Beni doğru olana yönlendirin lütfen---

peki

Ben seni anladım canım 5 yıldır sünen bir ilişki ve sıkılmış olan siz arkadaş olarak anlaştığınız birine ilgi duyduğunuzu zannetmişsiniz ama ikisi de değil bence şu anda var olan sevgiliyle ayrılın ve diğer arkadaşa da ümit vermeyin. Çünkü o size değer veriyor gerçekten böyle insnaları kırmayın

orda açıkca belirtim zaten arkadaşımla görüşmüyorum sevgilimle beraberim arkadaşlığımız bitti

Diğer arkadaşlara nazaran geriden geliyorum, kusura bakmayın

Sevgilinizi aldatmamışsınız, arkadaşınız size açıldığında ise onu reddetmişsiniz, bir yıl geçmiş üstünden. Burada aldatma yok.

Ama bir yıldır aklınızı arkadaşınızdan alamıyorsunuz. Sevgilinizden ayrılmayarak da ona ihanet etmiş oldunuz. Zaten sevgilinize içten içe gıcık olmuşsunuz, öküz vb. giydirmeler, bunlar artık sevmediğinizi göstermiyor mu? Ayrılmak için neden bekliyorsunuz? Sevmediğiniz aşikar. Aklınızda "acaba başkasıyla olabilir miyim?" düşüncesi geçiyorsa ne sevgilinize ne de kendinize zaman kaybettirmeyin bari. Çekin gidin. Başkasıyla olur mu olmaz mı görürsünüz. Biraz mert olun.

yeni birini istemiyorum aslında belkide arkadaşıma vicdan yaptım ondan da emin değilim karışık duygular içerisindeyim anlayacağınız

aslında başta onun sevgilisi olmasaydı ben sevgilimle tanışmazdm ilk başlardada ilgi duyuyordum ona karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…