beni bekleyen zorlu bir süreç:(

yaa korkma hiç, çok pratik bi işlem. aynı ilaçları kullanacaksın ve ne ağrı olacak ne sızı... çok kolay yani endişelenme. eğer içine sinmiyosa da doktorunla konuş. önemli olan senin güvenerek adımlar atman. inşallah hayırlı olur vereceğin karar
Çok tesekkurler hem moral oldunuz hem bılgılendırdınız:) sevgılerr

ya birsey söylücem size niye insanlara karşı tutumunuz herzaman ters kızın canı sıkılmış yazmış. Bende bekliyorum bu mucizeyi 14 aydır ama olmadı. Herzaman duamdır rabbim benden önce bekleyenlere versin. Ama inan insan her ay olmadığı için umutsuzluğa düşüyor. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.
Eline saglık canım halden anlamaz ınsanlar ıste.. Kendısı her gun kv konuları acsın dursun ama ınternette sabır sukur nasıhatları versın.. Klavyenın verdıgı gucle insanı duygulardan uzak klmasalar keske bu kişinin yorumları hp boyle cok ıtıcı

Eline saglık canım halden anlamaz ınsanlar ıste.. Kendısı her gun kv konuları acsın dursun ama ınternette sabır sukur nasıhatları versın.. Klavyenın verdıgı gucle insanı duygulardan uzak klmasalar keske bu kişinin yorumları hp boyle cok ıtıcı
aynen canım katılıyorum her kelimene

Herkese cok tesekkurler.. Hsg cekıldı şimdi cıktım muayeneden cok daha rahattı .. Sızlerden aldıgım guç ile gıttım ıyıkı varsınızzzzz

Back