Ya o kadar yalnız kaldım o kadar ağladım ki. Artık acıma duygum kalmadı. Birde samimiyetine hiç inanmiyorum. Dese ki kızım yardım et oğlumla goruseyim anlarim. Ama bana sizi çok özledim canlarım ciğerlerim deyince sinirim tepeme çıkıyor. Biz nikahı önden yaptık düğün için sormadılar bile. Ben sordum benim durumum yok siz bilirsiniz dedi. Neyse el öpmeye evlerine gittik düğün yok bir şey yok bize aynı yatagi hazırlamış. Eşim gözlerinin içine bakarak başka odada kaldı. Yani anlayacağın kadın asla masum değil. Yumusayacak gibi oluyorum bunlari hatırlayıp daha da sinir oluyorum.Ay umarım bir gün bende snein gibi olabilirim. Aynı şeyleri yaşıyoruz ama ben sindirilmiş bir korkağım sanırım bu şekilde yazamazdım.
Var.Anasi anan ola babasi baban ola Allahin emriyle.. ögle bi türkü vardıMerhabalar kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz bir çok badireden sonra çok şükür iyiyiz. Eşimin ailesi zamanında beni istemedi ( akıllarında farklı kız varmis) ama eşim diretti ve biz evlendik. Bu süreçte hiç bir yardım maddi ve manevi destek görmedik. Hatta babası düğüne gelmedi! İkimizde çalıştığımız için evimizi güzelce dizdik ve mutlu bir yuvamiz var. Her şey yoluna girince yumurtadan görümce ve kaynana çıktı.kadin her gün bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. Duygu sömürüsü geçmişi unutalım falan filan. Ama o kadar çok baskı yapiyor ki beni iyice uzaklaştırdı. Eşime söyledim sen istersen görüş arani iyi tut ama beni karıştırma diye ama o da çok kırgın olduğu için görüşmüyor. O görüşmedikce kadın bana sardı ! Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız ? Açıkçası bana degilde aileme yapılan saygısızlığı affedemiyorum!
gorusmezdim. Bence size yapilanlar disinda cok da kotu insanlar olmadigini dusunuyorsaniz, esinizi mesafeli olarak gorusmesine izin verebilirsiniz. Bugun hersey cok guzel ama iki gun sonra olum var hastalik var. Bu kararlarinizin vicdani yuku esinizde o zaman cok yaralara sebep olabilir. Kendinizin gorusmesine gerek yok.Merhabalar kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz bir çok badireden sonra çok şükür iyiyiz. Eşimin ailesi zamanında beni istemedi ( akıllarında farklı kız varmis) ama eşim diretti ve biz evlendik. Bu süreçte hiç bir yardım maddi ve manevi destek görmedik. Hatta babası düğüne gelmedi! İkimizde çalıştığımız için evimizi güzelce dizdik ve mutlu bir yuvamiz var. Her şey yoluna girince yumurtadan görümce ve kaynana çıktı.kadin her gün bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. Duygu sömürüsü geçmişi unutalım falan filan. Ama o kadar çok baskı yapiyor ki beni iyice uzaklaştırdı. Eşime söyledim sen istersen görüş arani iyi tut ama beni karıştırma diye ama o da çok kırgın olduğu için görüşmüyor. O görüşmedikce kadın bana sardı ! Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız ? Açıkçası bana degilde aileme yapılan saygısızlığı affedemiyorum!
Zaten kadın masum olsa sen gleip buraya yazmazsın ki. Bir de şöyle bir durum var yumuşasan ilerde ufacık bişey yapsınlar hepsini hatırlıyorsun. Şimdi diyolardır yaşlanıcaz bize kim bakacak onun derdi de varYa o kadar yalnız kaldım o kadar ağladım ki. Artık acıma duygum kalmadı. Birde samimiyetine hiç inanmiyorum. Dese ki kızım yardım et oğlumla goruseyim anlarim. Ama bana sizi çok özledim canlarım ciğerlerim deyince sinirim tepeme çıkıyor. Biz nikahı önden yaptık düğün için sormadılar bile. Ben sordum benim durumum yok siz bilirsiniz dedi. Neyse el öpmeye evlerine gittik düğün yok bir şey yok bize aynı yatagi hazırlamış. Eşim gözlerinin içine bakarak başka odada kaldı. Yani anlayacağın kadın asla masum değil. Yumusayacak gibi oluyorum bunlari hatırlayıp daha da sinir oluyorum.
