hiç bu kadar ayrı kalmamıştık şimdi ayrı kalmak zorundayız farklı şehirlerdeyiz.
bir an önce kavuşmak istiyor anlıyorum onu. bende en az onun kadar çok istiyorum
ama bu şekilde zor ailesiyle kalmam demiyorum yine kalırım ama sınav süreci içinde olmaz.
ailesi iyi insanlar anlayışlılar ama ben kendi evim gibi rahat edemem ki,
bi köşeye çeklip ders çalışamam, yardım etmek isterim.
gelen giden olur laf olur ne bilim yaa
hem kendi ailemi nasıl ikna edebilirim ki şu durumda düğün için.
sınava çalışacam diye işe bile girmedim. cebimde 3 kuruş param yok.
nişanlımın işi olsa hiç değilse o zaman evleniriz yine bi şekilde ikna ederim belki ailemi.
sınava da evimde çalışırım ama böyle ne diyecem ki aileme...
nişanlım beni anlamıyor mu
yoksa beni gerçekten yanlış mı tanımış bilmiyorum
ama çok kırıldım çookkk
Merhaba kadınlar kulübü,
Nişanlımla 3 yıldır tanışıyoruz 1 yıldırda nişanlıyız.
Aslında bu yaz atamalarımız olsaydı şimdi evli olacaktık ama olmadı.
Dolayısıyla bende bu sene hiç değilse ailemin yanında sağlıklı bir şekilde tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim.
Sınavdan sonra atamam olmazsa da işe girip çalışacam artık.
Nişanlımda hazirandaki 2. atamaları bekliyor puanı iyi muhtemelen 2.atamalarda olur.
Olmazsada en kötü eylülde 3.atamada olur. Bu arada da sözleşmeli memur alımları olunca onlara başvuruyor
.Şuan Herhangi bir yerde işe hem vakit geçiriyor hemde çalışıyor. Ayrıca internet üzerinden elektronik alım satım yapıyor.
Parasını sermaye yapıp döndürüyor yani.
Aşağı yukarı aylık 1000 lira geçiyor eline.
En azından birimizin memuriyet olsaydı evlenmiş olacaktık.
Ama nişanlım son zamanlarda bana kızmaya başladı sankı memur olmadan evlenilmiyor diyor.
Sürekli laf çarpıyor bana.
Tamam bende isterdim evli olmak ama nasıl olacaktı ki.
ben adam gibi sınava hazırlanmaya karar verdim biryıl daha ve başka bir işde çalışmayacam dedim.
(85 üstü puan almam lazım atanmam için)
Evlenirdik ben atanana kadar annemlerle kalırdık sen evde yine ders çalışırdın diyor.
Ama ben istemedim bu teklifini.öyle nasıl çalışabilirim ki
ayrıca Baş başa yaşayacağımız bir eve gelin olmak istiyorum ben.
Evliliğim en güzel zamanlarında eşimle yalnız olmak istiyorum bunu da anlattım nişanlıma ama beni anladığını sanmıyorum.
Şuan evlensek Düğün masrafı, ev kira,eşyalar nasıl altından kalkacaz ki. Nişanlıma temmuza kadar bekleyelim ben sınava gireyim seninde ataman yapılsın eğer olmasa bile o zaman artık ikimizde çalışırız ve evleniriz dedim.
ama senin memuriyet olursa da yapalım düğünü hemen dedim ben evimizde çalışırım dedim.
Memuriyet dememin sebebi de hiç değilse para ve sigorta güvencemiz olsun nefes alabilelim istedim.
Artık Sürekli bana söylenmeye başladı sankı memurun borcu olmayacak mı?
Memur olmazsak evlenemez miyiz diye. Ben anlatmaya çalışıyorum ama beni anlamıyor.
Bu konu yüzünden son zamanlarda iyice kavga eder olduk.
Geçen benim memurluk olsa bile evlenmeyecem seninde memur olmanı bekleyecem,
açmayacam bir daha evlilik konusunu sen memur olana kadar dedi.
Çok kırıldım üzüldüm böyle davrnamasına ama anlamaya çalıştım biran önce kavuşalım istiyor ondan diye teselli ettim kendimi aldırış etmemeye çalıştım dediklerini .
Dünde yine memur olmadan evlenilmiyo konusunu açtı.
Mesaj attı ama sende haklısın zora gelemem diyorsun yazmış.
Lafını düşünde konuş yazdım.
Ama çok zoruma gitti. Ciddi böyle mi düşünüyor acaba benim hakkımda.
Bu mesajlaşmadan sonra bir kere aradı öyle napıyon falan dedi soğuk konuştum bende bi daha da ararsam seni dedi kapattı.
