Beni yeni bir hayat bekliyor

Tatlım benim ya kocaman sarılasım geldi sana
Bunca acıya rağmen nasıl da dimdik ayaktasın.
Ama birşeyi merak ediyorum..
Senin bu öküz kocan var ya, hani o boşanma dilekçesindeki zırvalamaları yazmak için ne tür bişi ile kafa yaptığını merak ettiğim o adam müsveddesi.
Evlenmeden önce nasıllardı? Yani anlayamıyorum bunlar ne tür insanlar?
Ne vicdansız insafsız rezil bir aileymiş bunlar.

Sen çok ama çok mutlu olacaksın aha buraya yazıyorum.
O kocan da çok sürmeyecek anası ile rezil rüsva olacaklar.
Çekmeden ölmezler merak etme tatlım, için ferah olsun.
Bide anacığını babacığını arka arkaya kaybetmişsin ya.

Allah bin türlü ....Neyse... :26::26::26:

Yuh ya yemin ederim nutkum tutuldu.
Ne kadar kirli bir insanmış.. içi çok ama çok pismiş bu adamın.
Tatlım vallahi de billahi de Allahın sevgili kuluymuşsun.
Bu adamla olan evliliğin bir imtihanmış sana, yüz akıyla çıkmışsın ...
Allahın laneti onun ve ailesinin üzerine olsun.

Bu beddua için beni affedin, çok içlendim çoook :26:

bebeğim çok ii teyzesi. hatta o kadar mutlu bi bebk ki görmenizi isterdm. ilerde resimleride gelecek. erkek hayatımın erkeki o benm:>)

Oyy kurrban olurum onu verene bennn

Son düzenleme:
Konunuzu okurken gözlerim doldu,

Allah yar ve yardımcınız olsun.

İnşallah bundan sonraki hayatınızda iyilerle karşılaşırsınız hep.

evlenmeden evvelde ailesini korur davranışları vardı. ya aslında bana karşı yeterince korumacı değildi. ama bazen öyle birşey yapar herşeyi unuttururdu. ben ayarını tutturamadım ya. kısacası neşeliysen sağlıklıysan hep evet dersen gerçekten harika bi insandır. hakkını yemem. ama bi kez surat as, hastayım derdim var vs de senden kötüsü yok. öncekilerdede yazmıştım. allaha nolur sorun çıkmasın diye dua ederdm. çünkü hep yalnız kalırdım sorunlarımla ve üstüne oda sorun çıkarırdı.
içse kafa yaptı dicem. aksine 5 vakit namazı kaçmaz. dedim ya sınırını belirleyemiş bi insan bi öyle bi böyle.
2012 acı hastalık ölüm ayrılık yılı oldu bana. hele yazın o kadar çok uykusuz gözyaşlı geceler geçirrirdimki. tek bildiğim kelime ÖLÜM dü. ama eşimden ayrılınca birden kendime geldim. sanki adamın varlığı sülük gibi emmişdi bedenimi. şimdiyse bi enerji umut neşe geldiki hayatıma anlatammam. allahın taktirine kalmış artık herşey. tek duam ölmeden nolur göreym onun halini o kadar.
valla yanmda olsanız benmde o kadar kucaklayasım geldiki sizi. :) çok içten yazmışsınız teşekkr ederm

bu imtihan kelimesini o kadar çok duydum ki çevremdekilerden. 'İMTİHAN kimin içindi? benm mi eşimin mi bebğimin mi. benm için öyleyse ya bebeğim için ağır değilmi.' o kadar çok sorular döndükü önceleri beynmde. bebğime yükleyemem kaldıramaz o. bu benm imtihanım hazırlıksız yakalanmama rağmen başardım.
beddua kısmını görünce daha bir ısındım size. devam lütfen durmayın:)

gülmeye başladık teyzesi. bu gülüşte bebişten size:)

emelcim yazdıklarını tek tek okudum ve seni tebrik ediyorum tatlım nasıl bu kadar güçlüsün nasıl bu kadar sabırlı ve dimdik duruyorsun buna şaşırdım..bende boşanma aşamasındayım daha ilk davamız bile görüşmedi ama ben simdiden pes ettim gibi bişey ya eşimin geri dön çağırısına ağlamalarına kayıtsız kalmam gerekirken yapamıyorum..allahım bana da senin gibi güçlü olmayı nasip etsin....

benm en büyük avantajım eşimn aramamsı. sağolsun 2 aydır bi kez bile aramadı. eminm arasa pişmanlık bildirse bende etkilenirdim. bn evimi kurduktan sonra bunu yapsada kar etmeyecek zaten.
seni etkilemek istemem ama şunu biliyorum dönsem düzelecek mi? Asla!
sizin boşanma nedeniniz ne peki?

böyle bişeyi utanmadan nasıl yazar gerçekten merak ediyorum bu yazılana hakim nediycek. kocanı tanımıyorum ama gerçekten azına iki tane tokat çakasım geldi başka şeylerde ama neyse şiddet yanlısı görünmeyim şimdi. sanada bebeğinede uzun uzun ömürler. sana söylemek stediğim şey bu yazılanları ömrün boyunca sakla çünkü ilerde çocuğun büyüyünce binbir fitne fesatla aklına gircektir. işte ozaman okut çocuğuna babasının neden sizi terk ettiğini.

Vay be. Bu kadarını ilk kez gördüm

Bilemiyorum tazminat falan istedin mi ama, hakim senin eşinin zırvalarını okuduktan sonra, sen istemesen bile eşine tazminat ödetir gibime geliyor. En azından mimlensin bu adam, resmen akıl sağlığı yerinde değil. Evlenemesin kolay kolay. Tövbe yarabbim.

Sizin adınıza çok çok sevindim her şey bir yana, kimse bir yuva dağılsın istemez ama sizin yuvanızın da sağlam dayanağı yokmuş, nasip. Oğluşunuzla mutlu bir hayat sürer, onu hayırlı bir evlat olarak yetiştirirsiniz inşallah.

tatlım arıyor akrabalarıma gidiyor benı affetsin diye ağlıyor sızlıyor çünkü suçunu biliyor...
benim yeni olan bişey yok yılların birikimi diyelim canım aldatma oldu şiddet oldu ilgisiz bir eş vs işte...bende artık yeter dedim ve geçtim geldim ailemin evine...dün aradığında psikolojik tedaviye başladığını söyledi bana doktorun ismini verdi inanmıyorsan ara dedi....
ama tedavi görmesi huyunu değiştirir mi bilmiyorummmmmm

süper...kurtulun gitsin ruh hastası yaratık

Son düzenleme:

standart bi evlilik diyelim. en kötüsü de bu ama. elde büyük bi neden olmayınca birde çevre yuvan vs gibi şeyler sayıklayınca durum kötü. tekrar düşünün derim. hiçbir erkek psikolojik desteği kabul etmez. kabul ettine göre ilerleme var demektir. karar sizin

cesaretınden dolayı senı tebrık ederım basına gelenler uzucu ama guclu olman da bır okadar sevındırıcı. eşiniz okadar zavallı kı dogum ve ölüm Allahtan ama sızı suclamıs ilahi adalet yerını bulacaktır ve ınsallah mutlu olacaksınız hersey gonlunuzce olsun sıze ve bebegınıze Allah uzun ömürler versın ınsallah..

Tebrik ederimm

Güclü bi annesin evelAllah

Kadınlara zayıf derler, tamam kadınlar zayıf olbilir AMA ANALAR GÜÇLÜDÜR

Allah yar ve yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…