Bence eşinizin ailenizi sevmesi ve sizi bu yönden şanslı görmesi çok güzel, bir ailenin nasıl olması gerektiği ile ilgili en net örnek sizin öz aileniz ve sizinle kuracağı aile olacaktır. Eşiniz ya da siz eşinizin ailesi ile görüşmesin gibi bir düşüncem yok ama yaptıklarını telafi etmeye çalışmazlarsa bu küslük çok uzun süre devam eder çünkü kırgınlık çok büyük, daha esaslı ve içten adımlar atmaları gerekir o kadar barışmak istiyorlarsa.Eşim çok üzüldü zaten. Benim ailemle aram iyidir sürekli çok şanslısın diyor. Bizimkilerle arayı iyi tutuyor o da seviyor benimkileri. Çünkü onlarda ona insan gibi yaklaşıyor.
Engellesene, neden taciz ettiriyorsun kendini. Kocan konuşmuyorken sen muhattap olmak zorunda mısın? Ana onun anasıMerhabalar kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz bir çok badireden sonra çok şükür iyiyiz. Eşimin ailesi zamanında beni istemedi ( akıllarında farklı kız varmis) ama eşim diretti ve biz evlendik. Bu süreçte hiç bir yardım maddi ve manevi destek görmedik. Hatta babası düğüne gelmedi! İkimizde çalıştığımız için evimizi güzelce dizdik ve mutlu bir yuvamiz var. Her şey yoluna girince yumurtadan görümce ve kaynana çıktı.kadin her gün bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. Duygu sömürüsü geçmişi unutalım falan filan. Ama o kadar çok baskı yapiyor ki beni iyice uzaklaştırdı. Eşime söyledim sen istersen görüş arani iyi tut ama beni karıştırma diye ama o da çok kırgın olduğu için görüşmüyor. O görüşmedikce kadın bana sardı ! Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız ? Açıkçası bana degilde aileme yapılan saygısızlığı affedemiyorum!
Nikah kıymışsınız karı koca olmuşsunuz, aynı yatağı hazırlayacak tabi. Adamın kütüğüne geçmişsin, düğün yapılmadı diye ayrı yatak mı hazırlanması gerekirdi?Ya o kadar yalnız kaldım o kadar ağladım ki. Artık acıma duygum kalmadı. Birde samimiyetine hiç inanmiyorum. Dese ki kızım yardım et oğlumla goruseyim anlarim. Ama bana sizi çok özledim canlarım ciğerlerim deyince sinirim tepeme çıkıyor. Biz nikahı önden yaptık düğün için sormadılar bile. Ben sordum benim durumum yok siz bilirsiniz dedi. Neyse el öpmeye evlerine gittik düğün yok bir şey yok bize aynı yatagi hazırlamış. Eşim gözlerinin içine bakarak başka odada kaldı. Yani anlayacağın kadın asla masum değil. Yumusayacak gibi oluyorum bunlari hatırlayıp daha da sinir oluyorum.
Ben olsam sıkı fıkı olmam, tek derdi var oda oğlu, kırdıysa o toparlasın, seni aracı olarak kullanmasın oğlunun gönlünü yapacaksa seni araya sokarak yapmasın madem kaybetmekten korkuyordu başta böyle pislik yapmayacaktı. Hangi dağda kurt öldü de yazmaya başladı. Uzak durMerhabalar kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz bir çok badireden sonra çok şükür iyiyiz. Eşimin ailesi zamanında beni istemedi ( akıllarında farklı kız varmis) ama eşim diretti ve biz evlendik. Bu süreçte hiç bir yardım maddi ve manevi destek görmedik. Hatta babası düğüne gelmedi! İkimizde çalıştığımız için evimizi güzelce dizdik ve mutlu bir yuvamiz var. Her şey yoluna girince yumurtadan görümce ve kaynana çıktı.kadin her gün bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. Duygu sömürüsü geçmişi unutalım falan filan. Ama o kadar çok baskı yapiyor ki beni iyice uzaklaştırdı. Eşime söyledim sen istersen görüş arani iyi tut ama beni karıştırma diye ama o da çok kırgın olduğu için görüşmüyor. O görüşmedikce kadın bana sardı ! Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız ? Açıkçası bana degilde aileme yapılan saygısızlığı affedemiyorum!
