- 4 Eylül 2024
- 9
- -3
- 1
- 21
- Konu Sahibi Melisa44555
-
ya benden olgun çocuk köy işleriyle uğraşıyor tüm gün. saygılı bir insanAcilen ergenlikten çıkıp senden küçük ergenlere tutulmayı bırakmalısın
aşık etme büyüsü yaparkadaşlar lütfen bana bir akıl verin.
köydeydim ben normalde istanbulda yasıyorum tatile gittik. bi çocuktan hoslandım. bi yakınıma söyledim o da aramızı yapmak için onun arkadasına söyledi. ama sadece fikrini alamk için güya benim haberim yok o ne karar verirse sonra bana dicekler ben de düsüncemi söylücwktim. ama çocuk 18 yaşinda ben 20. yaştan dolayı olur mu demiş ve nerde yaşadığımı sormus sonra da istememis beni. o yakınım da o zaman hiç kıza bu konuyu açmayayım demiş. napıcam bilmiyorum bunu öğrenmeden önce 1 haftadır dua ediyodum olsun diye ama olmadı. dünden beri içim içimi yiyor neden beni istemedi. bir kere gördüm cocugu ama kendime çok benzettim. çok güzel gülüyor. ben napıcam bilmiyorum. beni istemiyor ama yinede duamda ısrarcı olsam kendimi yıpratır mıyım bilmiyorum. nolur yardım edin. kalbimden gitmiyorsa daha dua etmeli miyim anlamıyorum.
Tatil aşkı unutulur. Bir şey olmaz.arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin.
köydeydim ben normalde istanbulda yasıyorum tatile gittik. bi çocuktan hoslandım. bi yakınıma söyledim o da aramızı yapmak için onun arkadasına söyledi. ama sadece fikrini alamk için güya benim haberim yok o ne karar verirse sonra bana dicekler ben de düsüncemi söylücwktim. ama çocuk 18 yaşinda ben 20. yaştan dolayı olur mu demiş ve nerde yaşadığımı sormus sonra da istememis beni. o yakınım da o zaman hiç kıza bu konuyu açmayayım demiş. napıcam bilmiyorum bunu öğrenmeden önce 1 haftadır dua ediyodum olsun diye ama olmadı. dünden beri içim içimi yiyor neden beni istemedi. bir kere gördüm cocugu ama kendime çok benzettim. çok güzel gülüyor. ben napıcam bilmiyorum. beni istemiyor ama yinede duamda ısrarcı olsam kendimi yıpratır mıyım bilmiyorum. nolur yardım edin. kalbimden gitmiyorsa daha dua etmeli miyim anlamıyorum.
Çocuk köyde mi yaşiyor?arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin.
evet ama üni kazanmıs sehrine gidicekÇocuk köyde mi yaşiyor?
Ay ne olgunluğu Allah aşkına küçücük çocuk. O 22 sen 24 olsan neyse bildiğin 18 yaşında çocuktan bahsediyoruz 6-7 ay öncesine kadar bi yerine bi şey olsa çocuk hastanesine sevk edilecek çocuk adamya benden olgun çocuk köy işleriyle uğraşıyor tüm gün. saygılı bir insan
Reşit değilmiş hatta hapse giresi varmış ucundan sıyırmış.Ay ne olgunluğu Allah aşkına küçücük çocuk. O 22 sen 24 olsan neyse bildiğin 18 yaşında çocuktan bahsediyoruz 6-7 ay öncesine kadar bi yerine bi şey olsa çocuk hastanesine sevk edilecek çocuk adam
Yokluktasiniz galiba , elin küçük bebesini alıp büyütmek için can attığıniza göre.arkadaşlar lütfen bana bir akıl verin.
evet ama üni kazanmıs sehrine gidicek
Köyde köy işiyle uğraşılır yatana ekmek yok kışın aç kalır ,duyanda köy muhtarı yapmışlar gelen geçen ceketini ilikliyor sanır. fanusta yetistiniz galiba........ya benden olgun çocuk köy işleriyle uğraşıyor tüm gün. saygılı bir insan
size çok kırıldım haberiniz olsunKöyde köy işiyle uğraşılır yatana ekmek yok kışın aç kalır ,duyanda köy muhtarı yapmışlar gelen geçen ceketini ilikliyor sanır. fanusta yetistiniz galiba........
Yeni üniversiteye başlayacak çocuk seni ne yapsın şekerim? Bulur okulundan yaşı yaşına uygun bir çıtır.evet ama üni kazanmıs sehrine gidicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?