Beni sakinleştirmenizi istiyorum sadece

O da erken bir yaş güzeli ya;gerçi 19'dan iyi ama sen bu çocuğun seni sevdiğinden emin misin?Yani seninle ilgili değilmiş hatta sertmiş başlarda,şimdi nasıl?Yani sana değer verdiğini hissediyor musun?

Bi ayrılık yaşadık 4-5 ay önce ondan sonra değer verdiğini hissetmeye başladım..

Çoğunlukla benden kaynaklı gibi..

Ayrılık yaşamışsınız.Nasıl tekrar barışmıştınız ve ilişkinize devam etme kararı almıştınız?

Ayrılık yaşamışsınız.Nasıl tekrar barışmıştınız ve ilişkinize devam etme kararı almıştınız?

Ben bitirmiştim bazı nedenlerden dolayı..
Sonra o çok yalvardı ağladı özürler diledi falan.
Hergün yurdumun önüne geldi çok uğraştı.
Öyle öyle barıştık.

Cnm intikam almak istey3n kisi seviyot anlamjna gelmez eger kotu bise yasamissa hazmedemiyordur ve amaci sadece bedelini odetmektir.. bende yasadim cnku ve intikam aldigimda tamamen o insani silmistim yani adini duysamda bana koymuodu onu gorsemde ne mefret ne sevgi n heyecam hicbirsey duymaz oldum ama senle gorusurken hala intikam almak istiosa o hata ben gerci butm yazilarni okumadim bu msjina cvp veriorumdur umarm ynljs anlamamismdr konuyu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bak biseyler soyliyecem ama eger dikkate alacaksan oku.. yani okuduktan snra agir gelckse isine gelmicekse sonra kafana gore d avrancaksan hiccccc okuma ama ben yazcam..

Ben 22 yasindayim ve tecrubelerimden yola cikarak sana sunlari soylicem ve soyliyeceklerim yuzde yuz tespit ettim oylesine konusmuyorum iyi dinle. . Kucuk yasta baslaysn hicbir iliskinin sonu yok bu bir (100 kisiden 5 kisi ancak evlilikle sonuclandirr orasi ayri)

Ikincisi kiz veya erkek kucuk yasts baslamissa bir iliskiye (kucuk dedigim 18 bile dahil) ve bikac seme surduyse bu ilski buda bitecektir neden? Cunkh bu yaslarda duygular her sene mutlakaaa degisiyor huylar degisiyor bakis acisi degisior.. bu demektir ki gormedigin şeyleri gormeye baslicaksin yada farkli dusundugn icin hayalelrin degisecek ve o insanda begendigin seyler azalcak daha farkli seyler istiyeceksin bu kiz icnde gecerli erkek icinde ki erkekler bunu cok daha kolay yapar.. kizlar gozu kor asiksa degismez hataları gormez buda hayatlarina mal olur..

Üçüncüsü sevgilinle 19 yasindaydi ciktignjzda ve smdi 21 yasinda siz evlenene kdr bikac sene daha gececekse keisnlikle evlilik hayalleri kurma mutlaka soguyacaksiniz ve bitecek!

Dorduncusu o 7 ay olmus bitireli iliskisini ve snele tanistigindada hala seviyordu deilmi? 7 ayda neden unutamamis??? Demek saplantili bi sevgisi olmus vede ergenlikten kaynaklanan sacma bi baglilik buda surdan geliyor ergenlikte herkes birinj sevdignde ondan baska birini bulamayacgini ondan iyisi olmadigini zanneder.. ve hayatina yeni birini sokmadamda bunu anlayamaz ve o kisiye hep bagli kalir dusunur eder.. kurtulamaz o sevgiden ancak olghnlasinca birakir sacma oldugunu farkeder.. ha ama sizinle tanisti ve zamanla sevdi neden olmasin? Sizi seviyor olabilir ama inan 21 yas bir erkek icin cok kucuk sizden de soguyacaktir aklj degistikce..

Besincisi erkekler bu yaslarda gercekten gelecege dönük bi iliski kurmazlar ani yasarlar ve ihtiyaclarini giderirler hepsi bu! En az oda en az 23 yas ve ustu isini kurmjs bir erkek artk evlilik dusunmek adina bir iliskiye baslar..

