- Konu Sahibi kesenmakas
Aslında herşey çok yolunda evliliğimizde. Çoğunlukla mutlu olduğumuzu da söylerim rahatlıkla. Ama bu akşam ipler koptu.
Son zamanlardan iletişim sorunu yaşıyoruz.
Ben gel birlikte vakit geçirelim istiyorum o bilgisayar başında mutfakta oluyor. Yada bir önceki konundan hatırlayan olabilir arkadaşı kuzeni, kuzeni geliyor beyimiz dışarı çıkıyor vs.
Bir süre önce cuma ve ctesi günleri program yapmayacağı konusunda anlaşmışık.
Yok olmadı. Bugün yemekten sonra yine arkadaşına gitti.
10 gündür birlikte vakit geçiremedik çeşitli nedenlerle. İhtiyacım var ona. Seviyorum özlüyorum.
Velhasıl bir Emrivaki ile gitti. Çok sıkıldım ve erken gelmesi için aradım saat on gibi. 11 de geleceğini söyledi. Delirdim ve tutamadım kendimi. Msj gönderdim, artık çok yorulduğmu, bıktığımı, artık dayanamadıgımı söyledim.
Özellikle de belirttim gelme eve, git hangi arkadaşınlaysan kal orda diye. Bencil olduğunu,kendi konforu haricinde hiç birşey düşünmediğini söyledim.
Evli olduğunu unutma, evli gibi davran yok davramayacaksan oturup konuşalım bitsin bu evlilik dedim. Cevap vermedi ama 1 saat sonra geldi eve.
Açmadım kapıyı. Defalarca telefon açtı, zili çaldı. Sonra msj gönderdi komedi gibi ''son şansın aç kapıyı ''diye. Ben açmayınca da k.valideme gitmiş.
K.v aradı kızım geri çay içelim diye. Gelmeyeceğimi söyledim. Tamam yavrum kocan burda dedi kapattık.
Şimdi msj çekiyor eşim ''gel dışarı çıkalım tam 14 Şubat havası var konuşalım''diye.
Ne yapmalıyım bilemiyorum. Şimdi çıkacağım ama doğru mu yanlış mı yaparım emin değilim
Ama kayın valide de akıllı kadın, yapıcı yani aferin başka kv de olsa aaaay oğlumu eve almadı, oğlum ayrıl bundan, kendisine milyon tane pay biçer vazide çıkarır. Hayır eşinizle aranızda bi mevzu var, kv de duydu nedir yahu?
Siz de pire için yorgan yakmayın, biraz daha ağar, sakin....