Konuşmadık dünden beri de.
ama çok kırıldım. bunca zaman neler yaşadık biz.
beni gerçekten böyle mi tanımış yani
seni çeyiz topiğinden tanıyorum :)
nişanlın üzerinde psikolojik baskı kurmaya çalışıyor bence. az mantıklı her insan senin gibi düşünür, ben de okul bittikten sonra bir sene kpss'ye hazırlandım ailemin yanında herkes de destek verdi ki benim eşim de çalışıyordu şu an senin nişanlının kazandığından fazlasını kazanıyordu bundan 4 sene önce. atandım hatta üç yıl da çalıştım borçsuz evlenebilmek adına olsun, eşimin mali müşavirliğini tamamlamasını bekleyip maaşının iyileşmesi için olsun.
biz sevmiyorduk muyduk birbirimizi seviyorduk ama sevgi her şey değil bunun da farkıdna olmak lazım. öyle olsa burda her gün çeşit çeşit konular açılmaz öyle mutsuzum böyle kavga ediyoruz diye.
evde huzur olması için düzenli bir gelirin olması lazım ayrıca okumuş kızsın kayınvalide evine gelin gitmek ne saçma şey anlamış değilim zaten de üniversite mezunu kıza da bunu teklif etmesinler artık ya ki bence eğitim durumuyla alakası olmamalı da hadi kız küçük yaşta evleniyordur, geliri yoktur vs belki anlarım sen en az 22 yaşındasındır yarın bigün mesleğini eline alacaksın ne işin var kayınvalideyle aynı evde.
bir de kızın gelirinin olması şöyle önemli ki inasn evlenirken bin bir hevesle alıyor bir iğnesini bile cebinde paran olmasa kimden ne kadar isteyeceksin annen baban bile olsa insan çekiniyor uygunundan alayım bunu da almayayım diye diye her şey içinde kalır sonra çok üzülürsün.
doğru düşünüyorsun o yüzden bildiğin yoldan şaşma, kesinlikle birinizden biriniz düzgün bir iş bulmadan evlenmeyin kayınvalide yanını da kesinlikle kabul etme bir tane iyi bir şey söyleyen yok koca forumda kayınvalidesiyle yaşayanlar arasından. ağrısız başını ağrıtma genç yaşında.
çok güzel açıklamışsın faat...
tüm maddelerini tek tek üzerinde düşüne düşüne okudum...
bende aynı şeyleri düşünüyorum.
ama nişanlımdan bunları duymak üzdü biraz
doğru karar vermişsin anne evinde ders çalışırsın annen iş beklemez ama kv evi böyle değil iş bekler evlenice eş olduğundan eş vazifelerin de olacak velhasıl çok zorlanırdın nişanlın ya atanmazsa ne olacak mantığıyla bakıyor sen keyfini bozma dersine çalış nasılsa evlenir evinizi kurarsınızMerhaba kadınlar kulübü,
Nişanlımla 3 yıldır tanışıyoruz 1 yıldırda nişanlıyız.
Aslında bu yaz atamalarımız olsaydı şimdi evli olacaktık ama olmadı.
Dolayısıyla bende bu sene hiç değilse ailemin yanında sağlıklı bir şekilde tekrar sınava hazırlanmaya karar verdim.
Sınavdan sonra atamam olmazsa da işe girip çalışacam artık.
Nişanlımda hazirandaki 2. atamaları bekliyor puanı iyi muhtemelen 2.atamalarda olur.
Olmazsada en kötü eylülde 3.atamada olur. Bu arada da sözleşmeli memur alımları olunca onlara başvuruyor
.Şuan Herhangi bir yerde işe hem vakit geçiriyor hemde çalışıyor. Ayrıca internet üzerinden elektronik alım satım yapıyor.
Parasını sermaye yapıp döndürüyor yani.
Aşağı yukarı aylık 1000 lira geçiyor eline.
En azından birimizin memuriyet olsaydı evlenmiş olacaktık.
Ama nişanlım son zamanlarda bana kızmaya başladı sankı memur olmadan evlenilmiyor diyor.
Sürekli laf çarpıyor bana.
Tamam bende isterdim evli olmak ama nasıl olacaktı ki.
ben adam gibi sınava hazırlanmaya karar verdim biryıl daha ve başka bir işde çalışmayacam dedim.
(85 üstü puan almam lazım atanmam için)
Evlenirdik ben atanana kadar annemlerle kalırdık sen evde yine ders çalışırdın diyor.
Ama ben istemedim bu teklifini.öyle nasıl çalışabilirim ki
ayrıca Baş başa yaşayacağımız bir eve gelin olmak istiyorum ben.
Evliliğim en güzel zamanlarında eşimle yalnız olmak istiyorum bunu da anlattım nişanlıma ama beni anladığını sanmıyorum.
Şuan evlensek Düğün masrafı, ev kira,eşyalar nasıl altından kalkacaz ki. Nişanlıma temmuza kadar bekleyelim ben sınava gireyim seninde ataman yapılsın eğer olmasa bile o zaman artık ikimizde çalışırız ve evleniriz dedim.
ama senin memuriyet olursa da yapalım düğünü hemen dedim ben evimizde çalışırım dedim.
Memuriyet dememin sebebi de hiç değilse para ve sigorta güvencemiz olsun nefes alabilelim istedim.
Artık Sürekli bana söylenmeye başladı sankı memurun borcu olmayacak mı?
Memur olmazsak evlenemez miyiz diye. Ben anlatmaya çalışıyorum ama beni anlamıyor.
Bu konu yüzünden son zamanlarda iyice kavga eder olduk.