Altincisi hicbir erkek sikiya gelmez onu rahat birakcaksin ama cevreisni bliosan. Yasantisini nereye ne n gjdio gelio bunu ogrenebiliosam birak soru sorma kiskanma ve en onemlisi gecmisini ona unutttur! Biz kadnlar hep gecmisi sorarak hata yapioruz neden? Soyle dusunjn ona gecmisi hatirlatmak mj istersiniz duygulari depressin diye yoksa tamamen unutmasini mi? Tbjki unutmasini peki bu nasil olcak? Gecmisle ilgili sorular sorarak mi? Hayirrr aksina gecmisin beni ilgilendirmior edasiyla devam ederek. Ha ayrica soyle dusunmek gerekir eski sevgilisindan daha iyi olmaya calis ama bunu bellj etme. Tahmin edeceksin belki de o kiz cok espiriliydi sakacydi guler yuzluydu, sen daha fazla ol daha fazla ilgilen ve en onemlisi onu dinle. Soru sormadan surat asmadan dinle ufak seyi kiskanma hem arkadas hem sevgili hemde dost ol baska. Sadece sevgilisi olursaniz kacacaktir sikilacaktir.

Yedincisi sende canjm ondan baskasi yokmus gibi davranma yasin kucuk o kdr iyi kisiler gelecekki sen bile inanamkcaksin kaybettigin yillara aciyacaksin o yzden iliskinjz gunden gune kotuye gidiosa bitirmeyi düşünebilirsin.. bunj neden diorum sen diosun ki suanda iliskimiz guzel ama seni operek uyandırmasi seni asiri mutlu etmis ama bunu ilk defa yapmis sanirm bu kdr sevndigne gore veya cok az yapti iliskiniz boyunca. Bu guzel bir iliski deil iliski nedir bliomusn sevgi nedir sevdignin seni cocuk sever gbi sevmesi deli gibi yanaklarini sikstircal opcek oyjnlsr oynicak me blim sana surekli sarilcak ozledigni belli edecek. Tbi bu hergun deil kani kaynadignda yapar bir cok erkek bunu. Sadece operek uyandirmak deil konu durup durduk yere soyle bi gozlerine bakiyormu sevgiyle? Ve ardindan guzel cumleler kuruyormu? Bi konuda konusrken mesela iste bu huyunu seviorm diyormu ictenlikle sana minikte olsa arada suprizler yapiomu yada sevdign sekilde davraniomu. Bak bu solediklerimi hergun yapmicak tabiki ara ara bole seyler yapar sevem kisi sende dahil bunu tart bunlari yapiosa seni sevio demek.. eskiyi kiskanmayi birakkkk seni sevdignden eminsen yola devam et baktin ki sevmio birak gitsin ya arada kalip uzulme.

Ve son olarak benimde sevgilim ben onj tanjmaya basladigmde svglisi vardi facete resimleri vs arkdstik biz sonra ayrilmid bana anlatmadi bile. Sonra biz gorusuyoruz tbi bi ara soledi ayrildim die ama benle sevglmin mubabettini gorsen o kdr komik ki cok ii anlasioduk hata clube gifiorduk vs vs derken yaknlastik ve sevgli olduk dusun hepsi 2 ayda oldu.. sevgilisininde ailesi vermemis baskasiyla evlndirmisler kizi ve severek ayrilmislar ben sonradan ogrendim.. ve tbi basldm sormaya kendime sverek ayrildiysa ve sevgilisimin evelnedgini gordu ne kdr aci bise unutamamistir kesin.. yada benle unutmaya calisio basta cok kotu oldum.. ben sadece bi ker sordum. Onj unutmadin dimi dedim ve ben anlarm yalan soleyip solemedigni yemin etti vs ama dediki sadece yaptikalrini unutamiorum. Kiz karsi gelmemis ailesine evlenmeyi kbul etmis ya hazmedememis hepsiii bu. Ben inandim ama tbimi hareketlni takip ediorum o kizin adi gectignde ne yapio die hafif tipi degisio ama snu farkettim ben tepki vercekmiym die korkuo sanioki kizi hatirlicam moralim bozulcak trip atcam.. hatta o kizn konusu acilsada konusmak istemio mesla anlatmio ben sormasam (bazi seyler var konusmak zorunda kaliorm o kizdna yoksa hic sormam) isfe bende bnu farkettim ve hicbise ykmus gbi davraninca ardindan daha mutlu oldugunu farkettim inanon gozleri parlio ben bise demiyince o zaman rahatladim hic kiskanmam hicc dusunmem.. sevdiginide gosteriyor bana her turlu ve ben onh rahat biraktikca bana daha fZla sevfiyle yaklasiyor rahat ve mutlu brnle ama onu siksam hep bu sefer kaccak benden.

