Beni ilgilendirmeyen sorunlar :D

Hala seni ilgilendirmez diyenler var
Ama baktığın zamanda seni ilgilendirmez gerçekten. Abin tamam diyorsa yapabileceğiniz birşey yok.
İlla biri birşey söyleyecekse bu büyüklere düşer

Evet çok saçma sapan bir ailenin içine düşmüşsünüz... ama abin “ben bişey diyemem” dediği sürece ne sen ne annen ne baban kimse bişey diyemez ki

Bizde de eşimin ailesi tek kuruş koymadı , onlara bişey diyemedim ama karşılığında bizimkilere yüklenmedim. Evet bizimkiler de o ara zaten kör sağır numarası yapıyordu ellemedim kimseyi , herşeyi kredi çekip eşimle yaptık.

Abine düşen de madem kızın ailesi böyle o zaman siz de karışmayın masrafa , düğün sonrası bir şekilde öderiz demek ama hazır gelen paraya Yok demek de biraz yürek istiyor abin Yok diyememiş diye de kızılmaz yani....

Böyle çıkar kokulu evliliklerin sonu pek mutlu bitmiyor be yazık ki...

Neyse siz biraz yorum yapın ben bulaşıkları makinaya atıp geliyorum

Yahu ben eski erkek arkadaşımla yemeğe gittiğimde o her elini cebine attığında utanırdım salak gibi. Benim de param var muhtaç mıyım sanki ona diye hem gocunur hem çekinir, ben ödemediğim için de en ucuz neyse onu seçerdim de, o durumu anlayıp başka önerilerde bulunurdu. Hadi benim hassasiyetim de absürt belki ama sizinkiler de biraz köylü kurnazı çıkmış

Aynı ben

Hiç te absürt değil

Sizi enayi yerine koymuyorlar siz bbazi konularda enayilik ediyorsunuz.

Onlar salonu size sormadan tutuyorsa siz niye onlara sormadan tutmuyorsunuz?

Nisanda ikramliklari niye siz aldiniz?

Kinada takilanlari kiz tarafi alacaksa dugundekileri de siz alin. Almayacaksaniz bile abiniz aileme vericez desin. Kiz da kendi ailesine vermekten cayar.

Amca yolu baldiz yuzugu ve davetiye istemeye bir sey diyemem. Davetlilere yetmiyorsa elbet isteyecekler. Ben kendim nisan kina mina yapmadim. Nikah yaptim. nikahimda taki kabul etmedim mesela. Hic bir gelenek islemedi bizde. Ama siz gelenekli gorenekli yapiyorsaniz bu isleri, amca yolu baldiz yuzugu baya sık karsilasilan seyler. Istemeleri tuhaf degil. Ama amcaya su su su alinsin diye siparis verildiyse ayip. Nisanda kizin ihtiyaclarini biz aldik diyorsunuz. E kim alacakti?

Evi esyayi erkek tarafi yapar diyorsunuz. Kizin ailesi yatak odasi mutfak yapacak yapmak zorunda da degil diyorsunuz. Sonra bunlarin lafini ediyorsunuz.
Yani bu ne ki?
Evlendim. Kimsenin bana bisey yapmasi gerektigini dusunmedim. Ama biri bunlari ben yapayim diyip sonra lafini etse cevabini vermeyi cok iyi bilirdim.

Yapmayin. Net. Yapiyorsaniz da baslarina kakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…