Selam bayanlar sayfayı uzun süredir takipteydim konu açıp fikir edinmek bugüne kısmetmiş benim kendime göre çok büyük bir derdim var bir yandan beş yıllık sevgilim diğer yandan artık arkadaşım bile olmayan kendisi kabul etmiyor aklım ikisinde takılı kaldı sevgilim
kusura bakmayın yeni üyelik
![KK66 :KK66: :KK66:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk66.gif)
şimdi benim derdim benim 5 yıllık bir sevgilim var onu sevdiğimi sanıyordum fakat işin aslı öyle değilmiş sevgilimle tanışmadan önce iş yerinde tanıştığım bir çocuk vardi yeni mezun genç hızlı benimse hiç sevgilim olmamıstı zaten bana o gözle bakmadı arkadaşca görüstük arkadaş grubu ile zaten o zamanlar sevgilisi vardı bense o dönem şuan ki sevgilimle tanistim 2 yıl bilmiyordu bu sevgili olduğumuzu sonra o sevgilisinden ayrıldı araa ara mesaj olsun iş yerine geldiğinde teselli ettim
sevgilisi aldattığı için üzgündü kız başka şehirde farklı kişilerle görüsmüş inkar etmiş bu yakalayınca ayrılmışlar 3.senemizde bizim sevgilimle aramızda sorunlar oldu kısıtlamalar başladı ben bunaldım bununla dertleştik
4.senemizde iyice sıkıyordu sevgilim zaten tayini çıkmıstı o yüzden çok kıskanıyordu diğer arkadaşımında tayini çıktı gitti sevgilimin ki çok uzak arkaşım olanın ise 5 saaatlik mesafedeydi
sonra sevgilimle biz hiç yokken basit bir kıskançlık yüzünden tartıştık aramıza soğukluk girdi bu arkadaşımda zaten herşeyimizi bilirdi ben artık ciddi sekilde ayrıldığımı bir daha barışmayacağımı söyledim 1 hafta bu bana ciddi bir bedaberlik teklif etti kafam karısıktı kabul ettim yanıma gelecekti geldide ben ayaküstü sir kez görüştüm oysa o planlar yapmıstı benim niyetimin olmadığını halen aklımın sevgilimde olduğunu anlayınca bir daha beni arama sorma diyerek telefonu yüzüme kapattı bense çok kızgin ve kararlı olduğum için bir daha aramadım hatta bana bağırdığı için engelledim oysa haklıydı izin alıp benim yanıma gelmişti bense çoçukluk yaptım onunla iyi anlaşıyordum yaşlarımız birbirine yakındı onun yanında daha rahattım sevgilim benden 6 yaş büyük 6 yaş ta olgunluk katarsak çok olgun disiplin sahibi bense çok rahat bir insanım yanında kendim gibi değilim arkadaş olarak görüstüğüm kişi tip olarakta bana uygundu sevglimse benden büyük duruyor şimdi ben diğiriyle daha uyumlu olduğumuzu düşünüyorum 1 yıldır onun bana bağırması beni çocuk gibi kandırdın demesi kulaklarımdan gitmiyor sevgilim sadık iyi birisi ama öküzün teki hiç romantik değil bilmiyorum aklım 1 yıldır böyle karısık ilk tanıstığımızda ayrıldığınrdan beri sevgiliside yok bu durumda sevgilimden ayrılıp onla sevgili olma ihtimalim varmıdır