Canim sende bunu dene mesela o kizin ismiyle ilgili bisey konusuldugnda sen sanki hatirlamiomjssun gibi yap yanj hic tavrini degistirme durgunlastiktan snra nasil oluo ona bak belkide inan tepki verceksim die o an icinden gecirio dikkat etmeye calisio bile olablir. Hanj sey gbi dielim cok korkuosun ve saklaman lazm nasl davranirsin? Durursun buz dolabi gbi.. bunlari iyi tart ole karar ver ama sevgilinin yasi gercekten kuck hata yapablir suan kani kaynıyor onun ve krndini her an bise olcak gibi hazir tut olursada uzulmek yerine direk sil onu..

Cok konustum ama sirf su aklindakileri sil die bise hizsetmiosa kiskanma die ama yanlis bir insansa da hemen kurtul die sakn yanlis anlama solediklerimi istisnalar olabilir yuz erkekten 1 i cikar ki bu soylediklerimden farkli ama bi laf var istisnalar kaideyi bozmaz.. bunu bilir bunu soylerim. umarim biseyleri atlamamisimdir insallah biran once neyin ne oldugunu gorursun ve yoluny ona gore cizersin canim mutlu olman dilegiyle :)

Tek bi cümlesine bile alınıp kırılmadım :)

Yedincisi sende canjm ondan baskasi yokmus gibi davranma yasin kucuk o kdr iyi kisiler gelecekki sen bile inanamkcaksin kaybettigin yillara aciyacaksin o yzden iliskinjz gunden gune kotuye gidiosa bitirmeyi düşünebilirsin.. bunj neden diorum sen diosun ki suanda iliskimiz guzel ama seni operek uyandırmasi seni asiri mutlu etmis ama bunu ilk defa yapmis sanirm bu kdr sevndigne gore veya cok az yapti iliskiniz boyunca. Bu guzel bir iliski deil iliski nedir bliomusn sevgi nedir sevdignin seni cocuk sever gbi sevmesi deli gibi yanaklarini sikstircal opcek oyjnlsr oynicak me blim sana surekli sarilcak ozledigni belli edecek. Tbi bu hergun deil kani kaynadignda yapar bir cok erkek bunu. Sadece operek uyandirmak deil konu durup durduk yere soyle bi gozlerine bakiyormu sevgiyle? Ve ardindan guzel cumleler kuruyormu? Bi konuda konusrken mesela iste bu huyunu seviorm diyormu ictenlikle sana minikte olsa arada suprizler yapiomu yada sevdign sekilde davraniomu. Bak bu solediklerimi hergun yapmicak tabiki ara ara bole seyler yapar sevem kisi sende dahil bunu tart bunlari yapiosa seni sevio demek.. eskiyi kiskanmayi birakkkk seni sevdignden eminsen yola devam et baktin ki sevmio birak gitsin ya arada kalip uzulme.

