Bir ilişkiden çıkıp yeni bir ilişkiye başlamak gerçekten kolay değil. Aslında ne güzel her şeyini seninle paylaşmış. Sana olan sevgisinin arttığını belirtmiş. Neden bu açıdan bakmıyorsun?
İlişki de güven çok önemlidir. Hele bir şeylerini (facebook,twitter hesapları) güvenmediğin için takip ediyorsan ve takip ettiğini anladığı zaman senin onda bırakacağın izlenimi düşün. Bence bunların hepsi boş şeyler. Doya doya aşkı yaşamak varken.
Şuan seni benden iyi anlayan yoktur sanırım kelimesi kelimesine mi aynı olur. Ama sevgi yok ona karşı senin erkek arkadaşında içindeki sadece hırs sevilmemenin verdiği emeklerin, fedakarlıklarının karşılığını alamadığı için yediremiyo kendine bunu da sevmek zannediyo. Bence kızı takip etmeyi bırak yoksa iyice paranoya yapacaksın takma yanında kızın adını bile anma sorma boşver kızdan yana zaten şüphen olmasın sevse ona bu acıyı çektirmezdi artık senin olduğunu düşün ve rahatla gerçi böyle durumlarda ne kadar rahatlanır orası da malum. ah sen her şeyi yaparsın tüm fedakarlıkları tüm iyilikleri kimsenin ona yapmadığı şeyleri ama acı çektiren değerli olur anlamak imkansız bunu.
2 yılı aşkın bi ilişkim var.
Yapmadığım fedakarlık kalmadı gibi..
Başlarda kötü davranıyordu bana..
Şimdi düzeldi ama içimden atamadığım şeyler var..
Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Tam unutma evrei artık olmıcağını biliyordum diğeriyle bununla başladık.
Ben açıldım..
Başlarda çok olaylar yaşadık hatta 1.5 yıl boyunca seven taraf bendim.
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
O kızın ismini görünce kitleniyor sanki..
Bi arkadaşım var o kızla aynı isimden
-nerden bu arkadaşın dedi
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
O kızın ismini bi nedenden dolayı ansa bi tuhaf oluyor sanki..
Adı çeken kişide o kızla tek ortak noktası adları aynı oluşu bile olsa.
O kızın adında ne bileyim ya mutlu gibi hüzünlü gibi..
Ya unutamadıysa...
Unutmasa neden 2yıldan fazla süre benimle geçirsin değil mi ?
Değil işte. O kız bunu sevmemiş.
Sevmediğinide benimle beraberken öğrenmiş..
Ask.fm diye bi siteden kızın hesabından.
Konusunu açmıştım..
Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..
Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.
Aynı durum onun ehberindede oluyor.
Belkide ben kuruyorumdur..
Yeminler ediyor unuttum hiç bişey hissetmiyorum diye ama doğruluğu ne mağlum ?
Bu konuda şüphem var hemde çok ciddi şüphem..
Sizce napmam gerekiyor.
Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...
Hergün kızın profiline girilir mi?
Giriyorum..
Sanki bişeyler yakalıcakmışım gibi hissediyorum..
O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..
Takıntı haline geldi iyice..
kızz özel msjlrını silsene sana yazamıyorumm catlakb
Canım biliyorum çok zor ama eğer güvenmiyorsan bu konuda nasıl sürdüreceksin bu ilişkiyi?
Bir sevgilim vardi benden once ki kiz arkadasi universiteyi kazaninca baskasini bulmus ve birakmis bunu bende aldatilmistm o donem ikimizde yaraliydik birbirimize sarildik 3 sene sonra evlenelim dedik ve o bir gun yapamicagini soyledi bu surede memur ve ayrica universite ogrencisiydi universite ortami farkli ortamlar altinda arabasi cebinde ailedende gelen tomarla para ilk benden vazgecti yapamicagini soyledi ve gitti.bu tarz insanlar acilarini elbet birinden yada biseylerden cikartirlar bunuda dusun derim ben.ha bana gelince o adam hayatimi mahfetmesine ragmen her gun bir yerlerden bakarim ortak cevremiz var sorarim adini duyunca kalbim yerinden cikar hayatima biri girsede degismez.oncelikle sunu kabullenmen lazim sen her gun o kiza bakiyorsan oda bakiyordur emin olabilirsin.bak mesela o bana donse kabul etmem ama askida sevgiside kndiside icimde yaradir.sevgilinin durumuda budur o kiz hep aranizda olucak ama bu sevgilinin kesinlikle seni sevmedigi anlaminada gelmez canim.anlattiklarimla kendini bagdastirirsan ne demek istedigimi daha iyi anlarsin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu paranoyalardan bir an evvel kurtulmaya bak.
