Var öyleleri geçen gün bi arkadaş anlatıyodu teyzesinin oğlu evleniyomuş kız tarafıda bizde herşeyi erkek tarafı yapar adet demişler 12 tane 30 gr bilezik 2 metre zincir 6 tane yüzük bide 10 bin euroda süt parası istemişler
Nasıl bi sütmüş o öyle10 bin euroda süt parası istemişler
Ama baktığın zamanda seni ilgilendirmez gerçekten. Abin tamam diyorsa yapabileceğiniz birşey yok.Hala seni ilgilendirmez diyenler var
Aynı konularsa okuma canım hadi Güle güle
Tamam olurAma baktığın zamanda seni ilgilendirmez gerçekten. Abin tamam diyorsa yapabileceğiniz birşey yok.
İlla biri birşey söyleyecekse bu büyüklere düşer
Aynı benYahu ben eski erkek arkadaşımla yemeğe gittiğimde o her elini cebine attığında utanırdım salak gibi. Benim de param var muhtaç mıyım sanki ona diye hem gocunur hem çekinir, ben ödemediğim için de en ucuz neyse onu seçerdim de, o durumu anlayıp başka önerilerde bulunurdu. Hadi benim hassasiyetim de absürt belki ama sizinkiler de biraz köylü kurnazı çıkmış
aynennnnnnBu kadinlarin kiymeti bilinir iste kocalari it gibi peslerinde olur :)
Birakin kendi ayaklari uzerinde durmayi birikim yapip herseyini kendi yapan gelinleri.. bu gibi parazitler el ustunde tutulurlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?