Hayır değilEvli mi? Evliyse karısı bir sebepten rahatsız olmuştur mesafe istemiştir
Sadece fikir almak istedimAma biz nerden bilelim ki?
Soramam çekinirim çünkü benle hiç muhatap olmuyor bileKendisine mi sorsaydınız acaba?
Aile yakınımın oğlu kendisi.Kim bu beyefendi ona göre yorum yapacağım da.
O zaman evrenin sırları arasında kaybolacak malesef. Konuyu bile tam anlayamadık kiSoramam çekinirim çünkü benle hiç muhatap olmuyor bile
İkinizde bekarsanız çevreden uyaranlar olmuş olabilir. İşte böyle olmaz yanlış anlaşılır uzak olun falan dedilerse o yüzden uzak duruyor olabilir. Sadece bir tahmin.Merhaba hanımlar. Kısa ve öz konuşacağım bugün. Ve sizden fikir isteyeceğim. Aynı ailede ve ortamda bulunduğum bir beyefendi var. Önceden en azından nasılsın diye sorardı. İyiyim derdim. Artık ben hariç herkesle konuşuyor. Ailede buluşulduğu zaman herkese sarılıp hoşlaşıyor ama bana uzaktan baş selamı - eskiden el sıkışırdık yüzünde tebessüm olurdu- verip oturuyor. Beni görmezden geliyor. Gönderilerimi beğeniyor ama. Hikayelerime ara sıra bakıyor. Aynı ortamda benimle göz göze bile gelmiyor. Eskiden böyle değildik. Onu bir abi gibi severdim. Neden yapıyor olabilir bunu? Üzülüyorum gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?