• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beni sakinleştirmenizi istiyorum sadece

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
2 yılı aşkın bi ilişkim var.
Yapmadığım fedakarlık kalmadı gibi..
Başlarda kötü davranıyordu bana..
Şimdi düzeldi ama içimden atamadığım şeyler var..
Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Tam unutma evrei artık olmıcağını biliyordum diğeriyle bununla başladık.
Ben açıldım..
Başlarda çok olaylar yaşadık hatta 1.5 yıl boyunca seven taraf bendim.
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
O kızın ismini görünce kitleniyor sanki..
Bi arkadaşım var o kızla aynı isimden
-nerden bu arkadaşın dedi
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
O kızın ismini bi nedenden dolayı ansa bi tuhaf oluyor sanki..
Adı çeken kişide o kızla tek ortak noktası adları aynı oluşu bile olsa.
O kızın adında ne bileyim ya mutlu gibi hüzünlü gibi..
Ya unutamadıysa...

Unutmasa neden 2yıldan fazla süre benimle geçirsin değil mi ?
Değil işte. O kız bunu sevmemiş.
Sevmediğinide benimle beraberken öğrenmiş..
Ask.fm diye bi siteden kızın hesabından.
Konusunu açmıştım..

Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..

Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.
Aynı durum onun ehberindede oluyor.
Belkide ben kuruyorumdur..

Yeminler ediyor unuttum hiç bişey hissetmiyorum diye ama doğruluğu ne mağlum ?

Bu konuda şüphem var hemde çok ciddi şüphem..

Sizce napmam gerekiyor.

Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...

Hergün kızın profiline girilir mi?
Giriyorum..

Sanki bişeyler yakalıcakmışım gibi hissediyorum..

O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..

Takıntı haline geldi iyice..

:50:

Bence ilk yapmanız gereken şey biraz daha sakin olup anı yaşamanız :50: okurken ben gerildim sizin durumunuza koyunca kendimi biraz daha dusunmemeye çalışın o sizle ve sizin , bunu dusunmelisiniz tabi bunu ona bu kadar yansitmayin bi tabir vardır eşeğin aklına karpuz kabuğu düşünmek diye belki de siz andikca siz onun aklına düşürüyorsunuz :50:

Bır ilişkide guven problemı varsa, o ilişki ciddi sorunlar yasıyor demektır.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mesela eski sevgilisi..
Bazen öyle bişey oluyor ki kesin aklında hala diyorum ama bazende yok beni seviyor diyorum..
o kızdan ayrıldıktan 7 ay sonra bbiz başladık benimde 3 ay olmuştu ilişkimin biteli.
Ben açıldım..
Bu 1.5 yıl içinde ilk 3-4 ayda eskisini benden çok sevdiğini söylemişti sonraa senin sevgin arttı dedi aradan 2 3 hafta geçince..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Veya duvarlara yazanlar var ya orada o kızın ismi yazıyor o noktaya odaklanıyor belkide ben öyle hissediyorum..
Ya unutamadıysa...

Konusunu açmıştım..

Unutmuştur diyorum ama ya unutamadıysa ya aklının ufakta olsa bi yerini kaplıyorsa demekten kendimi alıkoyamıyorum..

Telefon rehberimde bile o kızın ismiyle aynı olan arkadaşıma denk gelince bi duruyor sanki sonra devam ediyor.

Sizce napmam gerekiyor.

Bu sorunu yaşayan tek kişi ben değilim bliyorum ama bunu atlatanlardan yardım istiyorum...

Giriyorum..

