- 26 Ağustos 2023
- 62
- -35
- 6
- Konu Sahibi Kafayiyiceemm
-
Merhaba yaklaşık 1 haftadır biriyle konuşuyorum kendisi benden 7 yaş büyük. Bizim baya uzaktan akraba yani konuştuktan sonra öğrendik bizde, üstelik ablasıylada tanışıyor muşuz buda tesadüfen öğrenildi. Ben ablanı tanıyorum dedikten hemen sonra ablasına anlattı konuştuğumuzu ve çok sevindi ablası, beni bayağı sever ve beğenir. Neyse ablası benimle görüşmek istediğini söyledi (ablası teyzemlerin kapı komşusu) geçen 2 gün önce teyzemlere gittim ablasıyla görüşmek için ve geldi konuştuk baya hani iyi çocuktur falan dedi sizin birlikte olmanızı çok isterim çok sevinirim ilk duyduğumdan beri çok mutluyum falan dedi. İlk bir kaç gün aşırı ilgiliydi sürekli yazar ederdi sonrasında durumlar bambaşka hale geldi. Birden yazmalar saatlerce gecikti veya aramalar biraz daha kısaldı. Son 2 gündür neredeyse aramıyor hiç, çok yoğun çalışıyor ama 20 saniye bile haber vermez mi insan? Veya şuan ki yoğunluk öncesindede vardı neden ilk zamanlar sürekli yazıyordu?
Bugün bir konuda tartıştık ve hiç konuyu uzatmadan yeter tartışmak istemiyorum uğraşamam dedi. Ben de bu şekilde devam edemeyiz bir çeki düzen verelim yoksa yürümez dedim görüldü attı. 5 saat boyunca yazmadı bana, sonra instagram hesabını açtığını fark ettim (dondurmuştu hesabını) ben de sinirlenip hepsi bu kadar mı diye yazdım sonra aradı beni sanki hiçbir şey olmamış gibi ne yapıyorsun nasılsın diye sordu Ben de açtım konuyu hadi ben her şey bitti sandım bana saatlerce yazmadığın görüldü attın üstelik Instagram hesabını açmışsın dedim o sırada ciddi misin falan dedi Instagram hesabı açılmış ben açmadım hiç inanmadım bu arada kesinlikle kendisi açtı sonra kapatırım hemen dedi ben de kızları çıkar dedim tamam dedi rahatsız oluyordum başka kadınları takip etmesinden. Yani sorum şu Insanlar sürekli bana pek de iyi bir insan olmadığını söylüyor yani bunu söyleyen insanlar yakınlarım. Daha önce çok kadınla takılmış ve ondan adam olmaz diyorlar ben çok kararsızım bir yanım istiyor bir yanım istemiyor çünkü hem umursuyor hem umursamıyor veya ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum. Sizce neden böyle yapıyor? Benim ne yapmam gerekiyor?
Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama 7 yaş az bir fark değil. Ablası muhtemelen kardeşi kendine çeki düzen versin diye sana yapmaya çalışıyor. Kimse kendi kardeşine kötü demez sonuçta. Yaşı da geldi artık başı bağlansın mantığıyla düşünüyor olabilir. Etrafındaki insanların dediği doğru gibi duruyor çünkü muhtemelen konuşacak başka birini buldu ve seni o yüzden pek sallamiyor ama elden de gitme diye ara sıra konuşuyor. Soruna gelecek olursak bence seni sevmiyor. Ne olursa olsun sana böyle dengesiz davranan bir erkek için çaba gösterme sen zaten açık açık sormuşsun o uğraşamam demiş daha ne yapacaksın? Bazı şeyleri başından görmek her zaman iyidir ve sende şuan yolun başındasin. Bu iş uzamadan bitir benceMerhaba yaklaşık 1 haftadır biriyle konuşuyorum kendisi benden 7 yaş büyük. Bizim baya uzaktan akraba yani konuştuktan sonra öğrendik bizde, üstelik ablasıylada tanışıyor muşuz buda tesadüfen öğrenildi. Ben ablanı tanıyorum dedikten hemen sonra ablasına anlattı konuştuğumuzu ve çok sevindi ablası, beni bayağı sever ve beğenir. Neyse ablası benimle görüşmek istediğini söyledi (ablası teyzemlerin kapı komşusu) geçen 2 gün önce teyzemlere gittim ablasıyla görüşmek için ve geldi konuştuk baya hani iyi çocuktur falan dedi sizin birlikte olmanızı çok isterim çok sevinirim ilk duyduğumdan beri çok mutluyum falan dedi. İlk bir kaç gün aşırı ilgiliydi sürekli yazar ederdi sonrasında durumlar bambaşka hale geldi. Birden yazmalar saatlerce gecikti veya aramalar biraz daha kısaldı. Son 2 gündür neredeyse aramıyor hiç, çok yoğun çalışıyor ama 20 saniye bile haber vermez mi insan? Veya şuan ki yoğunluk öncesindede vardı neden ilk zamanlar sürekli yazıyordu?
