- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 37
Bak ama sakin baslama buraya hergun yazHarikasın yaparsın yapıcaz,ne yani o kanser çubuğunamı yenik düşecez,o bizi değil biz onu bitirecez
aynen cnm çok güzel düşünmüşsün,elini meşgul edecek bişeyler bul mesela tesbih :))canın çok istediğinde derin derin nefes al,olmadı duşa gir yada yürüyüşe çık,şekersiz sakız çiğne,kriz anında hiç geçmeyecek sanırız ve yapamayacağımızı düşünüp yakarız bitane sonrasında devamı geliyor..ama inan en fazla 5 dk sürüyor ve geçiyorBak ama sakin baslama buraya hergun yazbu sureci birlikte atlatalim ben cok seviniyorum birakacagima ilk defa inandim ve soyle bisey yapicam.her gun sigaraya versigim parayi bir kumbaraya aticam ay sonunda kendimi odullendirecem
Su el aliskanligi vardir ya refleks olarak elimiz sigarayavgider kahvalti aonrasi o biraz zorlayabilir oda bir haftaya gecer.sonrasi zaten kolay
Burdayim saftim kaydi basim agriyor yuruken dengem sarsiliyor nikotin sakizi var allahtan o biraz rahatlatiyor sen ne durumdasinKizlar nerdesiniz nasil gidiyor merak ettim.
Sakin ama sakin pes etmee.ve lutfen benim dustugum hataya dusme bir nefes dahi alma.tekrardan basa donersin..Burdayim saftim kaydi basim agriyor yuruken dengem sarsiliyor nikotin sakizi var allahtan o biraz rahatlatiyor sen ne durumdasin
Ya ama.yapma ben senden destek aliyordum.ben bugun hic icmedim ama nikotin sakizi olmasa dayanamayabilirdim.su haftayi bi atlatsam gerisi kolay her yerim uyusuk sallaniyorim krize gormisim gibi ellerim titriyor aglayasim geliyorNe zamandan beri icmiyorsun..ben 24 saati devirmistimki bu aksam tiryaki bir arkadasim geldi ve maalesef bir tanedn bisey olmaz nasilsa dayana biliyorum iceyim die dusune dusune elimde sigarayla buldum kendimi bir iki derken arkadas gittikten sonra gittim paket aldim.offff ne kadar aptalimmm
Sende ikingun icmedin hep bugun elim sigaraya her gidisinde sen geldin aklima benden daha uzun yillar icmis o birakti bende yapabilirim dedim.sigara icenlerin ortamina girmedim.Tmm cnm birbirimize destek olmaya devam edelim.paketi atiyorum simdi..sakizi cok fazla cigneme ama sonra birakmak zor oluyormus.cok zorlarsa kullan.bol su ic,su cok onemli vucuttan nikotini cabuk atiyor.
Sutte icebilirsin istegi kesiyor.inan yapabilirdim bende cok fazla zorlamiyordum.neden bunu yaptim kendime diyorum,cok pismanim.
Bak bu gun sigara almadim onun parasini kumbaraya attim.hergun yapicam bunu ay sonunda kndimi odullendirecem.evet zor kndimle savasiyorum sabahtan beri ama basaracagim.hic sigarayi birakabilecegimi dusunmedim hep acizler gibi basladigim gune lanet ettimAttim paketi cnm.bir daha dusmem o hataya insallah..Allah yardimcimiz olsun.azicik zorlansakta basaricaz ucunda olum yokya.kaybedecek hic biseyimiz yok.ama icersek kaybedecek o kadar sey varki.
Bunda seninde katkin oldu ve ablamda yilardir icer uye degil ama sayfayi takip ediyor oda bugun birakti ins. Artarak cogalicaz su zehri hayatimizdan def edip ozgurlesicez hergun aksam yaz birbirmizden guc aliriz.ve durust olmani cok taktir ettim ama bir daha icme lutfenHarikasin sen bitirmissin olayi tebrik ederim.
Iyi geceler allah rahatlik versin grszYazarim insallah.ablanida tebrik ediyorum.karar vermek basarmanin yarisidir.ben cikiyorum sayfadan cnm.iyi geceler.
Sende katil bize :)Darısı başıma !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?