beni erkek zannedenler.....

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
0
İçel Mersin
merhabalar,
beni erkek zanneden arkadaşlara burdan seslenıyorum :ben hem bayan gibi hem erkek gibi düşündüğümden sıtede taarruza uğruyorum.erkeklerin yerine koyup kendimi yorum yaptığım konularda saldırıya uğruyorum.siteniz gerçekten güzel ama saygısızlıklar yüzünden bır daha siteye girmeme kararı aldım.:umursamaz:

kafamçokkarıştı fisfisfis CADIARZU :mymeka: Çok üzgünüm çoook akannehir

herkese kimi zaman saygısızlık yapılıyor bunun icin siteye girmemek dogru bir karar degil

kimsenin tercihlerine bir saygısızlığımız yok :D

merhabalar,
beni erkek zanneden arkadaşlara burdan seslenıyorum :ben hem bayan gibi hem erkek gibi düşündüğümden sıtede taarruza uğruyorum.erkeklerin yerine koyup kendimi yorum yaptığım konularda saldırıya uğruyorum.siteniz gerçekten güzel ama saygısızlıklar yüzünden bır daha siteye girmeme kararı aldım.:umursamaz:

:lepi:sizde düşüncenizi kadın gibi yazınnnCADIARZUCADIARZU

merhabalar,

siz bilirsiniz..:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar,

Sen kendinden eminsen insanların sana yaptıkları dedikleri önemli olmamalı..aslında bu bir konu bile olmamalı bence..

Bencede erkek değilsen neden siteden ayrılıyorsun ki :umursamaz:

neden gidiyorsun ki o zaman sende bundan sonra bayan gibi düşünüp,bayan gibi konuşursun
senin açtığın konuları hatırlıyorum :icecream:

hehe ben edanın erkek oldugunu düşünüyorum yani saygısızlık yapmısım edaaa çok pişmanım geri döönkaydirigubbakcemile3

hehe ben edanın erkek oldugunu düşünüyorum yani saygısızlık yapmısım edaaa çok pişmanım geri döönkaydirigubbakcemile3

Geri dööööön geri dööööön ne olur geri dööön uzanıp tutu ver elimi birgün......... kaydirigubbakcemile3
Allahım yaa :bbo::bbo:

Back