beni bekleyen zorlu bir süreç:(

Anlasılıyor olmak cok degerli.. Heleki bu donemı kımseyı soylemeden gecırıyorsanız.. Okurken içim burkuldu ama hamıle olmanza cok sevındım. Rabbım bızlerede nasıp etsın . Saglıkla kucagına al ınş
Oncelikle Allah razi olsun en kisa zamanda allah tum olmayanlara nasip etsin Insallahhh... blzde 1 sene sakladik bburada insanlar ole cahilki adimi kisira bile cikarttilar cok sukur nasip oldu yanliz ben biraz konunu okudumda daha hicbi tedavi uygulanmadan hemen asilama yaptirma bak sogan suyu bitkisel mucize buna inan iki kere denedim ilkinde bebegimi kaybettim sora yine denedim hamile kaldim birde klomen+catlatma ignesini dene been bu sekil hamile kaldim

Oncelikle Allah razi olsun en kisa zamanda allah tum olmayanlara nasip etsin Insallahhh... blzde 1 sene sakladik bburada insanlar ole cahilki adimi kisira bile cikarttilar cok sukur nasip oldu yanliz ben biraz konunu okudumda daha hicbi tedavi uygulanmadan hemen asilama yaptirma bak sogan suyu bitkisel mucize buna inan iki kere denedim ilkinde bebegimi kaybettim sora yine denedim hamile kaldim birde klomen+catlatma ignesini dene been bu sekil hamile kaldim
Kesinlikle.. Zaten karamsarlığa dustugum konuda bu ya dırek asılama nıye? Klomn yada ctlatma ıgnesı tedavısı bnm ıcın gecerli deglmı. Bunları konusucam dr la

Allah başka sağlık sorunu vermesin. Her şey normalse zaten olacak bir gün..

Sabır..

Cesaretlenmeye basladım:) regli tarıhınden kac gun sonra fılm cekıldı
Adetin bitiminden birkaç gün sonra. Reglin 7-8. Günü falandı galiba benimki. İnan bak bitince haklıymıssın diyeceksin. Cektirdiğin yer cok onemli sen iyi bi yere gidiyorsun. Hiç korkma:) bunu sana asırı korkan biri söylüyor.

Kesinlikle.. Zaten karamsarlığa dustugum konuda bu ya dırek asılama nıye? Klomn yada ctlatma ıgnesı tedavısı bnm ıcın gecerli deglmı. Bunları konusucam dr la
Tabikide gecerli ama malum dr lar ne yazikki kesesini dusunuo bide bu stresli zamanda drlarda resmen somuruo ben bu drlara doktugum parayi hicbiyere vermedim sacma sapan testler bilmemneler cok somuruolar sen sikintidasn ne deseler yaparsin cagrezsizsn cunku ama onlar yararlanirlar aman canim dikkat et kendine duzgun bi dr bul ve kesinlikle once catlatma ignesi +klomen dene ben ilk tedavide basarli oldum

Özele gidiyorum sız istanbuldamısınız. Önerdıgınız bır dr varmı
arkadaşım ben istanbulda marmara eğitim ve araştırmada gördüğüm tedavi ile hamile kaldım 1,5 yıl bekleyişten sonra. tavsiye ederim infertilite bölümünü

bir de ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanark aşılama yaptırdım ve ilk seferde tuttu çok şükür. devlet hastanesi önerdi bana bunu ve hiç bir ücret de ödemedim

bir de ben klomen ve çatlatma iğnesi kullanark aşılama yaptırdım ve ilk seferde tuttu çok şükür. devlet hastanesi önerdi bana bunu ve hiç bir ücret de ödemedim
Benim dr da ilk tedavımı asılama ile yapmayı önerdı. Sizin ilk tedavınızmıydı

Adetin bitiminden birkaç gün sonra. Reglin 7-8. Günü falandı galiba benimki. İnan bak bitince haklıymıssın diyeceksin. Cektirdiğin yer cok onemli sen iyi bi yere gidiyorsun. Hiç korkma:) bunu sana asırı korkan biri söylüyor.
:) randevumu aldım ve anestezısız dua et lütfen

