beni bekleyen zorlu bir süreç:(

Ne guzel yazmışşın.. Sızın gıbı bu yorumlar ınanılmaz destek oldu.. Inş canım hsg sonrası bakalım tedavı seceneklerım ne olacak

Cok tesekkur ederım bende sızınle aynı fıkırdeyım . Asılama surecı hakkında ne dusunuyorsunuz basarı oranı cok dusukmuş

Arastıracagım cok tesekkur ederım

Canım allahım sabır versın sanada .. Hepımıze nasıp olsun ınş

Yo hıc sacma olarak degerlendırmıyorum.. Yapıyorum bunları..

tabi bebeğe karar verince hemen olsun istiyoruz bir ay bile beklemek sıkıntı veriyor. ben de ikinci çocuk için iki yıl bekledim.yumurta takibi, aşılama yaptırdım tutmadı. ikimizde de sorun yoktu. en son doktorum "gebeliğe engel bir durum yok sadece sen bebek fikrine çok fazla takmışsın, stres yapıyorsun. bu da hamile kalmana engel oluyor.bak bir çocuğun var ikinci de olur. akışına bırak" dedi. tedaviyi bıraktım, rahat oldum hatta diyebilirim ki adet tarihlerini bile unuttum. birkaç ay sonra hamile kaldım. bebeğim 1,5 yaşında.
rahim filmini anestezi almadan çektirdim. ben çektirdiysem herkes çektirebilir çünkü acıya direncim çok düşüktür. hiç acı hissetmedim.
stres hamileliğe büyük engel. zor ama stres yapmayın. hep olumlu düşünün. inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Canım yaa ben daha 1 ay fln önce echomarda yaptırdım ne kadar kolay gecti sana anlatamam kaldı ki öyle cok dayanıklı biri bile değilim. O kadar kolaydı ki inan bitti mi fln dedim. Anadolu yakasından servisleri de var. Aletleri teknolojik oldugu icin cok acı cekmiyorsun. Ben nerdeyse yaptırmayacaktım ama bittikten sonra niye bu kadar dert etmişim diyeceksin :)

Ahh cnm been neler cektim bi bilsen iki sene olmadi hicbi sorun yoktu hsg bende cekindim sol tarafim yapisikti actilar ondan olmamis dediler ama nerdeee yine olmadi etmedigim dualar kalmadi en son sogan suyu yaptim ve catlatma ignesiyle hamile kaldm sanada tavsiye ederim dilerm hemen olur gercekten seni cok iyi anliorum

İnş arkadasım .. Zor ama gucluyum tamda dedıgınız sebepten ınş karsıluğını alacagız
İnşaallah canım, bende hsg sonrası hamile kalanlardanım, tüplerim kapalı çıkmıştı, ama doktorum aslnda kapalı olmadığını ilaç verme sırasında kasılma olduğu için kapalı çıktığını söyledi , nasip işte umarm sende hiç beklemezsn. ..

Ayni senin gibi bir sene beklemistim cnm dr gittim hsg hemn sonra asilama yapalim drdi kabul ettim hsgde hic aci cekmedim acik cikti asilama olucm diye kafamda rahatti stres yapmadim asilamaya gerek kalmadan oglum geldi hsgden sonra adet olmadim

Canım tum bu yasadıklarının karsılığını bır bebekle al en kısa zamanda ınş.. Banada asılama dedıler fakat ben de ilac ve iğneyı de denemk istıyorum..

Çok teşekkür ederim canim benim inşallah hepimiz aliriz. 2 ayda o sekilde denedim bende o da olmadi bakalım bundan sonra neler bekliyor beni :)

Canım cok haklısın bu durumu takıntı haline getırmek hem ilişkim hem özel hayatım hemde sosyal hayatımı olumsz etkılıyor.. Daha rahat olacagım. Hsg için yarın konusacagım ınş rahat gecer

Çok teşekkür ederim canim benim inşallah hepimiz aliriz. 2 ayda o sekilde denedim bende o da olmadi bakalım bundan sonra neler bekliyor beni :)
Inş en kısa zamanda guzel haberlerını alırız.

Anlasılıyor olmak cok degerli.. Heleki bu donemı kımseyı soylemeden gecırıyorsanız.. Okurken içim burkuldu ama hamıle olmanza cok sevındım. Rabbım bızlerede nasıp etsın . Saglıkla kucagına al ınş

Canım bak inan anestezi alma iyi bsy değil. Kan aldırırken bile daha cok zorlandıgım oldu. Yaptıracagın yer cidden cok iyi.
Cesaretlenmeye basladım:) regli tarıhınden kac gun sonra fılm cekıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…