• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beni yeni bir hayat bekliyor 2

emellllll

Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
83
0
16
Erzurum
1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek.

daha önce bu sayfayı açmış beni yeni bir hayat bekliyor konusuna yeni haberlerle devam ediyorum
yeni bi rhayat ewet. herşey benm lehime işliyor sanki. 2 ay oldu dava açalı sağolsun eşim bir kez aramadı biile. şükür yaradana. o aramadıkça unutmak daha da kolaylaşıyo. yaşadıklarımda en büyük destekçim dostlarım. iyiki varlar
tayinimi merkeze aldırıyorum. ilçede çalışıyorduk. ama bu olanlar ve boşanma sonucunda merkeze tayin için valiliğe kadar mail atmıştım. sonuç mükemmel. daha beni aramadan müdürümü aramışlar. dün müdür aradı. sormaya çekindi. sonra dedi hocam görevlendirme istemişsiniz. ewet dedim şaşırdı. kim söyledi değince makamdan aradılar dedi. beni görevlendirme işi oldu sayılır. 1 ocak doğumgünm. gidip meb le görüşecem sonrada ev eşya vs bakıcam yeni evime. arkadaşlarımda benm için izin vs aldılar yanımda olacaklar. 2 aydır gece gündüz hiç yalnız bırakmadılar zaten:) bazen takılıorum onlara. ya bunalıma girmem lazım rahat bırakın diye.boşanma evresi çok zor gerçekten ama ben çok acı yaşamadm. sanki hiç evlenmemiş gibiyim. bazen tank diye kafama gelio yaşananlar salya sümük oluyorum. ama okuduklarımdan hareketle hemen geleceğe olumlama yapıp unutuyorum. kendimi psikolojimi iyice öğrendim. hayat yaşamaya değer. boşverin ya şu erkekleri:)

Yani ilk paragarfı okurken böyle kaldım resmen..:53: :53: :53:
Hiç insan doğumu bile bile geç mi yapar..? Bu ne zihniyetsizlik..:20: :20:
Sen orda acı çekerken , neler düşünülmüş hakkında.. Allah akıl fikir versin böylelerine..:36:

2 aydır hadı senı gectım bebegını arayıp sormayan adamdan bı b..k olmaz allah hakkından gelsın adi herıfın..
mutluluklar dılerım sana

Bundan sonra şans yüzünüze gülsün inşllh...Hiç bir şeyi takma kafana...
Her şeye iyi tarafından bakmak en iyisi....Sonuçta bebeğin her an seninle...:nazar::emir_bebek:

hayatimda ilk defa duyuyorum ,gec dogurdun bosancam senden :53: annesi oglunu 5 saniye icinde dogurmus anlasilan

nasil bir bahane bu :19:

dogumla ölümün vakti olmaz

bosanmak icin sucu sana atacaklar ya gec dogum yaptin diye,peki adam bebegini niye hic görmek istemiyor,bebekde gec dogdugu icinmi :19: iyiki kurtulmussun öyle zihniyetli insanlardan,okadar seyler söylerimde o adama neyse

bosanma sebebini hakim ögrenince esine bi deli raporu bile cikabilir :ssz:

arkadaşların söylediklerine katılıyorum. bence allah doğru yola getirmiş sizi. Daha da güçlü olucaksınız şimdi. Böyle bir erkekten ne koca ne baba olurdu zaten. yepyeni hayatınızda hayatınızın en güzel anılarını yaşarsınız inşallah :)

canım benim ya nelerde çektirmişler...ben senin yerinde olsam o bebeği dahi haketmiyor...ömür boyu göstermezdim o dangalağa....eminim bundan sonra bebeğin ve sen mutlu günler bekliyorum....böyle olaylar duydukça kızımı daha bir erkeğe güvenip veremicem galiba...evlendikten sonra deliriyorlar....

artık hayat sana güzel canım,o adamdan ne bebeğine baba ne sana koca olmazdı zaten..

şimdi anacığını da alsın adam gibi bir kliniğe yatıp ruhsal yedavi görsün eski eşin..

1 ay öncesi davamı açtım. boşanıyorum. nedensiz bi sevinç içindeyim. heralde yaşadıklarımdan hergün uzaklaşmam.
henüz 2 yıllık evliyim. malesef boşanmak zorundayım. eşim doğumda beni ve çocuğunu attı gitti. neden mi:anne.....eşim annesini sevmez adeta tapar. son oyunlarınıda doğumda oynadılar beni ve bebeğimi hastanede bırakıp gittiler. nedenmi: geç doğurmuşum bile bile. annesi ve oğlu beklemekten perişan olmuşlar.doğumdan çıktığımda ilk duyduklarımdan bazıları bu oldu.sonrasında doktorlar bile bile beni en son doğurtmuşlar.onlar bile benim nasıl bi kadın olduğumu anlamışlar vs vs vs...deyip eşim ablamıda yaşadığımız evden kovarak çekti gitti.yaşadığım şehre yeni tayin gelmiştik ve ben henüz 1 ay tanıdığım arkadaşımın evinde 8 gün kaldım. adam beni aramadı bile nerdesin diye. tabi yine aile yüzünden kavga sonucu suyum tam bir ay önce gelmişti. işin özü ben yine kapıda kaldım gidecek bi yerim yok. sonunda 1 haftalık bebeğimi hsataneden çıkarıp( tabi bu esnada hastanelerde hep kavga ettik) ablamn evine geldim.ilk işimde dava açmak oldu.ne zaman biter bilmiyorum ama çabuk bitsin istiorum.tek korkumsa bebeğim onu yalnız büyütememekten korkuyorum. bunun dışında hiçbir üzüntü tasa vs hissetmiyorum. tam aksi sevinçl,iyim. artık bana zarar veremeyecek.

