Beni doğru olana yönlendirin lütfen---

hayirli isler diyelim konu sahibi, ne diyelim. kendine yakistirdigin hayat tarzi buysa, diyecek bisey yok. sevgiline cok acidim, umarim aci gercekleri gorur ve senin ne haltlar karistirdigini anlar cok gec olmadan.

hayır tam olarak öyle değil tartısmanın ardır-ndar kısa bir ayrılık yaşadım onunda bana ilgisi vardı başlarda sevgilimden bahsedarkende artık anlatma olmuyorsa zorlama falan diyerek kıskançlık krizlerine giriyordu anlıyordum belli etmiyordum ki zaten ilk teklif edende oydu.

hayirli isler diyelim konu sahibi, ne diyelim. kendine yakistirdigin hayat tarzi buysa, diyecek bisey yok. sevgiline cok acidim, umarim aci gercekleri gorur ve senin ne haltlar karistirdigini anlar cok gec olmadan.
ne halt karıstırmışım hanfendi kıskançlık krizlerine girip beni bunaltmasa öküz olmasa sürekli beni elestirmese tüm bunlar olmayacak demekki

Bazen hemcinslerimden rahatsızlık duyuyorum.
Örneklerinden birisi.

Arkdasim dediginiz kisi, sizin yaniniza ne amacla geldi acaba? farkindamisiniz? ya da benmi cok kotu dusunuyorum.. ayrilan kizin hemen ardindan sizinle sevgili olmak istemesi ne kadar dogru??

ne halt karıstırmışım hanfendi kıskançlık krizlerine girip beni bunaltmasa öküz olmasa sürekli beni elestirmese tüm bunlar olmayacak demekki
memnun değilseniz, fikirler uyuşmuyosa ayrılırsınız.

Ben erkek arkadaşımı seviyorum bizde uzağız çokta kıskanç ama yan yanayken sorunumuz yok çok şükür. Evlenene kadar idare edicem. Fikrim böyle benim.

Sizde ya böyle düşünüp devam edersiniz ya da ayrılırsınız.
kendi hayatınızı çizmeye çabalarken 5 yıllık olan sevgiliniz sizin onu beklediğinizi düşünüyo. Böyle bencil olmayalım. Biraz da başkalarının yerine koyalım kendimizi.

kiskanilan her kadin aldatsin. elestirilen her kadinin gonlu baskasina kaysin. sizin prensipleriniz buysa ve mideniz boyle genis ise, buyrun yapin.

Arkdasim dediginiz kisi, sizin yaniniza ne amacla geldi acaba? farkindamisiniz? ya da benmi cok kotu dusunuyorum.. ayrilan kizin hemen ardindan sizinle sevgili olmak istemesi ne kadar dogru??
ayrılıktan hemen sonra gelmedi 6 ay geçmişti ve öyle bir niyeti olduğunu zannetmiyorum sizin içiniz fesatmış

AYYYYYYYYY benim icim fesat kalsin tek....sen bildigini yap....anormalmisin ne sin ???? hem soruyor hem de yorumculara camur atiyorr KIISSSTTTT....

bildiğin mahalle ağzı...
Bir konu açarken gelebılecek butun yorumlara açık olman gerekir.

Ki senın konunu burda bır erkek açsa demedğimi bırakmazdık .
Bir kadın açtı dıye göz yumucak değiliz .

Sen insanlara bunu reva ggörüyorsan . Umarım sende bırgun bu duruma düşersin !

siz avukatımısınız ? neden yorum yapma gereği duydunuz hosss kişttt yazmak normalde benim kendisinin kalitesizlğini belirtmem mi anormal

Şimdi bir şey yazacağım, kızacaksınız. Şu an kiminle birliktesiniz? 5 yıllık sevgilinizi terk ettiniz mi? Aynı anda ikisiyle mi gidiyor? Gerçekten anlamadım.

Şimdi bir şey yazacağım, kızacaksınız. Şu an kiminle birliktesiniz? 5 yıllık sevgilinizi terk ettiniz mi? Aynı anda ikisiyle mi gidiyor? Gerçekten anlamadım.
orda açıkca belirtim zaten arkadaşımla görüşmüyorum sevgilimle beraberim arkadaşlığımız bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…