beni göndermek istemiyor

kislar ben işten ayrılıcam.bugün patrona söledim.biliyosunuz patronla ben anlaşamıyorum hep, hatta bi keresinde beni tehdit etti işten çıkarıcam seni diye.ayrıca ben bu şirkette 4 yıldır çalışıyorum ama sadece bir yıllık sigortalıyım.
neyseeeee ben 1 ay önce söledim ona işten ayrılacağımı oda benden rica etti hemen gitme,en azından senin yerine başkasını bulayım dedi bende tamam dedim.
hemen secretcv den üyelik aldı 300 tl fln ödedi ilan verdi ama kimseyi bulamadı.
neyse bugün yanına çıktım dedim ki ilanlardan bişi çıktımı ben bu ay sonu kesin ayrılıcam.oda dediki kapat kapıyı konuşalım senle.kapattım kapıyı.bana diyorki carrie sen iyice düşündünmü, sağlıklı bir karar aldığından eminmisin. eminim patron bey dedim. peki napacan dedi, işten ayrılıcam burdan taşınıcam evde oturup ders çalışıcam diplomamı alıcam dedim.
oda dedi ki işte benim için mühim değil ben herzaman senin yerine başka birini bulurum ama seni düşünüyorum, sen alışmışsın çalışmaya maddi sıkıntı yaşarsın sadece eşinin maaşıyla nasıl geçinirsin.hem memlekette sen iş arasanda bulamıcan falan filan.
ben istemiyorum dedim, evde oturucam ders çalışıcam. ben hem çalışıp hem okumak istemiyorum, derslerime odaklanıcam tek seferde sınavlarımı geçicem.
bana dioki ne zaman okula gitmek istersen ben sana izin veririm, burda işyerinde bile kitaplarını getirip istediğin kadar ders çalışabilirsin, iyi düşün diyor. ki bu adam hastalandığımda bile 1-2 saat hastaneye gittiğimde 10 defa arıyodu nerde kaldın, çabuk işlerini hallet gel diyen bi adamdı. senelik iznimi kullandığımda bile ağız burun yapan biriydi.

beni kalmam için ikna etmeye çalışıyorum ama ben kafaya koymuşum.gidicem.

ama ben 3 seneye yakın sigortasız çalıştım ya benim paramı versin.bana sigorta yaptırmadığı için ben işsizlik maaşı bile alamıcam.yasal olarak hiç bir hakkım yok ama ben paramı isterim.
önerileriniz nelerdir?

CARRİE sen sigartasız nasıl çalıştın orda pardon ?

CARRİE sen sigartasız nasıl çalıştın orda pardon ?

çalıştım işte. gençtim, tecrübesizdim. :27:
sigorta yapıcam dedi oyaladı falan.sonra bi bakmışım 3 sene geçmiş. yurtdışındanda yeni gelmiştim
böyle işteee

hesapladım bi sayfadan ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum
12.682 çıktı.

uzun sürmezmi ama işlemler munecim.
açıkçası uğraşacak vaktim yok
direkt versin paramı :27:

google datasist yazın ordan hesaplayın brüt ücretini (sskda görünen ücretini) işe başlayıp bıraktığın tarihi alıyorsan yol paranı yaz kıdem tazminatını tıkla hesapla dersen en doğru sonuca ulaşırsın :34:

sigorta yapıcam dedi oyaladı falan.sonra bi bakmışım 3 sene geçmiş. yurtdışındanda yeni gelmiştim
böyle işteee

Seni düşünmüyosa o halde istemiyorsan zorla tutamaz seni çeker gidersin :34: Sorun etme o zaman

böyle işteee

yapma carrie kankaaa yaaaa yapma sen yapma...

neyse olan olmuş artık yapacak bişiy yokda...
bari 3 senelik ssk nı yapmadı tazminatını el altından verecek o zaman..

bana son brüt üzretini yazarsan sana ihbar kıdem v.s. söylerim

işsizlik maaşı alırdın 10 ay çok iyi olurdu tüh yaaaaa

hesapladım bi sayfadan ama doğrumu yanlışmı bilmiyorum
12.682 çıktı.

uzun sürmezmi ama işlemler munecim.
açıkçası uğraşacak vaktim yok
direkt versin paramı :27:

O zaman artistik yönünü kullanıp gayet ciddi ve kararlı yüzünü takınıp blöf yapacaksın, blöfünü görürse arkana baka baka gidersin ama şikayet ederse deyip etekleri tutuşursa 4 yıllık paranı alır çıkarsın:ssz:
Kararlı ol, arkandayız:51:

google datasist yazın ordan hesaplayın brüt ücretini (sskda görünen ücretini) işe başlayıp bıraktığın tarihi alıyorsan yol paranı yaz kıdem tazminatını tıkla hesapla dersen en doğru sonuca ulaşırsın :34:

tamam bi bakim.
bu arada benim maaşım asgariden yatıo resmi kayıtlarda yaaa

yapma carrie kankaaa yaaaa yapma sen yapma...

neyse olan olmuş artık yapacak bişiy yokda...
bari 3 senelik ssk nı yapmadı tazminatını el altından verecek o zaman..

bana son brüt üzretini yazarsan sana ihbar kıdem v.s. söylerim

işsizlik maaşı alırdın 10 ay çok iyi olurdu tüh yaaaaa

maaş bordomda net 1275 brüt 1000
ama elden iki katını alıyorum.

