- 25 Nisan 2018
- 4.403
- 8.511
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Yani ben çok etmiyorum babam da severmiş kafasını duvara vura vura zorlarmış annemi . Neyini sevecek kadın diye düşünüyoruminsan merak ediyor ama değil mi
Kafasını duvara vura vura mıYani ben çok etmiyorum babam da severmiş kafasını duvara vura vura zorlarmış annemi . Neyini sevecek kadın diye düşünüyorum
Bir şeyin de ortasını tuttursalar zaten....Üzgünüm ama bazı eski konularınız baz alarak ben sizin eşinizinde çok merhametli biri olduğunu düşünmüyorum. Bazı heriflerin aklı bir tarafında hiç sevgi saygı sunmadan salt bunu talep ediyorlar.
Evet bence de merhamet yok , çok güzel biriyim öyle derler yani, süs olmadan bile yüzüm fiziğim herkes beğenir ama eşimden bir gün güzel kelimesi bile duymuyorum. Ona da diyorum böyle sonu olmaz bu evliliğin ama hâlâ aynıÜzgünüm ama bazı eski konularınız baz alarak ben sizin eşinizinde çok merhametli biri olduğunu düşünmüyorum. Bazı heriflerin aklı bir tarafında hiç sevgi saygı sunmadan salt bunu talep ediyorlar.
Normalde ilişki durumunuz nasıl? İkiniz de severek mi yapıyorsunuz? Yoksa onun isteği ile mi başlıyor hep ? Ne sıklıkla yapıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar,
Sorun şu ki eşim beni önemsemiyor. Geçenlerde çok rahatsızlandim grip oldum ama ağır geçti baya, ama eşim o halde cinsel ilişki bekledi benden ve hayır dediğim için kötü oldum hastayım oda görüyor ama merhametsiz mi o yüzden mi yoksa sıfır sevgi duyduğu için mi bilmiyorum, küstü bir iki gün konuşmadı bu yüzden.
Normal insanlar böyle değildir eminim ben ne yapmalıyım sizce. Konuştum kendisi ile ama yok öyle bir şey diyor bariz olduğu halde . Hatta dün belini incitmis bugün de ilişki için ısrar etti ben belin ağrıyor diye kızdım yine küstü. Ben ne yapacağım arkadaşlar ya?
Evlendiğimden beri çok sık ilk zamanlar her gün olurdu sonra iki günde bir olmaya başladı şimdi son zamanlarda on yıllık evliyim bu arada her gün istemeye başladı. Normalde bende isterdim aynı anda isterdik yani seviyorum da ilişki yaşamayı. Ama sık olması sinüzit sahibi olmam yıkanıp durmam beni zorluyorNormalde ilişki durumunuz nasıl? İkiniz de severek mi yapıyorsunuz? Yoksa onun isteği ile mi başlıyor hep ? Ne sıklıkla yapıyorsunuz?
Bu soruların cevabı önemli ona göre yorum yapabilirim.
Sıkmayın o zaman canınızı. Sizin sevmeniz sorularimin cevabı için çok önemli idi. İlişkiyi her defasında çok sevdiğinizi dile getirin. Sadece hastalık durumlarında ya da yorgun olduğunuzda sevmediğinizi sık sık dile getirin.Evlendiğimden beri çok sık ilk zamanlar her gün olurdu sonra iki günde bir olmaya başladı şimdi son zamanlarda on yıllık evliyim bu arada her gün istemeye başladı. Normalde bende isterdim aynı anda isterdik yani seviyorum da ilişki yaşamayı. Ama sık olması sinüzit sahibi olmam yıkanıp durmam beni zorluyor
Sen eşine çok fazlasın bence. Sen genel olarak böyle şeyler için boşanmaya karşı birisin diye hatırlıyorum. Ama unutma hiç kimse için hayatını ve mutluluğunu feda etmeye değmez. Yazım tarzından çok yorgun olduğun hissediliyor. Kimse için enerjini tüketme. Hele kıymet bilmeyenler için.Evet bence de merhamet yok , çok güzel biriyim öyle derler yani, süs olmadan bile yüzüm fiziğim herkes beğenir ama eşimden bir gün güzel kelimesi bile duymuyorum. Ona da diyorum böyle sonu olmaz bu evliliğin ama hâlâ aynı
Öyle haklısınız öyle haklısınız ki tekrar tekrar okudum teşekkür ederimSen eşine çok fazlasın bence. Sen genel olarak böyle şeyler için boşanmaya karşı birisin diye hatırlıyorum. Ama unutma hiç kimse için hayatını ve mutluluğunu feda etmeye değmez. Yazım tarzından çok yorgun olduğun hissediliyor. Kimse için enerjini tüketme. Hele kıymet bilmeyenler için.
