beni bekleyen zorlu bir süreç:(

Evet kısaca şöyle anlatayım 3 yıllık evliyim hiç korumadık ara ara tedavi gördün bu ay ilaç kullandım çatlatıcı iğne vuruldum adetime 4 gün kaldı bekliyorum bakalım sende bu yollardan geçeceksin moral çok önemli üzülsende korsanda acısada mecbur yaptırdık sende yatıracaksın şöyle düşün bunların hiç birinin sonunda ölüm yok yani yatıran ölmemiş şimdiye kadar ama bunların sonunda Allah nasip ederse inşallah bebişşşşşşş var kızzzzzzz :anneadayı::KK46:
Hahaha:) eveeeettt.. Dr bana bır sorun olmadıgı hlde klımen ctltma ıgnesı önermıor dırekt asılama dıyor. Bn olabılıosa klımenıde ıgneyıde denemk istıyorum .

Hahaha:) eveeeettt.. Dr bana bır sorun olmadıgı hlde klımen ctltma ıgnesı önermıor dırekt asılama dıyor. Bn olabılıosa klımenıde ıgneyıde denemk istıyorum .
Dene kız dene içinde kalmasın =)))) özel hastaneye mi gidiyosun benim ilk hastanem özeldi benim doktor da aynısını demişti

Dene kız dene içinde kalmasın =)))) özel hastaneye mi gidiyosun benim ilk hastanem özeldi benim doktor da aynısını demişti
Özele gidiyorum sız istanbuldamısınız. Önerdıgınız bır dr varmı

ben o kafaya takma bahanesıne ınanmıyorum. psıkolojı etkılıyor tabı kı ama benım ıcın gecerlı degıl.. hıcbır sorun yoksa tabı hsg de temız cıkarsa .. asılamadan baslamak gozumu korkutuyor. sız suana kadar dr la mı hareket ettınız herhangı bır tedavı vs aldınızmı
stres yaptıgınızda vucut bı hormon uretıyor ve vucuda gırenı kabul etmıyor yabancı madde sanıyor
hatta mevcut hucrelerıde ölduruyor
stres buyuk etken ;)
sorun yokmus olsaydı bıle hamıle kalmanıza engel degıl
sızın rahmınız esınızınde yasayan 1 spermı olması bıle cocuk olmasına nedendır
hıc canınızı sıkmayın anestezılı olun derım
allahım nasıp etsın ısteyen herkese

kendinizi strese sokmayın bir yıl cok uzun bir sure degil. şimdiden yoruldum demişssiniz güçlü olun ALLAH ne zaman ısterse o zaman olacak sabredın ..senelerce bebek sahıbı olmayanlar var ki umutlarını yıtırmıyolar ve ALLAH umutlarının tukendıgı an nasip ediyor. Dua edin. inşALLAH en kısa zamanda kavusursunuz mınıgınıze .

Ağrı eşiği herkeste farklıdır ama geçenlerde en yakın arkadaşım çektirdi ve cok zor dedikleri bu muymuş dedi, devlet hastanesinde anestezisiz yapıldı işlem, birkaç gün hafif kanaması olmuş

merhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmden :KK43: şişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır..
canım ilk baştan söyleyim sıkıntılı bir süreç insanın psikolojisi alt üst oluyor. Hsg ye gelince benim çok ağrım oldu işlem sırasında ama her 5 kişiden 3 ü sancı olmadığını hatta işlemin bittiğini bile anlamadıklarını söylüyor.
Hsg filmi sonrası hamile kalma olasılığın artıyor aşılamaya bile gerek kalmaz belki. Bende 8 ay önce çekildim hsg sonrası korunmadın o ay hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı.

kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin
merhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmden :KK43: şişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır
merhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmden :KK43: şişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır..
kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisin

Son düzenleme:
ya allah askına 1 yıl nedir ki millet 20 sene bile bekliyor mucizeyi yasamak icin 1 senede pes etmek nedir
ya birsey söylücem size niye insanlara karşı tutumunuz herzaman ters kızın canı sıkılmış yazmış. Bende bekliyorum bu mucizeyi 14 aydır ama olmadı. Herzaman duamdır rabbim benden önce bekleyenlere versin. Ama inan insan her ay olmadığı için umutsuzluğa düşüyor. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.

Yazan oldu mu bilmem birçok kadında bu film cekildikten sonra hamile kalıyomuş 1 2 ay içinde

yalnız deilsin inanki...milyonlarca insan var bu durumda..hatta bunlardan birtaneside benim..çok şükür sorun yok..hatta 3 sefer kimyasal gebelik geçirdim..bu ay doktora gittim rahim filmi istedim..sana gerek yok dedi..2-3 ay daha bekleyelim dedi..aslında rahatlatıyor beni..zamana ihtiyacın var dedi..nasip kısmet herşey..dua ediyorum hep hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evledımız olsun diye...Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda nasip etsin..

rahim filmi konusuna gelince lütfen korkma..anestezi almana gerek yok..abartılıyor sanırım biraz..muhakkak canın biraz acıcaktır ama dayınılmayacak birşey olsa ne çekilir nede çektirilir...kafana takıp büyütme bu durumu..

İstanbuldaysanız radyomarda çektirin filminizi c kollu makinası var hangi şubesinde olduğunu öğrenin orada yapın.Ne acı ne anestezi 5 dakikada cıkıyorsunuz.

merhaba arkadaşlar;
Bazen bunun gibi şeyler psikolojiktir.
Sacma ve trajikomik gelebilir ama deneyin:
Farklı ferah bir mekanda değişik fantaziler deneyin. Bunun için sehirdisinda çok farkli bir ortam seçin.
Tıbben bir sorun yok gibi görünüyor, bunu deneyin.

hayat sana da öğretir sabretmeyi.
benim geçmediğim aşama, duymadığım laf kalmadı napıcaksın aldırış etmemeye başlıyorsun, Rabbimin bir bildiği vardır diyorsun, sonuçta kimsenin elinde olan bişey değil.
hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.

merhaba arkadaşlar;
ben de bundan 6 yıl kadar önce benzer bir süreç yaşadım.hsg yi anestezi olmadan çektirdim ve şunu diyebilirim eğer ağrı eşiğin düşük ise lütfen anestezi talep et.

sonrasında aşılama yaptırdım aynı şekilde.merak etme çok zor bir süreç değil.Allah yardımcın olsun.

Cok sevındım. Tupbebek surecınız cok yorucumuydu
yok süreç yorucu değil tabi manevi yorgunluğu saymazsak. Ben sadece iğnelerin son döneminde biraz zorlandım. Ama değiyo inan. o minnak tekmeleri hissedince herşey bitiyo. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan tedaviye gerek kalmadan sende bebişini kucağına alırsın

Cok sevındım. Tupbebek surecınız cok yorucumuydu
Bu arada İstanbul da yaşıyorsanız size doktorumu tavsiye edebilirim. Ben taksimde İstanbul Tüp Bebek merkezi var oraya gitmiştim. Doktorum Suzan Gençsoy. Çok iyi bi doktor sadece tüp bebek değil danışmak için bile gidilebilir. Ücreti pahalı gibi gözüksede tek sefer ödeme yapıyosunuz ondan sonra para ödemenize gerek kalmıyo. Birde özel hastane olunca insanın aklına para konusu takılıyo. Bu hastanede öyle bişey yok gerek kalmadığı sürece tahlil falan istemiyolar boşa masraf çıkarmıyolar. İsterseniz bi gidin derim.

Ayyy bu arada sanki hastane sahibi gibi konuşmuşum yeni ferkettim yavvv....:KK70:

Back