birde dilekçeyi görsenz tam 6 sayfa. daha neler var neler. zamanında bana bin tl yatırmış onu istiomuş. arabanın yedek anahtarıı bende kalmış. iadesini istiomuş. nafaka vermezmiş. ablamala kalıomuşum ablamında 800 geliriyle benm maaşımla çocuğa bakabilirmişiz. eğer eve dönersem 1ooo liradan vazgeçiomuş vs. avukatımın tavrını görmelidinz. hocam ben boşanmaya karşı bi insanm ama boşanın nolur. ben böğle dilekçe görmedim en azından insan geri dönsün der bunlar ne böyle die. allahıma şükür sıyrıldı bizden. hiç aramıo. bazen şaşırıom nasıl dayandı diye. ama annesi varken arayamaz zaten. aklını bulandıran da o. hatta ben doğumdayken dışardı ' kaç saattr doğuramadı oğlum perişan oldu diye' sayıklıyormuş kadın. allaha tek duam var. ölmeden onlarında düştüğünü göreym. başka birşey istemem
Emel davan başladı mı?
Ex esiniz dogumhaneye girseydide kendi dogursaydi cok biliyorsa dogurmayi. 18 saatte doguramadi ne demek ya! Benim doktorum ilk dogumun en az 13 saat sanci cekersin dedi. Hem bu kadar bebegine duskun dogdu dogali bebegi icin ne yapti vicdani rahatmi acaba?
Size yaptiklari az degil kabullenmeside zor ama siz yinede beddua etmwyin. Allah islah etsin deyin zaten beddua etmesenizde rabbim bu ana ogula hakettiginden fazlasini verir. Her baslarina gelen felakette siz akillarina geleceksiniz ve pismanlik duyacaklar emin olun.
Hahaha hakim bile güler bence bu dilekçeye
evet çok iyi hatırlıyorum sizi kayınvalideniz eşinizi doldurmuştur ve bahane etmiştir doğumunuzu demiştim ama yok adam baya baya inatçı yani neden 18 saatte doğurdunuz diye. ilk çocuğunuza göre iyi bile doğurmuşsunuz genelde 1 günü geçiyor çünkü. hakim bence güler böyle bir sebebe. avukatında da hiç mi akıl yokmuş bunları yazmaktan çekinmemiş.
verilmiş sadakanız varmış bence. ileride allah korusun başınıza bir hastalık gelse bu adam ondan da sizi sorumlu tutar. ya doğumu 18 saatte yapmış ne demek?? eski konunuzda da söylemiştim, sanki çişiniz geldi de 18 saat tuttunuz. eşiniz gerçekten cahil biriymiş bunu bilmeyecek kadar. siz de bunu fark etmişsiniz zaten ki onu atlatmışsınız bile, hayat çok güzel minicik bebişinizle hayatınız hep güzel olsun, her işte bir hayır vardır bu adamın hayatınızdan çıkması çok iyi olmuş bence.
hahaha avukatının tepkısı cok komık .
bır an yüz ifadesı canlandı gözumde
ex eşiniz avukatınızı bıle cıldırtmıs .
nasıl bır aıleye gelın gıtmıssın sen boyle yaa
oglu bır baska annesı bır baska sorunlu .
cahil insanların içine düşmüssün resmen .
neyse ki kurtardın kendını bunlardan .
şimdi seni cok guzel bır hayat beklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?