2 yılı aşkın bi ilişkim var.
Yapmadığım fedakarlık kalmadı gibi..
Başlarda kötü davranıyordu bana..
Şimdi düzeldi ama içimden atamadığım şeyler var..
Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Tam unutma evrei artık olmıcağını biliyordum diğeriyle bununla başladık.
Ben açıldım..
Başlarda çok olaylar yaşadık hatta 1.5 yıl boyunca seven taraf bendim.
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
O kızın ismini görünce kitleniyor sanki..
Bi arkadaşım var o kızla aynı isimden
-nerden bu arkadaşın dedi
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
O kızın ismini bi nedenden dolayı ansa bi tuhaf oluyor sanki..
Adı çeken kişide o kızla tek ortak noktası adları aynı oluşu bile olsa.
O kızın adında ne bileyim ya mutlu gibi hüzünlü gibi..
Ya unutamadıysa...
Unutmasa neden 2yıldan fazla süre benimle geçirsin değil mi ?
Değil işte. O kız bunu sevmemiş.
Sevmediğinide benimle beraberken öğrenmiş..
Ask.fm diye bi siteden kızın hesabından.
Konusunu açmıştım..
Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..
Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.
Aynı durum onun ehberindede oluyor.
Belkide ben kuruyorumdur..
Yeminler ediyor unuttum hiç bişey hissetmiyorum diye ama doğruluğu ne mağlum ?
Bu konuda şüphem var hemde çok ciddi şüphem..
Sizce napmam gerekiyor.
Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...
Hergün kızın profiline girilir mi?
Giriyorum..
Sanki bişeyler yakalıcakmışım gibi hissediyorum..
O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..
Takıntı haline geldi iyice..
Bişey sölim mi unutcağı varsada sen böle yaptğın için unutmaz sen niye sürekli hatırlatıyorsun ki çoçuğa onu biten bitmiş sevse onla birlikte olurdu senle birlikte olması için bi mecburiyeti mi var. Yapma böle değerini yitirirsin derki benim onu sevdiğimi bildiği halde benimle birlikte kendini vazgeçilnez sanır yada sen sürekli böle hatrlattıdğn için gerçekten korktuğun şeyin zeminini kendi ellerinle hazırlıcan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Farkındayım ama unutamamasından korkuyorum..
Sen sürekli hatırlatırsan unutamaz zaten canım herkesin bi geçmişi vardır unutma. Bi daha sakın onun konusunu açma rahat davran içinden deki o benim sevgilim eli ellerimde gözlerine bi tek ben bu kadar yakın bakıyorum onu ben öpüp kokluyorum. O bunları kaybetti kendini şanslı hisset ve sevgilinede öle hissettir.
Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Ben açıldım..
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
Ya unutamadıysa...
Konusunu açmıştım..
Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..
Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.
Sizce napmam gerekiyor.
Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...
Giriyorum..
O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..
mesajların gerisini okumadım ama bence güveniniz yok.. o ilişki nasıl hayır getirir bilemiyorum:26::26::26:
Geçen gün durgun slow şarkılar açtım baya bi sonrada banada davranışları mesafeliydi biraz daha yanımda oturdu
-bunlar ne dedi
-güzel şarkılar ya dedim
-zaten durgunuz açma şunları dedi
durgunduk o gün sonrada baktım gitti yanımdan futbolu izledi bi sürede mesafeliydi..
Şarkılarda ayrılık şarkılarıydı yeni şarkılardan değil 2010-2012 arasındaki ayılık şarkılarından yani o şarkıları dinlediği zamanlarda ya o kız hayatındaydı yada ayrıldıktan sonra dinlediği şarkılar arasındadı
Özgüvenim pek yok..
Bide bu konuda %100 güvenemiyorum..
Canım sen çok takmışın bu konuya içinde şüpheler varsa bu gitmez böle yarın öbür gün şüphe duyduğun biriyle evlenmek istermisin bi ömür böle geçer mi böle
ilişkiyi dıştan gözlemleyebilecek bir dostunuz var mı? seni ve onu iyi tanıyan? belki dıştan bakan biri daha iyi yorumlar. siz kuruntu mu yapıyorsunuz en azından anlarsınız..
Her ikimizide tanıyan arkadaşlarımız
-sevyor seni hemde çok diyorlar ama o kızın adında takılması duraksaması aklımı kurcalıyo :44:
Mesela eski sevgilisi..
Ben açıldım..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Ya unutamadıysa...
Konusunu açmıştım..
Sizce napmam gerekiyor.
Giriyorum..
o zaman belkide sana öyle geliyor. sen abartıyor olabilirsin. kendini boşuna mı üzüyorsun acabA:26::26:
Ona o kizdan daha iyi oldugunu kanitla. Bu fiziki olabilir, yaptigin bir aktiviteyle olabilir yada basardigin herhangi birseyle olabilir. Hatta birkaci bir arada olursa cok daha iyi.
Eger soyledigin gibi haala onu dusunuyorsa. Bazen boyle seyler takintida yapabiliyor. Dikkat et.
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Bunuda dşünüyorumda bundan nasıl kurtulucam
Oda söyler sen ondan daha iyisin.
O beni umursamazdı sen öyle değilsin.
Senin yaptıklarını o yapmazdı hatta kimse yapmazdı falan diye söylerdi.
Kız arkadaşlarıma kızı gösterdiğimde
-amaaannn CatlakB gitte aynaya bi bak kim daha güzel anla biz sana cevabı söylesekte tatmin olmıcaksın kesin diyorlar
-Kendi fotoğrafına onunkini bi yan yana koyda gör kim daha güzel
Bence sempatik kız bunu onlaada söylediğimde
-Sen daha iyisin güzelsin diyorlar
Ama ben hala o kızın daha güzel olduğunu düşünüyorum..
Sadece konunu okudum yorumları okumadım konunun akışının dışında olablrm suanda.
konuya gelırsek, tabiri caizse eşeğin aklına karpuz kabuğunu sen sokuosun. sürekli o kızı unuttun mu dıye sordgnda , aslında onun aklına sokuosun sen bunu. Sen sürekli böyle söylersen falan nasıl unutablr? Bırak da unutsun gtsin. Hafızasını tazeleme. takıntı yapma kendıne. 2 sene olmuş btmiş gitmiş artık.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçenlerde 'sevgilim kız arkadaşının doğum gunu partisinde' diye bi konu açılmıştı. Orda sevgilinizin gitmesine izin vermeyeceginizi soylemistiniz , tartışılmişti hatta baya :) orda da sizin gibi düşünen kişilerin dusuncelerinin guvensizlikten kaynaklandigini düşünmüştüm. Suan da bunu düşünüyorum. Güveniniz olsa akliniza bile gelmez eski sevgilisi.sonucta bu onun geçmişi.siz de oyle kabul etmeli ve guvenmelisiniz.
Ben sürekli sormuyorum bi şekilde çıkıyor konu.
Mesela kızın facede arama kısmında bi gün 4. sıradayken 2-3 gün sonra 2.sıraya taşınıyor.
Nasıl mı farkettim ?
Arkadaşımı ararken...
Ya unutamadıysa..
Kendi kendimi tedavi etmek istiyorum artık
Unutamadiysa bi yerden patlak verir.bence sen de kendini fazla kaptırma ve üzme. Bi hatasi olursa unutamadigina dair somut bi an yakalarsan orda bitirirsin kendine de eziyet etmemiş olursun.kimse vazgecilmez değildir. Ona güven ama ayni zamanda yanlışını gördüğün anda bitirebilecigine dair güvenin olsun kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?