Ya biz yan yanayken çok eğleniyoruz..
Ben çok hazır cevabımdır çokta güldürürüm.
Bazen çocuk gibi davranıyorum ama bilerek yapıyorum onlarada çok gülüyor kavga ettiğimizde hadi küçük çocuk ol bakayım der En masum halim oda
Şakalaşırız gülüşürüz arada bi ortam gerilir yine gülmeye başlarız falan.
Bazen durup dururken bakar bakaarr bakaarr sevdiğini söyler beni bırakma falan der.
Elmacık kemiklerim belirgin benim onları çok sever mesela tutar sıkar mıncırır ısırır.
Canım acırsa gelir öper.
Trip atarsan yine ısısırım bak diye tehtid eder
O lavaboya girdiğine lambayı kapatırım
Kapı kenarına pusu kurup korkuturum.
Gıdıklarım.
Bunların aynısını hemen hemen oda yapar.
Öperek uyandırması 2.ye oluyor çünkü onun yanında uyuduğum pek olmadı.
2 kere oldu dedim ya bunlarda da o içeride olur bende onun odasında uyuyo olduğumda gelip öperek uyandırır.
İstediğim şekilde davranıyor bazen anlaşmazlık çıkıyor ama sonuçta onunda kişiliği var o yüzden çakışıyor kişiliklerimiz ama halledebiliyoruz.
Herkes her arkadaşım annem bile sevdiğini düşünüyor.
Bende düşünüyorum.
Ama acaba aklının bi köşesinde o kız var mıdır diyorum ?
Hani onun adı geçince yaşadığı çektiği acıyı hatırlıyor mu içi tuhaf oluyor mu acaba ?

Birde şu içten içe kıyaslamam var..

Son düzenleme:

Yok canm en buyk hata kiyaslamak olur anlatmalarina gore seni sevio sevmese inan cok soguk durur bole cocuksu hareketler yapmaz.. dedigim gbi o eger duraksiosa o kizn ismi gectiginde inan sen varsin die sonucta sende goruosun o ismi tepki verceksin die bende yasiorum sahsen benkmki bilio gecmismi ve eski sevglmn ismi gecince ben otomatok bole tipim degisoo ama o hic bise yapmaz bise yokmhs gbi yapar cnku bazen o ismi kendi soluo arkdsi var bende ole onun eski sevglnsn ismi gecince baska biride olsa ben bozuntuya vermiorm beni sevdigni bliorm bende onu seviorum.. sunu unutma erkekler bjzim gbi deil bak hemen silebilirler asil unutamayan kizlar! Cnku kizlar kalpleriyle herseyo yaparken erkekler ole ufak detaylara takilmazlar bitmisse bitmistir hayatina bakar kolaylkkla baska bi kizi sevebilir ilgi duyabilir o yzden pleaseeee takma sunu seninle iyiyseee kendini bozma ve sakin hicbisei kiskanma ona sonsuz guvendigni goster inan cok daha sevecek seni..

Soyle dusun iki tane abin var biri seninle arkds herseyo konuşur espiri vs dieriyse siikio seni suraya gitme buraya gelme konusma etme hangisiyle vakit gecirmek istersin? Tbkki seninle arkd olanla. Pekj sirf o arkds gibi die gidipte yanlis yaparmisin? İhtiyaç duymazsin ki zaten onunla herseyi paylasiosun yasiosun mutlusun dimi iste erkekler bole kiskaniosan senden sklicak.. seninleyke mutlu olmasini sagla seninleylen rahat olmasini sagla ve en onemlisi seninleyke ozgur olmasini sagla benden bu kdar :))

bence boşuna kendini yoruyosun böyle yaparak....
bişey varsa gizli kalması mümkün değil...
sürekli bu konuyu açıp ilişkinizi yıpratmanıza gerek yok...
hatta sen bi rahat ol, akışına bırak, bak o zaman görürsün seni gerçekten sevip sevmediğini...

Teşekkür ederimm

Bir ilişkiden çıkıp yeni bir ilişkiye başlamak gerçekten kolay değil. Aslında ne güzel her şeyini seninle paylaşmış. Sana olan sevgisinin arttığını belirtmiş. Neden bu açıdan bakmıyorsun?
İlişki de güven çok önemlidir. Hele bir şeylerini (facebook,twitter hesapları) güvenmediğin için takip ediyorsan ve takip ettiğini anladığı zaman senin onda bırakacağın izlenimi düşün. Bence bunların hepsi boş şeyler. Doya doya aşkı yaşamak varken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…