Konuyu okuyunca benim taslar yerine oturdu.benim sevdigim adam platonik olarak benimle ayni isimli birini seviyor galibabir suru bilgi geldi elime parca parca birlestirince buldum kizi.tabi hemen kizi facebooktan buldum.kiz cok guzel oyle boyle degil kiz baskasina asik hatta evli bir adammis ve bu adam zengin baya.
Bu kiz benimkine bakmaz bile ama umutmudur nedir.bana surekli ismimle hitap ediyor sizce onunla konustugunumu dusunur.
Birde kendisi surekli iddia oynuyor.zengin olup kizi almayi dusunuyor herhalde :)
arkadaşım sen onu seviyorum deyince tak sepeti kolunaherkes kendi yoluna diyecektin çok geç kalmışın
Seviyorum demedi.
Onu zamanında senden daha çok sevmiştim ama seni şuandada seviyorum seni bu artıcak demişti.
Tee bundan 1.5 yıl önce
sen başkasını çok sevseydin ona söyler miydin
işte bu suphe cok kotu cookkk.keske su eskı sevgılıler olmasalar yaaaa
Bizimkide öyle..
Sevgilim o kızla 4 5ay çıkmış..
ayrıldıktan sonra 5 ay sonrasında bile arkadaşlarına kızı anlatıyormuş..
Özledim diyormuş..
Şarkılar dinleyip içini acıtıyormuş..
Bizde ayrıldıktan 7 ay sonra başladık..
Benimki okul değişiştirme imkanı bulunca hemen değiştirmiş gitmiş o şehirden. Çünkü o küçük şehirde o kızla aldattığı çocuğu sürekli elele görüyomuş.
Geldiği okulda da biz tanıştık
Onunki aldatılmanın hırsı ama unutmasam ben unutmazdım eskisini
Sadece fedakarlıklarını vs sindiremiyorum bazen ama geçmiş geçmiştir.
Sana sevdiğini hissettiriyo mu vs bunlar önemli.
Benim artık aklıma bile gelmiyo mesela, iki buçuk seneden sonra hala eskide aklım derse salaklığına doyma, inşallah tekrar boynuzu yersin derim
Kadın hisseder lafını biz bazen yanlış yorumluyoruz. Sen şuan konuya takık olduğun için de her şeye bi'anlam yüklüyo olabilirsin:44:
öncelikle kızı face inde engelle ve bir daha asla bakma. sonu gelmez yoksa bunun. zaten kız sevgilini reddetmiş zamanında yani sevgilin istese bile aralarında bişey olamaz ve az değil2 yıldır çıkıyormuşsunuz bence seni sevmese bu kadar sürdüremezdi. evet yaşayamadıklarından dolayı içinde diğer kızla ilgili bişeyler kalmış olabilir ama hele de onca zamandan sonra bu aşk değildir. hayatı kendine zehir etmekten vazgeç...2 yılı aşkın bi ilişkim var.
Yapmadığım fedakarlık kalmadı gibi..
Başlarda kötü davranıyordu bana..
Şimdi düzeldi ama içimden atamadığım şeyler var..
Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Tam unutma evrei artık olmıcağını biliyordum diğeriyle bununla başladık.
Ben açıldım..
Başlarda çok olaylar yaşadık hatta 1.5 yıl boyunca seven taraf bendim.
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
O kızın ismini görünce kitleniyor sanki..
Bi arkadaşım var o kızla aynı isimden
-nerden bu arkadaşın dedi
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
O kızın ismini bi nedenden dolayı ansa bi tuhaf oluyor sanki..
Adı çeken kişide o kızla tek ortak noktası adları aynı oluşu bile olsa.
O kızın adında ne bileyim ya mutlu gibi hüzünlü gibi..
Ya unutamadıysa...
Unutmasa neden 2yıldan fazla süre benimle geçirsin değil mi ?
Değil işte. O kız bunu sevmemiş.
Sevmediğinide benimle beraberken öğrenmiş..
Ask.fm diye bi siteden kızın hesabından.
Konusunu açmıştım..
Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..
Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.
Aynı durum onun ehberindede oluyor.
Belkide ben kuruyorumdur..
Yeminler ediyor unuttum hiç bişey hissetmiyorum diye ama doğruluğu ne mağlum ?
Bu konuda şüphem var hemde çok ciddi şüphem..
Sizce napmam gerekiyor.
Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...
Hergün kızın profiline girilir mi?
Giriyorum..
Sanki bişeyler yakalıcakmışım gibi hissediyorum..
O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..
Takıntı haline geldi iyice..
öncelikle kızı face inde engelle ve bir daha asla bakma. sonu gelmez yoksa bunun. zaten kız sevgilini reddetmiş zamanında yani sevgilin istese bile aralarında bişey olamaz ve az değil2 yıldır çıkıyormuşsunuz bence seni sevmese bu kadar sürdüremezdi. evet yaşayamadıklarından dolayı içinde diğer kızla ilgili bişeyler kalmış olabilir ama hele de onca zamandan sonra bu aşk değildir. hayatı kendine zehir etmekten vazgeç...
madem sizi sevdiğinden şüpheniz yok bu kuruntular niye?kendinizde kompleks yaptığınız bişeyler var gibi geldi bana.:44:
İçindekiler içimi acıtıyor işte.