O kız bişey yazarda bizimki girip görür sonrada o sözle alakalı bişey söyler bana diye..

canım aklıma seni kıskandırmakiçin bu kadar belli ediyor gibi geldi.. senin yanında adını her duyduğunda bir hallere girmeler falan.. birşey olsa belli etmemeye çalışmaz mı? sanki bilerek yapıyor.. ya da o hiçbirşey yapmıyor sen o adı duyunca hallere giriyorsun.. kuruyorsun..
takılma bence.. seni seviyor mu bunu hissediyor musun o zaman devam et.. kızın peşini bırak.. kendini dolduruşa getirme.. bi de sana "onu daha çok sevdim" demiş ya çok ayıp yaaa.. söylemeden edemedim.. her ilişki farklıdır çocuk gibi ne o öyle karşılaştırıyor bir de sonucu sana söylüyor.. ay bi garip.. kızdım ona.. bence seni bağlamak için söylemiş..erkekler yapar çünkübilirler kadınlar hırs yapar..

Aynı hikaye aynı takıntı...
Sevmeden başladı.
Görüşürken aklındaydı.
Daha yakın zamanda 5 ay öncesi konuşmalarını gösterdi bana.
Sağlam kompleks oluştu bende.
Neredeyse her gün takip ettim kızı.
Bilmiyorum. Muhtemelen etmeye devam edeceğim.
Etmemek lazım aslında.Akışına bırakmak gerek ama kötü bir his işte.

Bence ilk yapmanız gereken şey biraz daha sakin olup anı yaşamanız :50: okurken ben gerildim sizin durumunuza koyunca kendimi biraz daha dusunmemeye çalışın o sizle ve sizin , bunu dusunmelisiniz tabi bunu ona bu kadar yansitmayin bi tabir vardır eşeğin aklına karpuz kabuğu düşünmek diye belki de siz andikca siz onun aklına düşürüyorsunuz :50:

Beni seviyor ona şüphem yok ama hala eskiye karşı bi uhde gibi bi ah gibi bi iç çekmek gibi bişeyi olduğunu düşünüyorum..
Belkide..

Bır ilişkide guven problemı varsa, o ilişki ciddi sorunlar yasıyor demektır.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle zaten..
Bu kızın muhabbeti olmasa aslında iyiyizde......

canım aklıma seni kıskandırmakiçin bu kadar belli ediyor gibi geldi.. senin yanında adını her duyduğunda bir hallere girmeler falan.. birşey olsa belli etmemeye çalışmaz mı? sanki bilerek yapıyor.. ya da o hiçbirşey yapmıyor sen o adı duyunca hallere giriyorsun.. kuruyorsun..
takılma bence.. seni seviyor mu bunu hissediyor musun o zaman devam et.. kızın peşini bırak.. kendini dolduruşa getirme.. bi de sana "onu daha çok sevdim" demiş ya çok ayıp yaaa.. söylemeden edemedim.. her ilişki farklıdır çocuk gibi ne o öyle karşılaştırıyor bir de sonucu sana söylüyor.. ay bi garip.. kızdım ona.. bence seni bağlamak için söylemiş..erkekler yapar çünkübilirler kadınlar hırs yapar..

Kıskandırmak için kullanmaz bunu çünkü ne kadar kırılıcağımı bilir neler yapıcağımıda bilir.
Önceden gidemezdim ama artık iş biraz daha ciddileştiği halde dönüp arkamı gidebilirim öyle bişey oluştu bende..
Onu söylediğinde durum öyleymiş ama beni tanımış etmiş tepkilerimi falan tartmış sonra sevgisi bana verdiği değer artmışş.
Yani öyle diyor.
Bizde tanıştıktan bi kaç hafta sonra çıkmaya başladık yani.

Aynı hikaye aynı takıntı...
Sevmeden başladı.
Görüşürken aklındaydı.
Daha yakın zamanda 5 ay öncesi konuşmalarını gösterdi bana.
Sağlam kompleks oluştu bende.
Neredeyse her gün takip ettim kızı.
Bilmiyorum. Muhtemelen etmeye devam edeceğim.
Etmemek lazım aslında.Akışına bırakmak gerek ama kötü bir his işte.

Çok kötü hemde..
Bi yarış halinde gibi hissediyor insan o eski sevgiliyle yarışta sanki..
Ama öyle bişey olmaması gerekiyor ama bunu aşıladı bana..

