Beni takibi bırakmışsın diyen yeni gelin!

E facebookta anasayfadan cikarilabiliyor arkadasliktan cikarmadan, sanirim instagramda boyle bir ozellik yok. Ben olsam faceten silmezdim, silersen de evet unfollow etmek varken cikarmak o kisiye gicik oldugunun bir gostergesi bence.

Tabi ben niye beni cikardin terbiyesiiiiiiz diye yaygara yapmazdim :)

Yalniz soyle birsey var, senin onu instagramdan cikarman onu sinirlendirdiyse, onun da senin dugunune gitmemesi seni sinirlendirmis. Yani karsilikli bir birbirini fazla ciddiye alma durumu var herhangi bir komsu cocugu icin.

Hiç bişey yazma kudursun.

Çok fenaymış ya ben burda bunaldım.Allah sabır versin.İşiniz zor bu görümceyle :)

bazılarına görgüsüz olduğunu açıkça söylemek gerek

hiç güleceğim yoktu :) :) ben öyle oldu mu "hesabımı bilgi edinme, kendimi geliştirme amaçlı kullanıyorum, faydalı şeyleri takipliyorum" diyorum. tek başarısı evlenebilmek heralde yeni gelintonun :) viiiiii aaaaardıı şampiiiyınnnss. ol dı veeeeey

Ben olsam cvp vermem. Ne cevap verirsen ver onu ciddiye almış olacaksın ayrıca ne yaparsan yap artık kesinlikle onu kiskanansin.

Bu arada eşinin komşusunun kizinin dugunu de onun için çok önemli değildir, olmayabilir. Ben 100 fırsatim olsa hepsinde de tatili tercih ederdim mesela. Niye siz de şok oldunuz gelmemesine anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…