Beni eşya olarak gören eşim

Yani ben çok etmiyorum babam da severmiş kafasını duvara vura vura zorlarmış annemi . Neyini sevecek kadın diye düşünüyorum
Kafasını duvara vura vura mı sizinkilerde de maşallah istek var ama saygı, sevgi açısından tırtlar. Ne olurdu sanki herşey aynı anda olsa? Ben bir erkeğin kadına kendini sevdirmeyi bererebildiği sürece bu konularda sorun yaşayacaklarını düşünmüyorum.bunlar emeksiz yemek istiyorlar.bunu yapabilecek potansiyeli olan biriyle kadın nasıl sevişmek istesin?.Ben de hergün yaparım çok istekliyim ama erkeğim yaklaşmayı, istemeyi bildiği için.

Üzgünüm ama bazı eski konularınız baz alarak ben sizin eşinizinde çok merhametli biri olduğunu düşünmüyorum. Bazı heriflerin aklı bir tarafında hiç sevgi saygı sunmadan salt bunu talep ediyorlar.
Evet bence de merhamet yok , çok güzel biriyim öyle derler yani, süs olmadan bile yüzüm fiziğim herkes beğenir ama eşimden bir gün güzel kelimesi bile duymuyorum. Ona da diyorum böyle sonu olmaz bu evliliğin ama hâlâ aynı

Normalde ilişki durumunuz nasıl? İkiniz de severek mi yapıyorsunuz? Yoksa onun isteği ile mi başlıyor hep ? Ne sıklıkla yapıyorsunuz?
Bu soruların cevabı önemli ona göre yorum yapabilirim.

Normalde ilişki durumunuz nasıl? İkiniz de severek mi yapıyorsunuz? Yoksa onun isteği ile mi başlıyor hep ? Ne sıklıkla yapıyorsunuz?
Bu soruların cevabı önemli ona göre yorum yapabilirim.
Evlendiğimden beri çok sık ilk zamanlar her gün olurdu sonra iki günde bir olmaya başladı şimdi son zamanlarda on yıllık evliyim bu arada her gün istemeye başladı. Normalde bende isterdim aynı anda isterdik yani seviyorum da ilişki yaşamayı. Ama sık olması sinüzit sahibi olmam yıkanıp durmam beni zorluyor

Sıkmayın o zaman canınızı. Sizin sevmeniz sorularimin cevabı için çok önemli idi. İlişkiyi her defasında çok sevdiğinizi dile getirin. Sadece hastalık durumlarında ya da yorgun olduğunuzda sevmediğinizi sık sık dile getirin.
Mesela benim bu huyumu eşim çok iyi bilir. Hastayım dediğimde kesinlikle zorlamaz. Çünkü benim ilişkiyi çok sevdiğimi biliyor. Bunu ona hissettirin.
İlişkisiz yaşamaktansa ilişkili yaşamak çok daha iyi emin olun.

Bu konu bana önceden dinlediğim birisini hatırlattı.Düşündükçe içim acıyor .Kadın yurt dışında yaşıyor ama doğulular.Kocası da istemediği onu sevmediği halde zor kullanıp kadına tecavüz ediyormuş.Boğarak, döverek...Kadın ağlasa da umrunda değil adamın.Evden çıkarken kapıyı üstüne kitliyor.Hiçbir şey yapmasına izin vermiyor.

Kadının oğulları bile düşman kadına.Senin o ablalarını s*kerim gbi konuşuyorlarmış ergen çocuklar.Bu olay ne yazıkki gerçek.Adam çocukları düşman etmiş kadına, ablalarını aramasına bile izin vermiyor.Zenginlik içinde rezil bir hayat yaşıyor maalesef.Sonra tatil bahanesiyle Türkiyeye geliyorlar.Adamı ikna ediyor aileni görelim gidelim diyor.

Sonra kadın bir anda fenalaşmış numarası yapıyor ve kendini hastaneye kaldırtıyor.Tomografi çekilirken adamdan su istiyor ama adam gitmiyor.Anlıyor kadının bir şeyler söyleyeceğini.Hep yanında dibinde.Sonra oradaki görevliye eliyle sus işareti yapıyor görevli anlıyor .Adamı yolluyor sen su al da gel hadi abi diye.O şekilde polisleri çağırıyor ve kurtuluyor.Şu an nerede ne yapıyor bilmiyorum ama kadının o hali gözümün önünden gitmiyor.Allah insanı vicdandan noksan bırakmasın.

Büyük ihtimalle işe gidip gelmekten başka evde hiç bir işin ucundan tutmayan bir adam.

İki çocukla ilgilendiğini de zannetmiyorum, ee genç adam enerjisini de bir şekilde atmak zorunda, iş yaptırın yorun diyeceğim ama sizinkinde o potansiyel yok maalesef.

Sen eşine çok fazlasın bence. Sen genel olarak böyle şeyler için boşanmaya karşı birisin diye hatırlıyorum. Ama unutma hiç kimse için hayatını ve mutluluğunu feda etmeye değmez. Yazım tarzından çok yorgun olduğun hissediliyor. Kimse için enerjini tüketme. Hele kıymet bilmeyenler için.

Öyle haklısınız öyle haklısınız ki tekrar tekrar okudum teşekkür ederim

Çok sık ilişkide sorun yok.hatta güzel birşey ama adamın karakterinde ve yaklaşımından sorun olduğu için fazla geliyordur sana.maalesef herşey aynı anda olmuyor.manipüle etmeye çalışıyor.
bu kadın muhafazakar
çocukları uyutacak, beslenmelerini adamın gömleklerini vs. hazır edecek, yatsıyı kılacak,
sonra gusül alacak, saçını kurutacak da uyuyup sabah namazına kalkacak
bunların hepsi aynı gece olacak öyle 2 çocuklu, biri özel bir çocuğu olan, eşi hiçbir naneye el sürmeyen birisi için çok ilişkide sorun var
kimse kusura kalmasın, öyle bir dünya yok yani...

adam iyi yaklaşsa bile kadının üzerindeki yükü bölmeden kadın yine bunalırdı bu adam bir de gönlünü etmiyorsa o da ayrıca bir sorun.

Çok açık bir şekilde yazmışsınız teşekkür ederim aynen böyle koşturma ile geçiyor o yüzden

Çok açık bir şekilde yazmışsınız teşekkür ederim aynen böyle koşturma ile geçiyor o yüzden
rica ederim
ben anlıyorum sizi, kış günü özellikle iyice sıkıntı çocuklar evde bunalıyor, bir yere çıkartmak istesen hastalık derdi ayrı, okullarda konu hiç bitmiyor,
aslında siz epey büyütmüşsünüz zoru geçmiş büyüğü kendi kendine giyinecek ödev yapacak yaşlara gelmiş, maşallah.

fakat korkarım çocukları eğittiğiniz kadar eğitilememiş bir kocanız var
kabahat sizde de değil adamın hamuru bu, buna çözüm, çare ne olur hiç bilemiyorum.

Teşekkür ederim, aynen kış günü ve gece yikanmayi da sevmiyorum deprem sonrası korkuyorum falan. Annesi eğitmeliydi deyip bırakıyorum. Hayatı bir şekilde devam ettirmek zorundayız o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…