:) randevumu aldım ve anestezısız dua et lütfen
Hiiiiççç korktugun gibi olmayacak. Sana diyecektim hemen randevu al erteleme diye. Ne zamana aldın yakın bir tarih mi? Allah ın izniyle cok rahat gececek merak etme. Bitince diyeceksin ki iyi ki anestezi alıp kendime zarar vermemişim. Sonra da cok mutlu olacaksın hsg sonrası gebelik sansı artıyor diye :)

Benim dr da ilk tedavımı asılama ile yapmayı önerdı. Sizin ilk tedavınızmıydı
evet ilk tedavimdi. direkt aşılama ile başlaadık. bunu özel bi hastane önerseydi yaptırmazdım belki. çünkü aşılamanın başarı oranı düşük olduğu için o kadar para vermek istemeyebilirdim. normal yollarla oolma olasılığı ile hemen hemen aynı çünkü...

Hiiiiççç korktugun gibi olmayacak. Sana diyecektim hemen randevu al erteleme diye. Ne zamana aldın yakın bir tarih mi? Allah ın izniyle cok rahat gececek merak etme. Bitince diyeceksin ki iyi ki anestezi alıp kendime zarar vermemişim. Sonra da cok mutlu olacaksın hsg sonrası gebelik sansı artıyor diye :)
İnşşşş canımmmm . P. Tesı için aldım:)

evet ilk tedavimdi. direkt aşılama ile başlaadık. bunu özel bi hastane önerseydi yaptırmazdım belki. çünkü aşılamanın başarı oranı düşük olduğu için o kadar para vermek istemeyebilirdim. normal yollarla oolma olasılığı ile hemen hemen aynı çünkü...
Banada önerılen aşılama.. İlk tedavı için klomen yada catlatma ıgnesı yerıne dırek asılama ile baslamaktn korkuyorum:(

Banada önerılen aşılama.. İlk tedavı için klomen yada catlatma ıgnesı yerıne dırek asılama ile baslamaktn korkuyorum:KK43:
yaa korkma hiç, çok pratik bi işlem. aynı ilaçları kullanacaksın ve ne ağrı olacak ne sızı... çok kolay yani endişelenme. eğer içine sinmiyosa da doktorunla konuş. önemli olan senin güvenerek adımlar atman. inşallah hayırlı olur vereceğin karar

Benimde 1 yili gecti.. kist ameliyati oldum nisanda buay sogan kurune baslayscagim ve su sut buharini yapmayi dusunuyorum.hsg cekilmem lazim. korkankardanim...tupler tikali ise bu sut buhari brlki acsr diyotum.umut iste korkudan )) problem yok sukur ama olmadi mslesef birde ben ysnlis yapmisim soranlara istiyotuz diyordum simdi soranlar skiyor insani hakikaten hayirlisi demekten bif hal oluyosun..en alakasiz insan bile sotuyor ustune vazife gibi..ankarada c kollo hsg crkrn yer varmi acaba..

Benimde 1 yili gecti.. kist ameliyati oldum nisanda buay sogan kurune baslayscagim ve su sut buharini yapmayi dusunuyorum.hsg cekilmem lazim. korkankardanim...tupler tikali ise bu sut buhari brlki acsr diyotum.umut iste korkudan )) problem yok sukur ama olmadi mslesef birde ben ysnlis yapmisim soranlara istiyotuz diyordum simdi soranlar skiyor insani hakikaten hayirlisi demekten bif hal oluyosun..en alakasiz insan bile sotuyor ustune vazife gibi..ankarada c kollo hsg crkrn yer varmi acaba..
Sırf o sorulara maruz kalmıyım dıye herkese dusunmuyoruz dıyorum. Bnde hsg den korkuyorum fakat randevu aldım anestezıye gerek yok muayene gıbı olacak vs dedıler işlemı anlattılar.. echomara gıdecegıö ben ankaarada varsa bır bakın

Back