O zaman artistik yönünü kullanıp gayet ciddi ve kararlı yüzünü takınıp blöf yapacaksın, blöfünü görürse arkana baka baka gidersin ama şikayet ederse deyip etekleri tutuşursa 4 yıllık paranı alır çıkarsın:ssz:
Kararlı ol, arkandayız:51:

sert yüz maskemi takarım bende napim
ama oda yarın gidio şehirdışına
bugün yakalamam lazım onu. inş akşama kadar gelir burayaa

ssk asgari ücretten yatırıyor sende daha fazla alıyorsan bu da suçtur bunu bile şikayet edebilirsin her yönden elinde kozun çok :34:

evet biliyorum bununda suç olduğunu.
say say bitmez. günde 11 saat çalışmamızda suç :27:

evet biliyorum bununda suç olduğunu.
say say bitmez. günde 11 saat çalışmamızda suç :27:

evet saat olayıda öyle bizde 11 saat çalışıyoruz ve işçilerden birisi dava açtı bizde fellik fellik düşünüyoruz %100 kazanacak bence bu sebepten halbuki başka sebeple işten çıkartılmıştı bunu koz kullanıyor :31:

evet saat olayıda öyle bizde 11 saat çalışıyoruz ve işçilerden birisi dava açtı bizde fellik fellik düşünüyoruz %100 kazanacak bence bu sebepten halbuki başka sebeple işten çıkartılmıştı bunu koz kullanıyor :31:

aslında kendiside hukuk okuduğumu biliyo, ailemde bi sürü avukatın olduğunuda biliyo
tırsması lazım.

maaş bordomda net 1275 brüt 1000
ama elden iki katını alıyorum.

o zaman senın brüt benım gibi 3500 civarı du bakım 3 seneye ne alırsın
Kıdem ve İhbar Tazminatı

İşe Başlama Tarihi İşten Ayrılma Tarihi

Aylık Brüt Maaş

Kümülatif Vergi Matrahı

Hesaplamaya Esas Gün 1096 Gün
Kıdem Tazminatına Esas Ücret

3.250,00
Kıdem Tazminatı Tutarı (Brüt)

9.758,90
Damga Vergisi(0.00759)

74,17
Net Ödenecek Kıdem Tazminatı

9.684,74
İhbar Günü

56 Gün
İhbar Tazminatı (Brüt)

4.550,00
Gelir Vergisi Kesintisi

682,50
Damga Vergisi Kesintisi (0.00759)

34,58
Net İhbar Tazminatı

3.832,92
Toplam

13.517,66
sence bu para yabana atılcak miktarmı ????

Son düzenleme:
ama senden belki böyle hakkını arayacağını düşünmemiştir bir çıtlatsan bence tırsacak ve seninle anlaşmaya yoluna bakacaktır. :32:

aslında benim huyumu bilir.
burdada bir kaç sinir krizi geçirdim zamanında..

Kıdem ve İhbar Tazminatı

Aylık Brüt Maaş

Kümülatif Vergi Matrahı

3.250,00

9.758,90
Damga Vergisi(0.00759)

74,17

9.684,74
İhbar Günü

56 Gün
İhbar Tazminatı (Brüt)

4.550,00
Gelir Vergisi Kesintisi

682,50

34,58
Net İhbar Tazminatı

3.832,92
Toplam

13.517,66

eee 13.000 tl mi alıcam şimdi :55::55::55:

eee 13.000 tl mi alıcam şimdi :55::55::55:

heeeeeee onu alacan şimdi bişiy dicekrtim sana ....

carie gayri resmi ssk lı olduğun için yani reelde 3 sene çalıştığın için sana bunu vermek zorunda

senden çaldığı ssk primide cabası..

yada sana helalinden 15.000,00 tl versin yada git sgk ye bir dilekçe ver hepsi bu :)

haaaa kendin ayrılıyorsun ihbar yok...

Kıdem ve İhbar Tazminatı

Aylık Brüt Maaş

Kümülatif Vergi Matrahı

3.250,00

9.758,90
Damga Vergisi(0.00759)

74,17

9.684,74
İhbar Günü

56 Gün
İhbar Tazminatı (Brüt)

4.550,00
Gelir Vergisi Kesintisi

682,50

34,58
Net İhbar Tazminatı

3.832,92
Toplam

13.517,66

fallenciğim ihbar hesaplamamalısın çünkü kendisi ayrılıyor ve ihbar süresi şuan kullanıyor sadece kıdem hesaplanması gerekiyor ama gıcıklık olsun ihbarı all carrie :32::34:

Back
X