Beni yeni bir hayat bekliyor

Hayat arkadaşınızın dilekçeye böyle iki saçma neden yazması hem can yakıcı hem traji komik bir durum.
İnsan ayrılacağı için şükreder hale gelir.
Avukatı yok muydu ? Yoksa avukatı aracılığıyla mı yazdı ?

Enerjinizi, ileriye dönük planlı oluşunuzu, oğlunuza sarılmanızı, yeni hayat için direnmenizi gönülden tebrik ediyorum.
İnşaallah oğlunuzla birlikte çok çok mutlu olursunuz.

Belki sorulmuştur; çalışıyor musunuz ? Mesleğiniz nedir ?

bravo seni tebrik ediyorum ve önünde uzunca yııllarrr varrr bundan sonraaa çok mutlu olmanı dilerimm rabbimden allah belasını verecektirr anasınında danasınında

Eşinden çok eşini dünyaya getiren,büyüten anasını merak ettim şekerim
O nasıl anneymiş yahu bir kadının bir güzel huyu yoksa bile anne o be
pislikler size dünyanın en güzel hediyesini vermiş!
Kimseden korkmam Allah'tan korkusu olmayanlardan korktuğum kadar..
Demişsin ya ölmeden düştüklerini göreyim diye göreceksin hiç merak etme.
Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
Ama bu zekayla başlarına gelenle ettikleri arasında bağ kurabilirler mi bilemiycem
Eşin sana koca olamaz canım çünkü erkek olamamış malesef..
Yeni hayatına bebeğin şans getirecek inanıyorum.
Çok mutlu olun inşallah.
Burada da paylaş lütfen,mutluluklarını okumak isteriz

Kolay kolay kimseye neddua etmem ama eski eşiniz sizi kınadıgı seyi cekmeden gitmesin budunyadan.. Ayrıca sizi bu guçlu durusunuzdan dolayı tebrik ediyorum yolunuz acık olsun

Allahlarindan bulsunlar

Obur dunyada yatacak yerleri de yok ikisinin!!!

Insanlar nasil bu kadar vicdansiz olabilir aklim almiyor

Umarim bundan sonra bebeginizle cok mutlu olursunuz...

o salak adamın yazdıklarını hakim okudupunda bence duruşma salonunda bulunmasın o adam :) çünkü ben hakim olsam atarım salondan bu derece mal birini. 18 saatte doğurmuşsun canım bundan daha büyk kusur olur mu :) tazminat da istemesi lazım bence :) ne mal insanlar var yarabbim. şükret bu adamdan kurtulduğuna

sana tek şey söylenebilir canım;süpersin süper

işte böyle güçlü ol her zaman ve sana huzursuzluk verenleri çıkar hayatından! bebeğinle birlikte güzel günler seni bekliyor..

ee diğerleri de İlahi adaletten korksun bence!

kaç yaşında bu adam,takvim yaşını sormuyorum

işte her adam görünüşlü olan adam olmuyor!

anasına da diyecek çok şey var ama neyse..böyle anneye böyle evlat..Allah korusun.

çocuğunu bukadar düşünen bi adam demekki helal olsun..(!)
dogumda zarar görrdüğünü ama hayatta babasız kalacagını düşünemeyen zavallı bir adam.......
hayırlı bu sizin için..umarım herşey gönlünce olsun.......

böyle bir adamdan ve aileden kurtulduğun için dua et canım kendini şanslı saymalısın
o insanlara söyleyecek söz bulamıyorum
sen güçlü bir kadınsın yazdıklarından belli inşallah bundan sonra evladınla çok mutlu olursun canım

Bisey merak ettim bu adam bebeginizi hic gelip gormek istemedimi? Dogumdan sonra kendisi cekip gitmis bebegi gordumu hic?

O nasıl dilekçe o nasıl aile yaaa... Yok artık!!! Hakim bence onları ailece salondan atar...

Bunlara insan demeye dilim varmadı.. Amaan evlerden ırak.. Kurtulmuşsunuz ya çok şükür..

bi dakka bi dakka
şimdi eşinin senden boşanma sebebi yani mahkemeye verdiği neden
senin annen babanın 1 ay arayla öldüğü için memlekete gitmen
ve bebğini 18 saatte doğurman ve bunun bebeğine zarar verdiğinimi düşünmesi

çok afedersin ama eşinin ıQ kaç aaba?

annenle babanın cenazesine gitmicekmiydin yani? yada bir ay arayla öldükleri için diğeri eminim çok kötü durumdadır ona destek olmıcakmıydın?
ve en komiği bebeğimizi 18 saatte doğurdu demesi sanki sen içinde tuttun bebiğinizi adama bak ya

karımın ailesi ölmüş ben ona destek olmadım hatta belki cenazeye bile gitmemiştir bilemiorum o sıkıntılı anında yanında olmadım
karım doğumda 18 saat canıyla boğuştu bebeiğimiz için 18 saat acılar içinde kıvrandı demiyo

canım benim zaten senin böle bi adamla aynı ortamda kalman çok sakatmış en iyisini yapmışsın insan mı o ya?

Emel davan başladı mı?

9 kasımda dava açtım. ama artık boşanma davaları farklı işlio. önce davaya açan dilekçe gönderio. karşı taraf cvp verio. sonra tekrar cvp ve karşı cvp. ikili yazışmalardan sonra avukatın mahkeme günü alıo tahminne ilk dava martta. avukatımın dediğine göre haziranda bitio.

allahtan tek dileğim bu. ölmeden onların da düştüğünüü göreym.

ayrılmamaın en büyük nededni bu zaten. hayatta olan herşeyde beni suçlaması ve her sorunda hep yalnız olmam. ya ilerde kötü bi hastalığım olursa napardı die düşündm ve boşanma kararını böyle aldım. :) allah herşeyi öyle bir ayarlıyor ki şükür buda yani hayatıma neden oldu. yoksa susacak hala üzüntüye devam edecektm. eskiden öyle hasta olurdum ki. her yanm ağrır doktorlara giderdm birşey yok. sonra bi doktor bana dediki siz psikiyatriye gidin. öyle utanmıştım. gerçekten psikolojikmiş. ne ağrı kaldı ne sancı vücudumda. bu adamların yaptığını kimse yapmıo bize. ama biz suçluyuz işzin veriyorz

hemde nasıl güzel. doğumdan sonra 14 kilo verdm diyete devam. 7 kilo daha verdimmi oooo vipdükkandaki tüm elbiseler benm. giyinp süslenip resimler yükleyeceğim size. yazında sarımsaklıda bi tati,l oğluşumla. değmeyin keyfime. oralardan da selamlar yazacağım tüm boşanma adaylarına. hoşgeldin hayattt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…