Yoksa gidişatınız kötüye gider.
bir arkadasim 18 yasindayken bir kiz tarafindan terk edildi hayata kustu cok agladi. yeni kiz arkadaslari oldu ama huznu gecmedi. tam 7 yil sonra karsilastilar tesadufen. arkadasim kiz arkadasindan ayrildi ve simdi o kizla evleniyorlar.
bazen unutmayan unutmuyor. belki de o kiz sevgiline geri donse sevgilin iki dkda satar seni. bu sebeple cok baglanma derim. sen de gonlunde kiriklari olmayan bir adamla mutlu ol.
Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Ben açıldım..
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
Ya unutamadıysa...
Konusunu açmıştım..
Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..
Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.
Sizce napmam gerekiyor.
Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...
Giriyorum..
O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..
Mesela eski sevgilisi..
Ben açıldım..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Ya unutamadıysa...
Konusunu açmıştım..
Sizce napmam gerekiyor.
Giriyorum..
Seni o kadar iyi anlıyorumki.. Konunu okuyunca yazmadan geçemedim tatlım. Benimde eski sevgilimle bu tarz sorunlarım vardı. Hatta kısaca anlatayım;
Eski sevgilim memleketinden bir kızla birlikteymiş 3-4 yıl çıkmışlar. Çocukluk diyemedim çünkü çok sevmiş ailesi herkes biliyormuş. Annesine anne falan diyormuş kız.. Kız Almanyada yaşıyormuş ve eski sevgilim kızı aldatmış. Deli gibi sevmesine ragmen aldatmıs hemde. Kız tarafından da terkedilmiş tabi. Yıllar sonra (artık büyüdü kocaman adam oldu,iş güç sahibi) beni sevdiğini söyledi. Ama ilişkimizin ilk 6 ayı (abartmıyorum) onu atamadı içinden. Adını duyunca bogazında bişeyler düğümleniyordu, gözleri doluyodu. Hep salaklığımdan kaybettim diyordu bana. Çekinmeden anlatıyodu. Bende tahammullu biriydim dinlerdim kıskansamda.. Ama hep ona "sen onu seviyosun" diye kavga ederdim. O da sildim bitti derdi. 6 ay bu böyle gecti ve bana aşık oldu. Ondan cok daha fazlası bu demeye basladı. Bana aşıktı artık ama takıntılı olmuştum. Bana aşık olan adam onun adını aratıyordu internette sürekli. Yakaladığımda ben yapmadım diyordu. Her neyse sonra kavgalar gürültüler derken bitti ilişkim. Çevremdeki herkes rahatsızdı bitsin kavga gürültü olmaz derdi. Sonra cok kostu peşimden. Aşığım seviyorum diye. Ama dönmedim.
Eğer bu sende takıntı haline geldiyse kendini yer bitirirsin. Ben öyle yaptım saglıgım bozuldu. Şu anda yeni bir ilişkim var cok seviyorum ve kımse gibi olamaz. Aşkı tattım şimdi. Huzurluyum ama o takıntılarım hep içimde ya bunda da varsa diyorum. İlk defa aşkı hissettiği kişiyim halbuki hayatında. Biliyorum dogru duzgun kımse olmadı ciddi anlamda hayatında. Ama takıntılar işte. Bence kendını yıpratırsn. Seni illaki sevecek ama sabır göstermen lazım. Bende uzatma derim ben.. Ben bekledim elime bişey gecmedi öylede böylede bitti. İçinden hic cıkmayacak o biliyorum. kalbi ikiye ayrılmış bir yanda ben bir yanda oydu.. Umarım yardımcı olmusumdur.