Sizin ne kadarlık ilişkiniz..

Çok kötü hemde..
Bi yarış halinde gibi hissediyor insan o eski sevgiliyle yarışta sanki..
Ama öyle bişey olmaması gerekiyor ama bunu aşıladı bana..

Sizin ne kadarlık ilişkiniz..

Bizim ki çok karışık. Bir senedir görüşüyoruz ama gerçekten ad koyalı 3 ay falan olmuştur.
Kızı her gün takip eder onda neyi sevdiğini anlamaya çalışırdım. Hatta ona benzemek falan.
Şimdi kız yok aklında ya da var bilemiyorum sadece ben anlamıyorum.
En son konuşmalarını gösterince intikam alıyorum ondan içimde bir şey kalmadı demişti ama...
İçinde bir şey olmayan insan intikam peşinde koşmaz.
Çok karışık. Hala korkularım var. Hala şüphelerim var. Atlatabilecek miyim bilmem.

Mesela eski sevgilisi..
Ben açıldım..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Ya unutamadıysa...

Konusunu açmıştım..

Sizce napmam gerekiyor.

Giriyorum..

Kaç yasındasın tatlım?

Bizim ki çok karışık. Bir senedir görüşüyoruz ama gerçekten ad koyalı 3 ay falan olmuştur.
Kızı her gün takip eder onda neyi sevdiğini anlamaya çalışırdım. Hatta ona benzemek falan.
Şimdi kız yok aklında ya da var bilemiyorum sadece ben anlamıyorum.
En son konuşmalarını gösterince intikam alıyorum ondan içimde bir şey kalmadı demişti ama...
İçinde bir şey olmayan insan intikam peşinde koşmaz.
Çok karışık. Hala korkularım var. Hala şüphelerim var. Atlatabilecek miyim bilmem.

İntikam alması saçma..
Benide aldatan oldu hiç intikamla uğraşmadım..
Bende bi atlatabilsem..
Bak kaç ay geçti üstünden ama hala atamadım içinden bi türlü

Kaç yasındasın tatlım?

19

Mesela eski sevgilisi..
Ben açıldım..
Bunu hala atamadım..
söyledim.
Ya unutamadıysa...

Konusunu açmıştım..

Sizce napmam gerekiyor.

Giriyorum..

Zor bir durum,yaşayan sizsiniz elbette.Ama konunuza seçtiğiniz başlıkla da aslında neye ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz şu süreçte.İlişkide tartışmalar oluyor,bazı dönemler sıklaşabiliyor hatta,bir dönem uzaklaşma olabiliyor.Yazdığınız bazı bölümleri okurken üzüldüm :( Bence herşey bir yana önce şunu düşünün;bırakın bu eski sevgiliye olan şüphelerinizi yani,kendi duygularınızı tartmaya çalışın yalın olarak.Erkek arkadaşınızı gerçekten şu an gönülden çok seviyor musunuz?Karakterini,huylarını,hayata karşı duruşunu onun.Ona dair maddi manevi herşeyiyle yani içinize işlemiş bir sevginiz,benliğinizle kalbinize sindirmeniz söz konusu mu?Eğer böyle derin bir şeyse sevginiz için çabalayın derim.Ama alışkanlıktansa,aslında ona karşı içinizde hep varolan bir öfke varsa,içten içe birşekilde aslında mutlu değilim bu ilişkide diyorsanız ve tüm bunları uzun zamandır hissediyorsanız durum farklı olur.