Geçen benim memurluk olsa bile evlenmeyecem seninde memur olmanı bekleyecem,
açmayacam bir daha evlilik konusunu sen memur olana kadar dedi.
Çok kırıldım üzüldüm böyle davrnamasına ama anlamaya çalıştım biran önce kavuşalım istiyor ondan diye teselli ettim kendimi aldırış etmemeye çalıştım dediklerini .
Dünde yine memur olmadan evlenilmiyo konusunu açtı.
Mesaj attı ‘ama sende haklısın zora gelemem diyorsun’ yazmış.
Lafını düşünde konuş yazdım.
Ama çok zoruma gitti. Ciddi böyle mi düşünüyor acaba benim hakkımda.
Bu mesajlaşmadan sonra bir kere aradı öyle napıyon falan dedi soğuk konuştum bende bi daha da ararsam seni dedi kapattı.
Konuşmadık dünden beri de.
ama çok kırıldım. bunca zaman neler yaşadık biz.
beni gerçekten böyle mi tanımış yani
Kesinlikle seni bu şekilde ikna etmeye çalışıyor sakın kararından dönme!
Çünkü çok mantıklı düşünüyorsun.
Nişanlın kaç yaşında merak ettim ama o kadar kolay değil hayat anlattığı gibi.
Annemlerle kalırsın sınava çalışırsın
yok canım yaa anasına sor bakayım o ne diyecek..
ama pardon şimdi tabi kızım sen benim kızımsın yeterki mutlu olun der.
Evlendikten sonra aynı eve gir bakalım o güler yüzden eser kalıyor mu?
Kesinlikle söylediği gibi olmaz. Senin iş yapman,yardım etmen beklenir.
Hem sana kimse yap demese de sen rahat eder misin?
İmkansız.. Arkandan lafı bile edilir canım aman sakın diyeyim.
aynı evde yaşayıp hizmetçi olanlar iyi olamıyor. Sen sınavına çalışıp mı iyi
olacaksın?
Diyeceğim şudur. Sakın bu acıklı hallerine kanma!
Seni duygusal olarak çökertip zaferine ulaşacak..
Olan senin evlilik hayallerine,cicim aylarına olacak.
Evliyim yaşadım gördüm söylediklerimi yabana atma.
Özel ya da devlet ikinizde doğru düzgün iş hayatına atılmadan sakın evlenme
Evini de olabildiğince kv lerinden uzak kur..
Hiç üzülme ve ararsa çok kırgınım beni çok kırdın.
bunlar kararımı değiştirmeyecek sadece huzursuz olcaz bil de bir daha üstüne gelemesin
Kesinlikle seni bu şekilde ikna etmeye çalışıyor sakın kararından dönme!
Çünkü çok mantıklı düşünüyorsun.
Nişanlın kaç yaşında merak ettim ama o kadar kolay değil hayat anlattığı gibi.
Annemlerle kalırsın sınava çalışırsın
yok canım yaa anasına sor bakayım o ne diyecek..
ama pardon şimdi tabi kızım sen benim kızımsın yeterki mutlu olun der.
Evlendikten sonra aynı eve gir bakalım o güler yüzden eser kalıyor mu?
Kesinlikle söylediği gibi olmaz. Senin iş yapman,yardım etmen beklenir.
Hem sana kimse yap demese de sen rahat eder misin?
İmkansız.. Arkandan lafı bile edilir canım aman sakın diyeyim.
aynı evde yaşayıp hizmetçi olanlar iyi olamıyor. Sen sınavına çalışıp mı iyi
olacaksın?
Diyeceğim şudur. Sakın bu acıklı hallerine kanma!
Seni duygusal olarak çökertip zaferine ulaşacak..
Olan senin evlilik hayallerine,cicim aylarına olacak.
Evliyim yaşadım gördüm söylediklerimi yabana atma.
Özel ya da devlet ikinizde doğru düzgün iş hayatına atılmadan sakın evlenme
Evini de olabildiğince kv lerinden uzak kur..
Hiç üzülme ve ararsa çok kırgınım beni çok kırdın.
bunlar kararımı değiştirmeyecek sadece huzursuz olcaz bil de bir daha üstüne gelemesin
ayrıca düşünceleriniz çok tasvip ettim. çoğu kız sırf bir an önce evlenmek adına ailesiyle oturmayı, başka sorunları göze alıyor, he diyip geçiyor.. sonrası hüsran..
siz kendi düşüncelerinizn arkadasındasınız ne güzel. aman evlilik olsun yeter düşüncesinde değilsiniz.
inşallah orta yolu bulursunuz.
teşekkür ederim . ben ikimiz için böyle düşünüyorum, mutlu huzurlu bir yuva istiyorum,
evliliğimin en güzel günlerinin stresle geçmesini istemiyorum..
allah nasip etmezde atanamazsam o zman birşey düşünürüz ama bu sürede nişanlımın ataması olursa evleniriz diyorum.
kötü olan ben oluyorum.
zora gelemiyorsun diyor bana.
bunca şey yaşamışım ben nişanlımla,
hayatımın geri kalınını yaşayacağım insan benim hakkımda böyle düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?