Beni eşya olarak gören eşim

Pozitif bir uye

La galibe İLLALLAH 🧡
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2018
4.403
8.512
158
Merhaba arkadaşlar,
Sorun şu ki eşim beni önemsemiyor. Geçenlerde çok rahatsızlandim grip oldum ama ağır geçti baya, ama eşim o halde cinsel ilişki bekledi benden ve hayır dediğim için kötü oldum hastayım oda görüyor ama merhametsiz mi o yüzden mi yoksa sıfır sevgi duyduğu için mi bilmiyorum, küstü bir iki gün konuşmadı bu yüzden.
Normal insanlar böyle değildir eminim ben ne yapmalıyım sizce. Konuştum kendisi ile ama yok öyle bir şey diyor bariz olduğu halde . Hatta dün belini incitmis bugün de ilişki için ısrar etti ben belin ağrıyor diye kızdım yine küstü. Ben ne yapacağım arkadaşlar ya?

Küserse küssün sen kendini düşün o seni düşünmuyor. Ne öyle çocuk gibi kusmeler kazık kadar adamlarda.

Normalde ilişki sıklığınız nasıl ? hep o mu başlatır?

Beli agriyosa kendi düşünsün ver gitsin

Kimisi kendini tatmin eder sorun olur kimiside hastalık dinlemez ister adamlar hepsi sorun gerçekten galiba azgın kocanız var onuda doyurmak bıktırır insanı yemeğine şap koyun kalkmasın

Bu konuda anlamıyorlar gerçekten, hep hazır olmak zorundasın gibi düşünüyorlar. Halbuki karşındaki de insan, yorgun olabilir hasta olabilir, istemiyor olabilir yani. Konuşarak çözmeye çalışın olmadı salın gitsin. Bende 30 haftalık hamileyim ve ilişki yasak şu an ama yatakta zor döndüğüm halde eşim temas bağımlısı olduğu için ayağını üzerime atıyor rahatsız oluyorum deyince ooo ilişki yok dokunmak yok bu nasıl iş deyip trip atıyor umrumda mı hiç değil , makina değiliz biz de. Bu hayat kadınlar için çok zor

Bu azgin adamin hakkindan ne gelir hemen soyleyeyim agir griptiniz inadina opecektiniz gecseydi hastalik. Madem simdide beli agriyor cikin ustunde ziplayin. Vallahi bak saka yapmiyorum. İliski sirasinda felcli ali riza gibi kalacak görsün gününü. Milleti hasta haliyle ugrastirmak ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…