Millet ellindeki kaynana ve türevlerinden kurtulmak için dua ediyor.Sen baştan kurtulmuş sun onun derdi özlem değil.Ogluna sözü dinletemedi.Elin kızı aldı gitti.Hehe diyeyim de gözüm üstlerinde olsun el kızına yedirmeyeyim kafası bu emin ol bence mesafe aynendevamMerhabalar kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz bir çok badireden sonra çok şükür iyiyiz. Eşimin ailesi zamanında beni istemedi ( akıllarında farklı kız varmis) ama eşim diretti ve biz evlendik. Bu süreçte hiç bir yardım maddi ve manevi destek görmedik. Hatta babası düğüne gelmedi! İkimizde çalıştığımız için evimizi güzelce dizdik ve mutlu bir yuvamiz var. Her şey yoluna girince yumurtadan görümce ve kaynana çıktı.kadin her gün bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. Duygu sömürüsü geçmişi unutalım falan filan. Ama o kadar çok baskı yapiyor ki beni iyice uzaklaştırdı. Eşime söyledim sen istersen görüş arani iyi tut ama beni karıştırma diye ama o da çok kırgın olduğu için görüşmüyor. O görüşmedikce kadın bana sardı ! Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız ? Açıkçası bana degilde aileme yapılan saygısızlığı affedemiyorum!
Cevap verme ,engelle geçMerhabalar kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz bir çok badireden sonra çok şükür iyiyiz. Eşimin ailesi zamanında beni istemedi ( akıllarında farklı kız varmis) ama eşim diretti ve biz evlendik. Bu süreçte hiç bir yardım maddi ve manevi destek görmedik. Hatta babası düğüne gelmedi! İkimizde çalıştığımız için evimizi güzelce dizdik ve mutlu bir yuvamiz var. Her şey yoluna girince yumurtadan görümce ve kaynana çıktı.kadin her gün bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. Duygu sömürüsü geçmişi unutalım falan filan. Ama o kadar çok baskı yapiyor ki beni iyice uzaklaştırdı. Eşime söyledim sen istersen görüş arani iyi tut ama beni karıştırma diye ama o da çok kırgın olduğu için görüşmüyor. O görüşmedikce kadın bana sardı ! Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız ? Açıkçası bana degilde aileme yapılan saygısızlığı affedemiyorum!
Biz guneydoguluyuz kız evden düğünle ya da eş tarafinin almasıyla çıkar. Babam bunu bekledi bende buna uydum. Herkesin yaşam stili farklıdır.Nikah kıymışsınız karı koca olmuşsunuz, aynı yatağı hazırlayacak tabi. Adamın kütüğüne geçmişsin, düğün yapılmadı diye ayrı yatak mı hazırlanması gerekirdi?
Bende kurtuldum ama peşimi bırakmıyor. Bende vicdan yapıyorum sanırım. Karmaya çok inanırım ama burada hakkı yenen benim önce bunu idrak etmem lazım.Millet ellindeki kaynana ve türevlerinden kurtulmak için dua ediyor.Sen baştan kurtulmuş sun onun derdi özlem değil.Ogluna sözü dinletemedi.Elin kızı aldı gitti.Hehe diyeyim de gözüm üstlerinde olsun el kızına yedirmeyeyim kafası bu emin ol bence mesafe aynendevam
O seni değil oğlunu kazanma peşindeMerhabalar kızlar. Eşimle 1.5 yıldır evliyiz bir çok badireden sonra çok şükür iyiyiz. Eşimin ailesi zamanında beni istemedi ( akıllarında farklı kız varmis) ama eşim diretti ve biz evlendik. Bu süreçte hiç bir yardım maddi ve manevi destek görmedik. Hatta babası düğüne gelmedi! İkimizde çalıştığımız için evimizi güzelce dizdik ve mutlu bir yuvamiz var. Her şey yoluna girince yumurtadan görümce ve kaynana çıktı.kadin her gün bana mesaj atıyor görüşmek istiyor. Duygu sömürüsü geçmişi unutalım falan filan. Ama o kadar çok baskı yapiyor ki beni iyice uzaklaştırdı. Eşime söyledim sen istersen görüş arani iyi tut ama beni karıştırma diye ama o da çok kırgın olduğu için görüşmüyor. O görüşmedikce kadın bana sardı ! Siz olsanız böyle bir durumda ne yapardınız ? Açıkçası bana degilde aileme yapılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?