Zor bir durum,yaşayan sizsiniz elbette.Ama konunuza seçtiğiniz başlıkla da aslında neye ihtiyacınız olduğunu siz de biliyorsunuz şu süreçte.İlişkide tartışmalar oluyor,bazı dönemler sıklaşabiliyor hatta,bir dönem uzaklaşma olabiliyor.Yazdığınız bazı bölümleri okurken üzüldüm :( Bence herşey bir yana önce şunu düşünün;bırakın bu eski sevgiliye olan şüphelerinizi yani,kendi duygularınızı tartmaya çalışın yalın olarak.Erkek arkadaşınızı gerçekten şu an gönülden çok seviyor musunuz?Karakterini,huylarını,hayata karşı duruşunu onun.Ona dair maddi manevi herşeyiyle yani içinize işlemiş bir sevginiz,benliğinizle kalbinize sindirmeniz söz konusu mu?Eğer böyle derin bir şeyse sevginiz için çabalayın derim.Ama alışkanlıktansa,aslında ona karşı içinizde hep varolan bir öfke varsa,içten içe birşekilde aslında mutlu değilim bu ilişkide diyorsanız ve tüm bunları uzun zamandır hissediyorsanız durum farklı olur.

Seviyorum ya..
Ama öfkemde var...
Bugün uyuyordum geldi öperek uyandırdı o kadar mutlu oldum ki..
Ama bazen ona baktığımda o söyledikleri yaptıklaı aklıma gelip ağlıyorum..
Yanında geçen gün ağladım..

Seviyorum ya..
Ama öfkemde var...
Bugün uyuyordum geldi öperek uyandırdı o kadar mutlu oldum ki..
Ama bazen ona baktığımda o söyledikleri yaptıklaı aklıma gelip ağlıyorum..
Yanında geçen gün ağladım..

Anladığım kadarıyla size soğuk davranmıyor,en azından şu aralar,önceden yaşamışsınız birşeyler tamam ama şu dönem öperek uyandırdığına göre size karşı hiçbirşey hissetmiyor olması mümkün değil bence.Ben kendi adıma şu tespitimi paylaşabilirim,bence erkekler sürekli huzursuz,tedirgin ve dolayısıyla bu psikoloji ile genelde ağlamaklı olan kadınlardan hoşlanmıyor.Seviyorsa bir süre bu hallere katlanıyor ama zamanla sıkılıyor.Erkekler ne yazıkki biz bayanlara göre bencil varlıklar.Ben sizi anlıyorum,siz içinizde yaşadığınız bu karmaşa yüzünden hergün yıpratıyorsunuz kendinizi belki.Hem de bu ondan kaynaklanan bir durum yüzünden.Ama inanın erkek olduğu için "sevgilim benim yüzümden eriyip bitiyor" diyerek bir yere kadar anlayacaktır sizi.Seviyorsunuz.İçinizdeki endişeyi de anlıyorum.Ama sevginiz için bazı şeyleri aşmaya yönlendirin kendinizi.Bakın biliyor musunuz,bence sürekli bu eski kız arkadaş olayını içinizde büyütüp ister istemez erkek arkadaşınıza yansıttıkça bir şekilde aslında ilişkinizin geleceği adına kendi elinizle kötülük edersiniz.Herkesin hele ki erkeklerin belli bir geçmişi var yaşanmış ilişkilere dair.Ama bunu gündemde tutmanın hiçbir faydası yok aksine varolan ilişkide yaşanabilecek güzelliklere zararı olur.

Sizin yaşlarda bu işler zor hele ki sizin jenerasyon için,Facebook'la Twitter'la başlıyor ve bitiyor ilişkiler zira.Gerçi ben de 30 yaşın altındayım,benim de yaşıtlarımın birçoğu kullanıyor ama bizde sizinki kadar etkili değil.Sevgiliniz kaç yaşında acaba?Eğer sizle birse o yaş grubu çok sıkıntılı,o yaştaki erkekler biraz vefasız,bencil ve vefasız olabiliyorlar.Ben size kafaya takma desem de takacaksınız ama şunu söyleyeyim aman diyeyim kendinizden daha fazla fedakarlık yapmayın.Çünkü o yaş grubunda erkeklere yaranmak zordur,bu nedenle iyiliğinize karşılık alamazsanız bu sizde güven eksikliği yaratır tüm erkeklere karşı bu da ileriki yaşamınız olumsuz etkiler.Çocuğun sizi sevdiğinden emin misiniz?Hal ve hareketleri nasıl?