Bugün bir konuda tartıştık ve hiç konuyu uzatmadan yeter tartışmak istemiyorum uğraşamam dedi. Ben de bu şekilde devam edemeyiz bir çeki düzen verelim yoksa yürümez dedim görüldü attı. 5 saat boyunca yazmadı bana, sonra instagram hesabını açtığını fark ettim (dondurmuştu hesabını) ben de sinirlenip hepsi bu kadar mı diye yazdım sonra aradı beni sanki hiçbir şey olmamış gibi ne yapıyorsun nasılsın diye sordu Ben de açtım konuyu hadi ben her şey bitti sandım bana saatlerce yazmadığın görüldü attın üstelik Instagram hesabını açmışsın dedim o sırada ciddi misin falan dedi Instagram hesabı açılmış ben açmadım hiç inanmadım bu arada kesinlikle kendisi açtı sonra kapatırım hemen dedi ben de kızları çıkar dedim tamam dedi rahatsız oluyordum başka kadınları takip etmesinden. Yani sorum şu Insanlar sürekli bana pek de iyi bir insan olmadığını söylüyor yani bunu söyleyen insanlar yakınlarım. Daha önce çok kadınla takılmış ve ondan adam olmaz diyorlar ben çok kararsızım bir yanım istiyor bir yanım istemiyor çünkü hem umursuyor hem umursamıyor veya ben mi yanlış anlıyorum bilmiyorum. Sizce neden böyle yapıyor? Benim ne yapmam gerekiyor?
Yaş 19 bu aradaYaşlarınız kaç bilmiyorum ama 7 yaş az bir fark değil. Ablası muhtemelen kardeşi kendine çeki düzen versin diye sana yapmaya çalışıyor. Kimse kendi kardeşine kötü demez sonuçta. Yaşı da geldi artık başı bağlansın mantığıyla düşünüyor olabilir. Etrafındaki insanların dediği doğru gibi duruyor çünkü muhtemelen konuşacak başka birini buldu ve seni o yüzden pek sallamiyor ama elden de gitme diye ara sıra konuşuyor. Soruna gelecek olursak bence seni sevmiyor. Ne olursa olsun sana böyle dengesiz davranan bir erkek için çaba gösterme sen zaten açık açık sormuşsun o uğraşamam demiş daha ne yapacaksın? Bazı şeyleri başından görmek her zaman iyidir ve sende şuan yolun başındasin. Bu iş uzamadan bitir bence
Insanlar sürekli bana pek de iyi bir insan olmadığını söylüyor yani bunu söyleyen insanlar yakınlarım. Daha önce çok kadınla takılmış ve ondan adam olmaz diyorlar
19 yaş nere 26 yaş nere ki oğlan belli ki sadece yaş almış onun dışında yaşına uygun bir gelişim göstermemiş. Bu kadar gençken yol uzun hiç bu insanla vakit kaybetmesin konu sahibiYaş 19 bu arada
Merhaba yaklaşık 1 haftadır biriyle konuşuyorum kendisi benden 7 yaş büyük. Bizim baya uzaktan akraba yani konuştuktan sonra öğrendik bizde, üstelik ablasıylada tanışıyor muşuz buda tesadüfen öğrenildi. Ben ablanı tanıyorum dedikten hemen sonra ablasına anlattı konuştuğumuzu ve çok sevindi ablası, beni bayağı sever ve beğenir. Neyse ablası benimle görüşmek istediğini söyledi (ablası teyzemlerin kapı komşusu) geçen 2 gün önce teyzemlere gittim ablasıyla görüşmek için ve geldi konuştuk baya hani iyi çocuktur falan dedi sizin birlikte olmanızı çok isterim çok sevinirim ilk duyduğumdan beri çok mutluyum falan dedi. İlk bir kaç gün aşırı ilgiliydi sürekli yazar ederdi sonrasında durumlar bambaşka hale geldi. Birden yazmalar saatlerce gecikti veya aramalar biraz daha kısaldı. Son 2 gündür neredeyse aramıyor hiç, çok yoğun çalışıyor ama 20 saniye bile haber vermez mi insan? Veya şuan ki yoğunluk öncesindede vardı neden ilk zamanlar sürekli yazıyordu?
Ondan ayrıl ablasıyla çık.Merhaba yaklaşık 1 haftadır biriyle konuşuyorum kendisi benden 7 yaş büyük. Bizim baya uzaktan akraba yani konuştuktan sonra öğrendik bizde, üstelik ablasıylada tanışıyor muşuz buda tesadüfen öğrenildi. Ben ablanı tanıyorum dedikten hemen sonra ablasına anlattı konuştuğumuzu ve çok sevindi ablası, beni bayağı sever ve beğenir. Neyse ablası benimle görüşmek istediğini söyledi (ablası teyzemlerin kapı komşusu) geçen 2 gün önce teyzemlere gittim ablasıyla görüşmek için ve geldi konuştuk baya hani iyi çocuktur falan dedi sizin birlikte olmanızı çok isterim çok sevinirim ilk duyduğumdan beri çok mutluyum falan dedi. İlk bir kaç gün aşırı ilgiliydi sürekli yazar ederdi sonrasında durumlar bambaşka hale geldi. Birden yazmalar saatlerce gecikti veya aramalar biraz daha kısaldı. Son 2 gündür neredeyse aramıyor hiç, çok yoğun çalışıyor ama 20 saniye bile haber vermez mi insan? Veya şuan ki yoğunluk öncesindede vardı neden ilk zamanlar sürekli yazıyordu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?