllardı? Yani anlayamıyorum bunlar ne tür insanlar?
Ne vicdansız insafsız rezil bir aileymiş bunlar.
Sen çok ama çok mutlu olacaksın aha buraya yazıyorum.
O kocan da çok sürmeyecek anası ile rezil rüsva olacaklar.
Çekmeden ölmezler merak etme tatlım, için ferah olsun.
Bide anacığını babacığını arka arkaya kaybetmişsin ya.
Allah bin türlü ....Neyse... :26::26::26:
Yuh ya yemin ederim nutkum tutuldu.
Ne kadar kirli bir insanmış.. içi çok ama çok pismiş bu adamın.
Tatlım vallahi de billahi de Allahın sevgili kuluymuşsun.
Bu adamla olan evliliğin bir imtihanmış sana, yüz akıyla çıkmışsın ...
Allahın laneti onun ve ailesinin üzerine olsun.
Bu beddua için beni affedin, çok içlendim çoook :26:
Oyy kurrban olurum onu verene bennn
emelcim yazdıklarını tek tek okudum ve seni tebrik ediyorum tatlım nasıl bu kadar güçlüsün nasıl bu kadar sabırlı ve dimdik duruyorsun buna şaşırdım..bende boşanma aşamasındayım daha ilk davamız bile görüşmedi ama ben simdiden pes ettim gibi bişey ya eşimin geri dön çağırısına ağlamalarına kayıtsız kalmam gerekirken yapamıyorum..allahım bana da senin gibi güçlü olmayı nasip etsin....
birde dilekçeyi görsenz tam 6 sayfa. daha neler var neler. zamanında bana bin tl yatırmış onu istiomuş. arabanın yedek anahtarıı bende kalmış. iadesini istiomuş. nafaka vermezmiş. ablamala kalıomuşum ablamında 800 geliriyle benm maaşımla çocuğa bakabilirmişiz. eğer eve dönersem 1ooo liradan vazgeçiomuş vs. avukatımın tavrını görmelidinz. hocam ben boşanmaya karşı bi insanm ama boşanın nolur. ben böğle dilekçe görmedim en azından insan geri dönsün der bunlar ne böyle die. allahıma şükür sıyrıldı bizden. hiç aramıo. bazen şaşırıom nasıl dayandı diye. ama annesi varken arayamaz zaten. aklını bulandıran da o. hatta ben doğumdayken dışardı ' kaç saattr doğuramadı oğlum perişan oldu diye' sayıklıyormuş kadın. allaha tek duam var. ölmeden onlarında düştüğünü göreym. başka birşey istemem
benm en büyük avantajım eşimn aramamsı. sağolsun 2 aydır bi kez bile aramadı. eminm arasa pişmanlık bildirse bende etkilenirdim. bn evimi kurduktan sonra bunu yapsada kar etmeyecek zaten.
seni etkilemek istemem ama şunu biliyorum dönsem düzelecek mi? Asla!
sizin boşanma nedeniniz ne peki?
bbir ay önce 'böyle bir boşanma yoktur' adı altında bir sayfa açmıştım. okuyanlar hatırlayacaktır. eşim beni doğumda annesiyle bırakıp gitmiş, ben o perişanlıkta hiçbir şeysz ortada kalmıştm. bebğim 9 günlk yoğunbakımdayken eşim özel misafirhanelerde kv evimde kalırken bense o 9 günü henüz 1 ay tanıdığım bir arkadaşın evnde geçirmiş, sonrada ablamın evine gelmiş ve dava açmıştım.
yaşananların nedeni mi? :)) ewet gülüyorum. çünkü bunu eşim yazdığı boşanma dilekçesine aynı şu cvbı vermişti.
1: anne ve babası ardı ardına hastalıkta ölmüş, eşimse sürekli memleketine hastalık ve ölüm nedeniyle giderek evini ve beni ihmal etmiştir.
2: eşim doğumunu 18 saatte yapmış bu nedenle bebğim zarar görmüştür.
ben mi ne cvp verdm:) ölümün ve doğumun allah tarafından olduğunu bile bilmeyerek beni suçlayan bi insanla hayatın ne getireceğini bilmediğim için birlikte devam etmek istemiyorum.
bunları yazmamdaki asıl amaçsa boşanma aşamasında olup bunalımdaki arkadaşlara bi nevi yardım.hepimiz aynı sıkıntıları çekioruz ve ne yapacağımızı bilmioruz.benm gibi ailesi olmayan bebğiyle tek başına kalmış bi evi bile olmayan bi kadın en güzl örnek olur dşye düşündüm.
