Rüya Yorumları Beni Çok Etkileyen Rüya..

peacelove

Huzur :)
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
66
0
Dün beni çok aşırı etkileyen bir rüya gördüm kısaca anlatayım size..

Köy yada kasaba gibi küçük bir yerdeyim. Bembeyaz içi ışık dolu bir eve girdim. Ben girdikten sonra eve bir sürü kişi girmeye başladı. Ben kapıdaki ayakkabıları düzenlemek çevirmek için kapıyı açtım bi baktım ki ayakkabıları kapıdan uzakta düzenli bi şekilde duruyo. acaba niye bu kadar uzağa çıkardılar diye düşünürken ayakkabıları çeviriyorum tam 19 çift ayakkabı sayıyorum.

Eve geri giriyorum. Evi kısaca şöyle anlatayım koridor yok tek bir odanın etrafında 3-4 kapı var. Köy tipi bir ev yani. Ben içeri girip odaları geziyorum. Büyük odaya girdiğimde o 19 kişinin çok güzel, uyumlu bir şekilde namaz kıldığını görüyorum onları hayranlıkla izliyorum. Sanki camideymiş gibi herkes birbirne çok yakın resmen sıkış tepiş namaz kılıyor. Ama çok hoş bir görüntü oluşmuş. Yüzlerine bakmaya çalışıyorum hepsi 50-60'lı yaşlarda gibi. Ve başlarında oyalı çemberler var bana bakıp gülümsüyo hepsi. Ben hepsini kadın olarak gördüm ama arkada erkekler de olabilir tam bilemiyorum. Diğer odaları gezerken mutfağa giriyorum mutfak küçücük kendi kendime söyleniyorum. Hasan'a (Erkek arkadaşım) da o kadar söyledim mutfağı büyük olan bi ev alalım diye ama falan diyorum. Ardından banyoya gidiyorum. Arkamdan annem ve yanında kabarık kıvırcık saçlı bir bayan giriyor. Banyo sanki ikiye bölünmüş gibi bir tarafında en ufak bir eşya bile yok. diğer tarafta ise banyo tuvalet çamaşırlıklar herşey orda biz orda duruyoruz kadın yanıma gelip benim karnıma bi sıvı sürüyo (ultrasona girerken sürülen sıvı tarzı bişey) sonra hayırlısı olsun hadi diyip çıkıyo ve uyanıyorum..

Aslında rüya gördüğüm an beni o kadar etkilemedi fakat o 19 sayısı aklımı çok karıştırmıştı ayakkabıların sayısını çok net hatırlıyodum içerde 18 değl 20 değil tam 19 kişi vardı internete girip bi bakayım dedim gördüğüm şeyler karşısında tüylerim diken diken oldu diyebilirim.

19 sayısı Kur'an'ın şifrelerinden sayılırmış ve mucize olarak geçermiş. İslami boyutta daha bir sürü anlamı varmış o sayının. Hem 19 sayısı hem namaz geçince etkilenmemek elde değildi..

Çok merak ettim bu rüyamı. Acaba rüyamı yorumlayabilecek birileri varmıdır :44:

tüylerim ürperdim ccnm cok duygulandim :KK31:

hayirlara vesile olur insallah

rüyani yorumlamak isterdim fakat ben pek anlamam öyle seyden.

nette rüya tabirine bektinmi peki? ne yaziyor?

Rüya tabirlerinden tam bi anlam çıkartmadım canım :/

Aradığım şeyleri tam olarak bulamadım o yüzden sizlere bi sorayım dedim inş anlayan birileri denk gelir bende çok çok etkilendm , bi o kadar da merak ediyorum :nazar:

Özellikle 19 sayısı, evin beyaz olması, namaz kılınması beni çok etkiledi..

hayır olsun canım.ben olsam böyle rüyalarımı anlatmazdım dile getirmezdim hikmeti bozulmasın diye.güzel bir rüya.namaz kılanları falan görmen özellikle evin nurlu olması hayır olsun.ürperdim okuyunca bende

hayır olsun canım.ben olsam böyle rüyalarımı anlatmazdım dile getirmezdim hikmeti bozulmasın diye.güzel bir rüya.namaz kılanları falan görmen özellikle evin nurlu olması hayır olsun.ürperdim okuyunca bende

bende anlatmayı pek sevmem ama bu rüya çok etkiledi gerçekten beni :)
hele o 19 sayısını öğrenince Kur'an'ın şifresi ve mucizesinden sayılan bi sayıymış sonuçta öğrendiğim an tüylerm diken diken oldu. gerçekten çok merak ettim rüyamın anlamını. namazı öyle güzel kılıyorlardı ki hayranlıkla izliyordum bende..

Bir kalabalik eve gelip niye dua eder insan? .. ve koy gormussun, yani dogdugun yere geri donus soz konusu. Birseyin etkisinde kalmadiysan, ya birisi vefat edicek, yada vefat eden kisinin dua bekledigini soylebilirim. Bu kisi kadin olabilir. O yasli kadinlarin arasinda dikkatini ceken birisi varmiydi? ..

Son düzenleme:
Bir kalabalik eve gelip niye dua eder insan? .. ve koy gormussun, yani dogdugun yere geri donus soz konusu. Birseyin etkisinde kalmadiysan, ya birisi vefat edicek, yada vefat eden kisinin dua bekledigini soylebilirim. Bu kisi kadin olabilir. O yasli kadinlarin arasinda dikkatini ceken birisi varmiydi? ..

hayır çoğunu hiç tanımıyorum. Rüyada tek tanıdığım kişi annemdi onunla birlikte de banyoya giriyorduk. banyoda çamaşırlıkta baya bi çamaşır seriliydi. Banyoda bi kadın daha vardı işte elinde bi sıvı vardı onu bana sürüyordu öyle ölünün arkasından dua okunur gibi değildi aslında. sanki bir sürü insan misafirliğe gelmiş de namaz kılıyor gibiydi normal hayatta tanıdığım insanlar değildi ama rüyamda onları tanıyormus gibi davranıyodum

X