bu kadın muhafazakarÇok sık ilişkide sorun yok.hatta güzel birşey ama adamın karakterinde ve yaklaşımından sorun olduğu için fazla geliyordur sana.maalesef herşey aynı anda olmuyor.manipüle etmeye çalışıyor.
Çok açık bir şekilde yazmışsınız teşekkür ederim aynen böyle koşturma ile geçiyor o yüzdenbu kadın muhafazakar
çocukları uyutacak, beslenmelerini adamın gömleklerini vs. hazır edecek, yatsıyı kılacak,
sonra gusül alacak, saçını kurutacak da uyuyup sabah namazına kalkacak
bunların hepsi aynı gece olacak öyle 2 çocuklu, biri özel bir çocuğu olan, eşi hiçbir naneye el sürmeyen birisi için çok ilişkide sorun var
kimse kusura kalmasın, öyle bir dünya yok yani...
adam iyi yaklaşsa bile kadının üzerindeki yükü bölmeden kadın yine bunalırdı bu adam bir de gönlünü etmiyorsa o da ayrıca bir sorun.
Böyle gerizekalılık görmedim. Oldu olacak taktik/tavsiye de verseydi.kayınvalidem küs olduğum bir gün bana, eşim yatağı çok sever oğlumda öyle muhtemelen gönlünü hoş et demişti . Ailece zorlar
rica ederimÇok açık bir şekilde yazmışsınız teşekkür ederim aynen böyle koşturma ile geçiyor o yüzden
Yani bende çok şaşırdım o an . Gereksiz sözlerBöyle gerizekalılık görmedim. Oldu olacak taktik/tavsiye de verseydi.
Teşekkür ederim, aynen kış günü ve gece yikanmayi da sevmiyorum deprem sonrası korkuyorum falan. Annesi eğitmeliydi deyip bırakıyorum. Hayatı bir şekilde devam ettirmek zorundayız o yüzdenrica ederim
ben anlıyorum sizi, kış günü özellikle iyice sıkıntıçocuklar evde bunalıyor, bir yere çıkartmak istesen hastalık derdi ayrı, okullarda konu hiç bitmiyor,
aslında siz epey büyütmüşsünüz zoru geçmiş büyüğü kendi kendine giyinecek ödev yapacak yaşlara gelmiş, maşallah.
fakat korkarım çocukları eğittiğiniz kadar eğitilememiş bir kocanız var
kabahat sizde de değil adamın hamuru bu, buna çözüm, çare ne olur hiç bilemiyorum.
Eee sürekli küsüyorsa küstükten sonrada mı istiyor?Teşekkür ederim, aynen kış günü ve gece yikanmayi da sevmiyorum deprem sonrası korkuyorum falan. Annesi eğitmeliydi deyip bırakıyorum. Hayatı bir şekilde devam ettirmek zorundayız o yüzden
Küsünce asla konuşmuyor o yüzden istemiyor mecburen ben gidip arayı buluyorumEee sürekli küsüyorsa küstükten sonrada mı istiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?