Canim zaten muhtemelen senin anladigin gibidir cunku kadin hisseder.bak suan o adam benm icimde buyuk yara evlensem dahi bir gun bir yerde bir sekilde elbet gelicek aklima buna engel olamam ki.ha bu yanimdakini sevmedigim anlamina gelmez tabi ki sadece yara iste adi ustunde once acitir kanar sonra kurur acisi gecer ama izi kalir yani...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşım o konuda da demiştim sana. Erkek arkadaşın hiç güven vermiyor, problem kesinlikle onda. Ne bileyim çok zor işin
Bu ilişki size huzur vermiyor belli ki. Ben olsam devam etmezdim. Sevgi bir yere kadar. Huzur yoksa kafada soru işaretleri olmadan tutulamıyorsa o el ne anlamı var?
Bende böyle düşünyorum ama yeminler edincede bilmiyorum ya
Aklına aniden gelebilir o bendede olur arada ama ne bileyim ya..
Bendede izi kalan biri var ama sevmiyorum onunla ilgilide bi düşüncem yok..
Biliyorum çok zor
Tek sorunum bu buda iyice büyüdü.
4aylıktı onlların ilşkisi ayrıldıktan 5 ay sonrasında bile acı çekiyordu arkadaşlarına anlatıyordu özledim falan diye.. Biz onlardan 7 ay sonrasında çıkmaya başladık
İkimizde itiraf ettik. Başlarda eskiyi gördüğümüzde tuhaf olduğumuzu sık sık aklımıza geldiğini.
Ama sadece başlardaydı doğal olarak..
Bak 23ün son demlerindeyim iki buçuk yıllık ilişkim var.
Başlarda ben de takıktım. Ki onun toplasan 3 ayı birleşik geçmiş 7 aylık bi'ilişki geçmişi vardı, benimse sıfır kavgayla geçen dolu dolu bir buçuk yıllık geçmişim vardı.
Ne hikmetse takan taraf ben oldum. Çünkü merakıma yenik düşüp hata yaparak sordum niye ayrıldınız vs diye Allah'ım anlattıkça kahroldum resmen halbuki banane ben de bir buçuk yıl tutmuşum başkasının elini. Taktığım nokta kız aldatmış, duştayım diyomuş kafede görenler mesaj atıyomuş böyle olmasına rağmen gözünün içine bakmış onun şimdi ben yalan söylesem aynı davranışı göstermez mesela şimdi daha güçlü.
Bi'de başlarda nefret ediyorum ondan derdi ona bile bozulurdum nefret de bi'his diye ben çoktan unutmuştum zira. Kısa süre sonra o kızla karşı karşıya gelebileceği yere arkadaşları için gitmek istedi -git dedim hani tavrına bakıcam. Çok şükür emin oldum gidip gelince.
Artık takılmayı bırak soruyorum bile hiç eskisinin profiline baktın mı insanız merak etmişsindir falan diye. Konuşabiliyoruz, ben bunları hissederken de hiç yansıtmadım zaten...
Mesela o da hep eski erkek arkadaşınla uyudun mu derdi çok takıktı bu uyku olayına çok anlam yüklemiştiÇok şükür bu manyak dönem ilk 5 ay gibi bi'süreçte geçti gitti.
Belki eski kızın adını duyunca ne tepki vereceğini bilemiyodur. Ben de eskinin adını onun yanında duyunca "şimdi senin tepkine bakacak missblue ona göre" deyip tedirgin bakışlar atıyorum halbuki umurumda değil:44:
İşte o yüzden bu eski sevgilisi konusunu hiç açmamak en iyisi. Şimdi akılda kalıcak hep
Belkide o unuttu o kızı ama ben unutamadım
Mesela eski sevgilisi..
Ben açıldım..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Ya unutamadıysa...
Konusunu açmıştım..
Sizce napmam gerekiyor.
Giriyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?