- 31 Ekim 2006
- 2.759
- 2.939
- 698
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Allah aşkına rehabilitasyon merkezinde ne olarak çalışmış ta şimdi işsiz...Orda çalışabiliyorsa eğitimli olması lazım...Her önünüze gelenin lafına bakmayın ..Bir de tv nin kablosunu koparmak ne demek ya çocuğa hiç iyi gelmezsiniz siz...Bence o çocuğu devlet himayesine verin, siz bu panikle zarar verirsiniz...Ordan oraya savrulan, düşünceledi panik ve dağınık bi imaj çizdiniz gözümde...O kadar paniksiniz ki önünüze gelen insana anlatıp çare arıyorsunuz...Acaba o çocuk neden bu hale geldi? Devlete başvursa keşke bi yakınınız da inceleme yapılsa
Hayir kesinlikle öyle birsey yapmam özel eğitim görecek.ben zaten öğretmenle mesajlastim kurum için .ben zaten orda gondermeyecegim demedim ki böyle seyler varmı dedim . koskoca şehirdeyim birsuru kurum var .yani özel egitimeme göndermeme gibi bir ihtimal bile olamaz.. ben günlerdir bunun için hastanelerde koşuyorum.Karpuz bana kızma ama oğlunu özel eğitim aldırmamak için bahane arıyor gibisin.
Öğrendiğin şey çok acı belki sende kaldıramadın acaba bir psikolog ile m görüşsen ? Markette ki kızın söylediği şeyle hemen eğitimden vazgeçmek/ şüphe duymak doğru mu ? Zaten okul sadece yol gösterici , asıl olan senin evde ilgilenmen.
Herkes bir şeyler der Karpuz.Hayir kesinlikle öyle birsey yapmam özel eğitim görecek.ben zaten öğretmenle mesajlastim kurum için .ben zaten orda gondermeyecegim demedim ki böyle seyler varmı dedim . koskoca şehirdeyim birsuru kurum var .yani özel egitimeme göndermeme gibi bir ihtimal bile olamaz.. ben günlerdir bunun için hastanelerde koşuyorum.
Bilmediğim bir yol beni endişelendirdi bilen insanların yorumlarını almak istedim. Benim rehabilitasyon merkeziyle ilgiyle tek bir bilgim yok çünkü.kamere varmış bekleme odasında izleyebilirmisim .ben sadece çocuk gidip geliyor sanmıştım m.boyle işte yani söz konusudu bile olamaz gondermemem
Herkes bir şeyler der Karpuz.
Ne yapacaksın peki ? Çocuğunun eğitimden başka şansı yok. Ya da eskilerin yaptığı gibi zincirleyeceksin eve. Yapma lütfen kaçıncı yıldayız.
Bir de ben böyle bir bakkaldan asla alışveriş yapmam. Kendisi şeref yoksunu diye herkesi öyle bellemiş. Ne demek kitap okumamak ? Ben bu mesajını alıp cimer ile paylaşacağım. Bunlar bu kadar rahat davranamazlar.
İnşallah çok sağolunAnne,her annenin olması gerektiği kadar panikte ve doğru yolu en kestirme yoldan bulma çabasında.Cok bilmişlik yapanlar fikriniz yoksa zikriniz de olmasın ki kalabalık yapıp boşa sayfa doldurmayın.Güzel yürekli mükemmel anne siz evladınız için herseyin en güzelini bilirsiniz.Rabbım yardımcınız olsun.Hersey çok güzel olacak sadece biraz sabır ve tevekkülle..
Tamam işte işini yapmıyor demektir bu.Sen yanlış anlamışsın kız kitap okumak istemiş canı sıkılmış diye onlarda kıza boşver okuma demiş bana böyle söyledi..
Tamam işte işini yapmıyor demektir bu.
Aileler sence kitap okunup, ilgilenilmesi için vermiyor mudur ?
Tabiki doktor canım ben sadece bilinmezdeyim diye endişelendim birazAlakası yok karpuz.
Bizim bir akraba yıllarca çocuğunu özel okula götürdü.
Çocuk gayet iyi durumda.
Gönlünü ferah tut.
Hem kız mı iyi bilecek, seni yönlendiren doktor mu ?
Arkadaşlar, her anne sizin gibi sakin karşılayacak diye bir şey yok bu gibi durumları. Bazı anneler de böyle aşırı hassas, korumacı olabilir. Bunun evladına değil bir zararı varsa kendi çünkü bilinmezlik içinde çırpınıyor kadın.
Biri çıkıp, iki sene eğitim alacak oğlunuz ve tamamen iyileşecek, raporu da iki sene sonra kesin kalkacak dese, bu anne de geceli gündüzlü sorgulamadan tamam deyip önüne bakacak. Ama otizm ve dalları öyle bir konu ki, birinin dedigiini diğeri daha farklı söylüyor, biri tamamen düzelir derken, diğeri kendine yetecek kadar düzelir diyor. Korkunç bir durum. İstediğimiz kadar güzelleştirmeye çalışalım, belirsizlik, ucu açıklık korkunç bir durum.
Arkadaşımızda kontrolculuk sezdim bir de ben. Bu bende de var biraz. İplerin elimizde olması gerekiyor güvende hissedebilmeniz için o ipler elimizden kayınca dagiliyoruz. Kötü yorum yapmayalım, kırıcı olmayalım biraz daha anlamaya çalışalım lütfen.
Bilmiyorum ya, ben bu konudan çok etkilendim. Anne çok samimi bir kere, buradan geçiyor bana yaşadığı korku, gelecek kaygısı, çocuğum ne zaman düzelecek endişesi.konuyu gördüğümden beri YouTube da otizm ile ilgili videolar izliyorum. Süreç nasıl ilerliyor anlamaya çalışıyorum, ben bile bu kadar etkilendiysem, anneye telaşı yüzünden nasıl yükleniriz?
bu uyeyi ve mesajlarini ciddiye almamak lazim. yalnizliktan kafayi yemissin, hayattaki tek odagin erkekler oldugu icin bir annenin hissedebilecegi seyleri de hissedemiyorsun dogal olarak. isin gucun erkekler, evlenmek, neden yalnizim vs.Allah aşkına rehabilitasyon merkezinde ne olarak çalışmış ta şimdi işsiz...Orda çalışabiliyorsa eğitimli olması lazım...Her önünüze gelenin lafına bakmayın ..Bir de tv nin kablosunu koparmak ne demek ya çocuğa hiç iyi gelmezsiniz siz...Bence o çocuğu devlet himayesine verin, siz bu panikle zarar verirsiniz...Ordan oraya savrulan, düşünceledi panik ve dağınık bi imaj çizdiniz gözümde...O kadar paniksiniz ki önünüze gelen insana anlatıp çare arıyorsunuz...Acaba o çocuk neden bu hale geldi? Devlete başvursa keşke bi yakınınız da inceleme yapılsa
Tabiki doktor canım ben sadece bilinmezdeyim diye endişelendim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?