Zaten bizim face hesabımız ortak engelledim kızı.
Kızında bişeyden haberi yok.
Sadece biz başladığımız ay bunların yıl dönümüymüş o zaman yazmıştı bizimkininde smsi yoktu cevap vermedim dedi.
Zaman geçtikçede sormuştum cevap attın mı o zaman diye yok demişti..
Ben o içindeki şeylere takığım işte
Senin bütün hissettiklerin kuruntularindan dolayi canm. oluruna bırak bisey varsa karsina cikcak ole yada boyle ama bisey yoksa bosuna uzulmemis olacaksin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Buna engel olabilsem
2 yılı aşkın bi ilişkim var.
Yapmadığım fedakarlık kalmadı gibi..
Başlarda kötü davranıyordu bana..
Şimdi düzeldi ama içimden atamadığım şeyler var..
Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Tam unutma evrei artık olmıcağını biliyordum diğeriyle bununla başladık.
Ben açıldım..
Başlarda çok olaylar yaşadık hatta 1.5 yıl boyunca seven taraf bendim.
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
O kızın ismini görünce kitleniyor sanki..
Bi arkadaşım var o kızla aynı isimden
-nerden bu arkadaşın dedi
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
O kızın ismini bi nedenden dolayı ansa bi tuhaf oluyor sanki..
Adı çeken kişide o kızla tek ortak noktası adları aynı oluşu bile olsa.
O kızın adında ne bileyim ya mutlu gibi hüzünlü gibi..
Ya unutamadıysa...
Unutmasa neden 2yıldan fazla süre benimle geçirsin değil mi ?
Değil işte. O kız bunu sevmemiş.
Sevmediğinide benimle beraberken öğrenmiş..
Ask.fm diye bi siteden kızın hesabından.
Konusunu açmıştım..
Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..
Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.
Aynı durum onun ehberindede oluyor.
Belkide ben kuruyorumdur..
Yeminler ediyor unuttum hiç bişey hissetmiyorum diye ama doğruluğu ne mağlum ?
Bu konuda şüphem var hemde çok ciddi şüphem..
Sizce napmam gerekiyor.
Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...
Hergün kızın profiline girilir mi?
Giriyorum..
Sanki bişeyler yakalıcakmışım gibi hissediyorum..
O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..
Takıntı haline geldi iyice..
Bu kadar şeyi hissetmis olmaniz ya gerçekten unutamadigini gosterir ya da sizin asiri kiskanc bir kiz olduğunuzu... İkisinden biri...
Ben eskiden vrya o kdr kiskanctim ki bildigin paranoyaktim asiri ya gezmesinni yasaklamistim cafeler3 gitmesini diziler izlemesini acik sacik giyiniorlar die klipleri yasakladm herseyi ya aklina ne geliosa ama ne oldu sadece kendimi uzmusum kac senedir ama hep dua ettim namaz kildim dedm allahim icimden at su kiskancligi istemiorm gereksiz yere kiskanc olmak hep dua ettim ve son tbi bazı sorhnlardan dolayi ayrildim ondan aradan uzn sure gecti smdiki sevgilmle tanistim ve inanirmisn hic kiskanc deilim.. ha kiskandigm yerler oluo ama kiziyorum veya kiskandigimi bifaha yapmamasini soluorm guzel sekilde tmm dio ve bitio.. ardindan ben kafmdan bisiler kurup dusunmuorm acaba sunu yapiomu bunu yapiomu die biliorm ki yapiosa er yada gec cikcak karsima ben smdiki haline guveniorm bana o guveni verior cok skur mjtluyum oh beeee :d sende dua et cmm namaz kil bi sure sonra kiskanclig azalcak bak gor ama inanarak yapmalısın yoksa gunaha girersin. Dua edince bilceksinki kabul olcak o zaman kabul oldgnuda gorceksin allahin izniyle :)
Insan, kendi icinde kendine yalan soyleyemedigi bir yerde sevilip sevilmeigini hisseder. Sizce size asik mi? Yoksa baska birini mi seviyor? Kendinize durustce bir bunu sorun. Paranoya mi yapiyorsunuz, yoksa hakli misiniz, bir objektif dusunun.
Eger sevmedigini dusunuyorsaniz, ne yapacaksiniz? Sizi sevmeyen birine yapisip ozsayginizi sifira mi indireceksiniz, yoksa cekip gidecek misiniz?
Bu kadar şeyi hissetmis olmaniz ya gerçekten unutamadigini gosterir ya da sizin asiri kiskanc bir kiz olduğunuzu... İkisinden biri...
Aynen katiliorm sana
Üzülmezseniz eğer kızın ismini merak ettim bende
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bilmem ki "kızın ismi" diye o kadar çok geçmişki konunuzda öğrensem sanki olayı çözcem gibi hissettim birden:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?