- 5 Eylül 2011
- 15.585
- 9.594
- 448
kislar ben işten ayrılıcam.bugün patrona söledim.biliyosunuz patronla ben anlaşamıyorum hep, hatta bi keresinde beni tehdit etti işten çıkarıcam seni diye.ayrıca ben bu şirkette 4 yıldır çalışıyorum ama sadece bir yıllık sigortalıyım.
neyseeeee ben 1 ay önce söledim ona işten ayrılacağımı oda benden rica etti hemen gitme,en azından senin yerine başkasını bulayım dedi bende tamam dedim.
hemen secretcv den üyelik aldı 300 tl fln ödedi ilan verdi ama kimseyi bulamadı.
neyse bugün yanına çıktım dedim ki ilanlardan bişi çıktımı ben bu ay sonu kesin ayrılıcam.oda dediki kapat kapıyı konuşalım senle.kapattım kapıyı.bana diyorki carrie sen iyice düşündünmü, sağlıklı bir karar aldığından eminmisin. eminim patron bey dedim. peki napacan dedi, işten ayrılıcam burdan taşınıcam evde oturup ders çalışıcam diplomamı alıcam dedim.
oda dedi ki işte benim için mühim değil ben herzaman senin yerine başka birini bulurum ama seni düşünüyorum, sen alışmışsın çalışmaya maddi sıkıntı yaşarsın sadece eşinin maaşıyla nasıl geçinirsin.hem memlekette sen iş arasanda bulamıcan falan filan.
ben istemiyorum dedim, evde oturucam ders çalışıcam. ben hem çalışıp hem okumak istemiyorum, derslerime odaklanıcam tek seferde sınavlarımı geçicem.
bana dioki ne zaman okula gitmek istersen ben sana izin veririm, burda işyerinde bile kitaplarını getirip istediğin kadar ders çalışabilirsin, iyi düşün diyor. ki bu adam hastalandığımda bile 1-2 saat hastaneye gittiğimde 10 defa arıyodu nerde kaldın, çabuk işlerini hallet gel diyen bi adamdı. senelik iznimi kullandığımda bile ağız burun yapan biriydi.
beni kalmam için ikna etmeye çalışıyorum ama ben kafaya koymuşum.gidicem.
ama ben 3 seneye yakın sigortasız çalıştım ya benim paramı versin.bana sigorta yaptırmadığı için ben işsizlik maaşı bile alamıcam.yasal olarak hiç bir hakkım yok ama ben paramı isterim.
önerileriniz nelerdir?
CARRİE sen sigartasız nasıl çalıştın orda pardon ?