Anladığım kadarıyla size soğuk davranmıyor,en azından şu aralar,önceden yaşamışsınız birşeyler tamam ama şu dönem öperek uyandırdığına göre size karşı hiçbirşey hissetmiyor olması mümkün değil bence.Ben kendi adıma şu tespitimi paylaşabilirim,bence erkekler sürekli huzursuz,tedirgin ve dolayısıyla bu psikoloji ile genelde ağlamaklı olan kadınlardan hoşlanmıyor.Seviyorsa bir süre bu hallere katlanıyor ama zamanla sıkılıyor.Erkekler ne yazıkki biz bayanlara göre bencil varlıklar.Ben sizi anlıyorum,siz içinizde yaşadığınız bu karmaşa yüzünden hergün yıpratıyorsunuz kendinizi belki.Hem de bu ondan kaynaklanan bir durum yüzünden.Ama inanın erkek olduğu için "sevgilim benim yüzümden eriyip bitiyor" diyerek bir yere kadar anlayacaktır sizi.Seviyorsunuz.İçinizdeki endişeyi de anlıyorum.Ama sevginiz için bazı şeyleri aşmaya yönlendirin kendinizi.Bakın biliyor musunuz,bence sürekli bu eski kız arkadaş olayını içinizde büyütüp ister istemez erkek arkadaşınıza yansıttıkça bir şekilde aslında ilişkinizin geleceği adına kendi elinizle kötülük edersiniz.Herkesin hele ki erkeklerin belli bir geçmişi var yaşanmış ilişkilere dair.Ama bunu gündemde tutmanın hiçbir faydası yok aksine varolan ilişkide yaşanabilecek güzelliklere zararı olur.

Üzülmedikçe ağlama bunu oda biliyor.
Ağlamayıda kullanmam hiç.
Bunların bilincinde.
Konusu açmasam bile açılıyor bi şekilde.

Sizin yaşlarda bu işler zor hele ki sizin jenerasyon için,Facebook'la Twitter'la başlıyor ve bitiyor ilişkiler zira.Gerçi ben de 30 yaşın altındayım,benim de yaşıtlarımın birçoğu kullanıyor ama bizde sizinki kadar etkili değil.Sevgiliniz kaç yaşında acaba?Eğer sizle birse o yaş grubu çok sıkıntılı,o yaştaki erkekler biraz vefasız,bencil ve vefasız olabiliyorlar.Ben size kafaya takma desem de takacaksınız ama şunu söyleyeyim aman diyeyim kendinizden daha fazla fedakarlık yapmayın.Çünkü o yaş grubunda erkeklere yaranmak zordur,bu nedenle iyiliğinize karşılık alamazsanız bu sizde güven eksikliği yaratır tüm erkeklere karşı bu da ileriki yaşamınız olumsuz etkiler.Çocuğun sizi sevdiğinden emin misiniz?Hal ve hareketleri nasıl?

21 yaşında :34:

O da erken bir yaş güzeli ya;gerçi 19'dan iyi ama sen bu çocuğun seni sevdiğinden emin misin?Yani seninle ilgili değilmiş hatta sertmiş başlarda,şimdi nasıl?Yani sana değer verdiğini hissediyor musun?

Üzülmedikçe ağlama bunu oda biliyor.
Ağlamayıda kullanmam hiç.
Bunların bilincinde.
Konusu açmasam bile açılıyor bi şekilde.

21 yaşında :34:

Canım bak,konusunu açmasam bile açılıyor bir şekilde yazmışsın ya.Seni daha iyi anlayabilmek adına soruyorum.Erkek arkadaşına içten içe olan öfkeni düşünmeden,objektif olarak bakmaya çalış.Konu senin yönlendirmen nedeniyle mi açılıyor hep?Yoksa erkek arkadaşının,o eski kız arkadaşına dair bir lafı,yorumu ile mi açılıyor?Bu ikisi farklı durumlar çünkü.

Back