daha önce bu sayfayı açmış beni yeni bir hayat bekliyor konusuna yeni haberlerle devam ediyorum
yeni bi rhayat ewet. herşey benm lehime işliyor sanki. 2 ay oldu dava açalı sağolsun eşim bir kez aramadı biile. şükür yaradana. o aramadıkça unutmak daha da kolaylaşıyo. yaşadıklarımda en büyük destekçim dostlarım. iyiki varlar
tayinimi merkeze aldırıyorum. ilçede çalışıyorduk. ama bu olanlar ve boşanma sonucunda merkeze tayin için valiliğe kadar mail atmıştım. sonuç mükemmel. daha beni aramadan müdürümü aramışlar. dün müdür aradı. sormaya çekindi. sonra dedi hocam görevlendirme istemişsiniz. ewet dedim şaşırdı. kim söyledi değince makamdan aradılar dedi. beni görevlendirme işi oldu sayılır. 1 ocak doğumgünm. gidip meb le görüşecem sonrada ev eşya vs bakıcam yeni evime. arkadaşlarımda benm için izin vs aldılar yanımda olacaklar. 2 aydır gece gündüz hiç yalnız bırakmadılar zaten:) bazen takılıorum onlara. ya bunalıma girmem lazım rahat bırakın diye.boşanma evresi çok zor gerçekten ama ben çok acı yaşamadm. sanki hiç evlenmemiş gibiyim. bazen tank diye kafama gelio yaşananlar salya sümük oluyorum. ama okuduklarımdan hareketle hemen geleceğe olumlama yapıp unutuyorum. kendimi psikolojimi iyice öğrendim. hayat yaşamaya değer. boşverin ya şu erkekleri:)

harika...kimse olmazsa yanında biz burdayız :)

Evet geç doğurma konusunu hatırlıyorum.
Kurtulduğuna şükretmelisin gerçekten.
İnşallah bundan sonra evladınla çok daha güzel günlerin olacak.
Allah yardımcın olsun.Bütün tatsızlıkları unutmanı diliyorum.

sen güçlü bir kadınsın kendinden eminsin ne istediğini biliyorsun
tayininin çıkmasına da sevindim bundan sonra çok mutlu olursun inşallah:31:

Allah o eşin olacak mahluğun cezasını versin. onu dolduran pislik anasının da.
bebeğine, onun anasına sahip çıkmayan aşağılık pislik embesil ruh hastası kişiliksiz haysiyetsiz yaratık :47::47::47:
gelininin yuvasını yıkan, torununu babasız koyan kindar, cahil, ruh hastası, cehennemde yanası sürüngen :47::47:

bunlardan kurtulduğun iyi olmuş, Allah sana bütün bu acı ve zor sınavın sonunda gül gibi bi bebek hediye etmiş.

Allah bebeğini de seni de nazarlardan korusun, bahtınız yolunuz açık olsun.
Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun, gönlünüzdeki her neyse hem olsun hem de hayırlı olsun sizin için.
sağlıcakla kalın
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Allah o eşin olacak mahluğun cezasını versin. onu dolduran pislik anasının da.
bebeğine, onun anasına sahip çıkmayan aşağılık pislik embesil ruh hastası kişiliksiz haysiyetsiz yaratık :47::47::47:
gelininin yuvasını yıkan, torununu babasız koyan kindar, cahil, ruh hastası, cehennemde yanası sürüngen :47::47:

bunlardan kurtulduğun iyi olmuş, Allah sana bütün bu acı ve zor sınavın sonunda gül gibi bi bebek hediye etmiş.

Allah bebeğini de seni de nazarlardan korusun, bahtınız yolunuz açık olsun.
Rabbim her daim yar ve yardımcınız olsun, gönlünüzdeki her neyse hem olsun hem de hayırlı olsun sizin için.
sağlıcakla kalın
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

eşime ve annesine olan hitaplarınız için sonsuz teşekkürler içime su serptinz valla

Ay inanilir gibi degil ya, hangi insan bile bile gec dogurur, birde sanki sen gec dogurmak ile aciyi onlar mi cekmis, seken sensin sürünen sensin, nasil böyle bir iftira atilir, nasil bir mantikdir bu anlamiyorum ???
Sizde anlamaya calsimayin degmez....
Bu adam da okumus biri birde ögretmen öylemi ?
Bu kendine cocugne sahip cikmayan adam nasil ögretmenlik yapar örnek olabilir ???

canım gercekten yasadıkların saka gıbı allah sabır versın yardımcın olsun ne guzel calısıp kendı ayaklarının uzerınde duran bırısın sen inanırsan herseyın ustesınden gelirsın cocucgunda boyle sorumsuz bır babanın yanında buyuyecegıne senın gıbı sorumlu bır annenın yanında buyuyecek

Ay inanilir gibi degil ya, hangi insan bile bile gec dogurur, birde sanki sen gec dogurmak ile aciyi onlar mi cekmis, seken sensin sürünen sensin, nasil böyle bir iftira atilir, nasil bir mantikdir bu anlamiyorum ???
Sizde anlamaya calsimayin degmez....
Bu adam da okumus biri birde ögretmen öylemi ?
Bu kendine cocugne sahip cikmayan adam nasil ögretmenlik yapar örnek olabilir ???

yok öğretmn değil ama aileden sorumlu bir yeri var toplumda

Back