Beni Depresyona Sokan Kalkık Burun Estetiğim

Korktuğunuz kadar var onu söyliyim :) rahat insanların işi, çünkü ben de ilk iki ay mahvoldum. Şimdi de hep burnumu koruyorum
2 ay ne oldu yazabilirmi siniz benimde 23 gün oldu neznm dışarı çıksam baskı oluyor ve başıma vuruyor bugün araba ile esenyurt bağcılar yaptım eşim sürdü hala ağrım var

2 ay ne oldu yazabilirmi siniz benimde 23 gün oldu neznm dışarı çıksam baskı oluyor ve başıma vuruyor bugün araba ile esenyurt bağcılar yaptım eşim sürdü hala ağrım var
Yazdım ya konu başlığı altına uzun uzun. O baskılar çok oldu bende de. Bi kasılma değişik bi ağrı. Ameliyat hissiyatı zor geçti ama geçti. Vücudun iyileşmesi en az altı ay, sadece burun için de geçerli değil bu anladığım kadarıyla. Ne doktoru olursa olsun her şey için bi altı ay istiyorlar. Ben iki ay burnumu bantla sıkı sıkı sardım, onun faydasını çok gördüm.

Benimde 23 gün oldu ameliyat olalı çok morelim bozuk evde bir iş yapmıyorum herseyi eşim yapıyor bir saatlik yürüyüş VS ağrı ve baskı ve baş ağrısı yapıyor pisikojik çok kötüyüm hatamı yaptım diyorum ve 8gun raporum kldi ben nasıl ise basliyacagimi düşünüyorum çok üzgünüm
Ne bantı kullandınız ben 1 hafta alçı da iken uyuyamıyorum çok baskı yapıyordu

Bu arada sizin ağrı sızı kldimi ve burun ucu istediğiniz gibi oldumu o znmla düşüyormuş masala bile yolu var diye biliyom

Estetik için burun bantalrı var eczanede. Doktor verdi bana iki ay bantla dedi. Dokyorunuza danışın söyler. Çoğu doktor iki ay taktırmaz ama bence takılmalı. Benim doktor taktırdı çok daha güzel olacak dedi

Bu arada sizin ağrı sızı kldimi ve burun ucu istediğiniz gibi oldumu o znmla düşüyormuş masala bile yolu var diye biliyom
Ağrı sızı kalmıyor ama yanlışlıkla ucuna filan dokunsam sızlıyo hemen çok dikkat ediyorum. Silmiyorum burnumu, delik şekilleri bozmayayım diye. En az bir yıl dokunmam. Ucu çok düşmedi benim ama ben beğeniyorum. Ki iki üç yıl içinde düşmeye devam ediyormuş, doktor dahil herkes öyle diyor

Kaç ay oldu sizin benimde oğlum eliyle çarptı çok sızladı 8.gundu ben siliyorum ana dikkat şekilde istediğim gibi ama iglesmek çok daha önemli çalışan biriyim 27de iş başı Dr başla diyor bende hareket ettikçe ağrı oluyor

Bu süreç çok zormuş açıkçası geçmişe gitsem olmam ki burnum çok cirkindi yinede olmam hayatım durdu ağrılarım yüzünden sanki hiç iglesmeyecegim gibime geliyor

Ahh yeni okuma şansım oldu yeni üyeyim pek bilgim yoktu sizi okdar iyi Anlıyorum ki bende boğa burcuyum yazınız tam benlik süreç beni hayli üzüyor ne çıksa kabulüm yeterki iglsip eski hayatıma döneyim sizi kucaklıyorum

Yok yok geçiyor hepsi metin olun. Sonra diyosun ki niye kendimi o kadar üzdüm. Sonuçta her şey süreç. Benim sekiz ay bitti sanırım. Ben bebek gibi bakıyorum burnuma, şekli bozulsun istemiyorum, dokununca sızlıyor zaten. Yani doktor burnu güzel yaptıysa aylar geçince sizde mutlu oluyorsunuz:)

Allah razı olsun iyi olmak istiyorum biraz içime su serptiniz çok mutlu oldum sizde çok iyi olun duam sizinle

Olursunuz olursunuz, burnu beğenirseniz, nefeste de sıkıntı yoksa hepsi geçiyor :)
Cansınız nefeste sorun yok sekildede tek sorun ağrılar bende değişiklikten nefret ederim yüzü bırak hayatım değişti düzenim sizin sözleriniz ağrı kesici gibi geldi çok teşekkür ederim ıyiki yazdınız sizi kucaklıyorum ve iyi geceler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…