öncelikle sosyal paylaşım sitelerinde özellikle güncel sitelere takılıorum. haber vs..sık sık arkadaşlarımla sohbet ediorum ve mümkn olmadıkça o olayları açmıorum. çok bunalıma girdiğimde ise ailem yerine en yakın dostlarıma derdimi döküorum. özellikle destekçilerime. bebğim en büyük servetm. onunla ii şeyler konuşup asla olumsuz birşey yansıtmıorum. bazen müzik açıp oynuyorum. şunu biliorum. birgn hepsi azalacak azalacak bitecek. neden sorularının cvbı yok çünkü. emin olun kadınlar erkeklerden daha güçlü.
yaklaşık 1 ay sonra beni yeni bi haayt beklio. sıfırdan. biliorum kolay olmayacak. tanımadığınz bi şehrde tek başına hayat kurmak. ama heyecanlıyım. çünkü benm evim olacak. dır dır yok surat yok .....oh be:)
tatlım arıyor akrabalarıma gidiyor benı affetsin diye ağlıyor sızlıyor çünkü suçunu biliyor...
benim yeni olan bişey yok yılların birikimi diyelim canım aldatma oldu şiddet oldu ilgisiz bir eş vs işte...bende artık yeter dedim ve geçtim geldim ailemin evine...dün aradığında psikolojik tedaviye başladığını söyledi bana doktorun ismini verdi inanmıyorsan ara dedi....
ama tedavi görmesi huyunu değiştirir mi bilmiyorummmmmm
bbir ay önce 'böyle bir boşanma yoktur' adı altında bir sayfa açmıştım. okuyanlar hatırlayacaktır. eşim beni doğumda annesiyle bırakıp gitmiş, ben o perişanlıkta hiçbir şeysz ortada kalmıştm. bebğim 9 günlk yoğunbakımdayken eşim özel misafirhanelerde kv evimde kalırken bense o 9 günü henüz 1 ay tanıdığım bir arkadaşın evnde geçirmiş, sonrada ablamın evine gelmiş ve dava açmıştım.
yaşananların nedeni mi? :)) ewet gülüyorum. çünkü bunu eşim yazdığı boşanma dilekçesine aynı şu cvbı vermişti.
1: anne ve babası ardı ardına hastalıkta ölmüş, eşimse sürekli memleketine hastalık ve ölüm nedeniyle giderek evini ve beni ihmal etmiştir.
2: eşim doğumunu 18 saatte yapmış bu nedenle bebğim zarar görmüştür.
ben mi ne cvp verdm:) ölümün ve doğumun allah tarafından olduğunu bile bilmeyerek beni suçlayan bi insanla hayatın ne getireceğini bilmediğim için birlikte devam etmek istemiyorum.
bunları yazmamdaki asıl amaçsa boşanma aşamasında olup bunalımdaki arkadaşlara bi nevi yardım.hepimiz aynı sıkıntıları çekioruz ve ne yapacağımızı bilmioruz.benm gibi ailesi olmayan bebğiyle tek başına kalmış bi evi bile olmayan bi kadın en güzl örnek olur dşye düşündüm.
öncelikle sosyal paylaşım sitelerinde özellikle güncel sitelere takılıorum. haber vs..sık sık arkadaşlarımla sohbet ediorum ve mümkn olmadıkça o olayları açmıorum. çok bunalıma girdiğimde ise ailem yerine en yakın dostlarıma derdimi döküorum. özellikle destekçilerime. bebğim en büyük servetm. onunla ii şeyler konuşup asla olumsuz birşey yansıtmıorum. bazen müzik açıp oynuyorum. şunu biliorum. birgn hepsi azalacak azalacak bitecek. neden sorularının cvbı yok çünkü. emin olun kadınlar erkeklerden daha güçlü.
yaklaşık 1 ay sonra beni yeni bi haayt beklio. sıfırdan. biliorum kolay olmayacak. tanımadığınz bi şehrde tek başına hayat kurmak. ama heyecanlıyım. çünkü benm evim olacak. dır dır yok surat yok .....oh be:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?