Ben sorimmi önce ablammm :smiley-cool:
Beni nasıl bilisiniz kk hatınlarııı zemuszemus
Bende merak ediyorum acaba beni nası bilirsiniz ey cemaaatül KK :zemuszemus
ooo tebrikler alkisalkisalkis
öncelikle ne kadar cesur olduğunu gösterdin alkisalkisalkis
sevdiğine kedi gibi sokulan araştırmacı ve zeki birisinopuyorumnanaktan
:kedi:
sende kesinlikle çok anaç birisin ablam sevgi dolusun opuyorumnanaktan
kendini geliştirmeyi bilen bakımlı çok şık ayrıca çok zeki bir hatunsun :hooray:
Baya aktif alkisalkisalkis enerji dolu :jeyyar: ve psikopat :kedi:Ben sorimmi önce ablammm :smiley-cool:
Beni nasıl bilisiniz kk hatınlarııı zemuszemus
Sen güzelller güzeli sarışınşekersin opuyorumnanaktanBende merak ediyorum acaba beni nası bilirsiniz ey cemaaatül KK :zemuszemus
Ey ahali beni nasıl bilirsiniz deyin bakalım kk'nın güzel hatunları zemuszemus
Baya aktif alkisalkisalkis enerji dolu :jeyyar: ve psikopat :kedi:
kaydirigubbakcemile3
Sen güzelller güzeli sarışınşekersin opuyorumnanaktan
Yüreğinin güzelliği yüzüne vurmuş datlu bi gacı Şeniz
Beni nasıl bilirsiniz :kedi:
Barçman ablacım sende yazılarını zevkle takip ettiğim :1rolleyes: güzelliği dillere destan :asigim:
Kıskanılacak hatunsun vesselam :kedi:
oy ankım cesur alkisalkisalkis
dostluğa önem veren akıllı gırgır güzeller güzli bir fıstıksın senopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
beni nasıı bilüsünüüz
sağol kadayıfım benim.opuyorumnanaktan
dost canlısı sevecen yardımsever lokum gibi kadınsın vesselam kaydirigubbakcemile3
sedoşum canım çok samimi içten arkadaş canlısı melek gibim bi arkadaşımısdır.iiki tanımışım onu opuyorumnanaktan
beni nası bilrsiniz deyin bakim
Canımsın yaa :kedi:sedoşum canım çok samimi içten arkadaş canlısı melek gibim bi arkadaşımısdır.iiki tanımışım onu opuyorumnanaktan
Şenizyumuşacık pamuk gibi bilirimopuyorumnanaktanBarçman ablacım sende yazılarını zevkle takip ettiğim :1rolleyes: güzelliği dillere destan :asigim:
Kıskanılacak hatunsun vesselam :kedi:
Şenizbir içim su gibidir kendileri ayrıca serdarımın tepki verdiği nadir kişilerden:jeyyar:canımın içiiiiiŞenizBende merak ediyorum acaba beni nası bilirsiniz ey cemaaatül KK :zemuszemus
Şenizbenim şuan kader arkadaşım:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:güzel hamişim benimŞenizsedoşum canım çok samimi içten arkadaş canlısı melek gibim bi arkadaşımısdır.iiki tanımışım onu opuyorumnanaktan