Hahaha:) eveeeettt.. Dr bana bır sorun olmadıgı hlde klımen ctltma ıgnesı önermıor dırekt asılama dıyor. Bn olabılıosa klımenıde ıgneyıde denemk istıyorum .Evet kısaca şöyle anlatayım 3 yıllık evliyim hiç korumadık ara ara tedavi gördün bu ay ilaç kullandım çatlatıcı iğne vuruldum adetime 4 gün kaldı bekliyorum bakalım sende bu yollardan geçeceksin moral çok önemli üzülsende korsanda acısada mecbur yaptırdık sende yatıracaksın şöyle düşün bunların hiç birinin sonunda ölüm yok yani yatıran ölmemiş şimdiye kadar ama bunların sonunda Allah nasip ederse inşallah bebişşşşşşş var kızzzzzzz
Dene kız dene içinde kalmasın =)))) özel hastaneye mi gidiyosun benim ilk hastanem özeldi benim doktor da aynısını demiştiHahaha:) eveeeettt.. Dr bana bır sorun olmadıgı hlde klımen ctltma ıgnesı önermıor dırekt asılama dıyor. Bn olabılıosa klımenıde ıgneyıde denemk istıyorum .
Özele gidiyorum sız istanbuldamısınız. Önerdıgınız bır dr varmıDene kız dene içinde kalmasın =)))) özel hastaneye mi gidiyosun benim ilk hastanem özeldi benim doktor da aynısını demişti
Uzun bı surec olacak bır dr dan daha fıkır alacagım allahın izni ile en saglıklı sekılde gecırecegız ınş bu donmıHayır malesef istanbulda değilim ve inan orada bildiğim hiç bi doktor yok
stres yaptıgınızda vucut bı hormon uretıyor ve vucuda gırenı kabul etmıyor yabancı madde sanıyorben o kafaya takma bahanesıne ınanmıyorum. psıkolojı etkılıyor tabı kı ama benım ıcın gecerlı degıl.. hıcbır sorun yoksa tabı hsg de temız cıkarsa .. asılamadan baslamak gozumu korkutuyor. sız suana kadar dr la mı hareket ettınız herhangı bır tedavı vs aldınızmı
canım ilk baştan söyleyim sıkıntılı bir süreç insanın psikolojisi alt üst oluyor. Hsg ye gelince benim çok ağrım oldu işlem sırasında ama her 5 kişiden 3 ü sancı olmadığını hatta işlemin bittiğini bile anlamadıklarını söylüyor.merhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmdenşişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır..
merhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmdenşişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır
kaç yaşındasın, kaç yıllık evlisinmerhaba arkadaşlar;
1 yıldır hamıle kalamıyorum. kımseyle paylasmadım bu durumu dusunmuyoruz dıyor gecıyorum yakın arkadaslarımdan aıleme kadar. esım ve ben tahlıllerımızı yaptırdık bır sorun yok sımdı hsg cekılecek. fakat korkuyorum bu fılmdenşişli echomardan randevu alacagım anestezılımı alsam kararsızlıgı yasıyrum. bır yandan da dr um eger tupler acıksa asılama yapalım dırekt dıyor. ben şimdiden yoruldum hemen cocugum olsun gıbı bır ıstegım sadece ister istemez bır stres altındasınız.cok yoruldm bu konuda yalnız hıssedıyorum kendımı sızlerle paylasmak ıstedım .. bu surecı gecırenınız varmı? karamsarlığa dusmeden bu donem nasıl aydınlık bır sekılde gecırılır..
ya birsey söylücem size niye insanlara karşı tutumunuz herzaman ters kızın canı sıkılmış yazmış. Bende bekliyorum bu mucizeyi 14 aydır ama olmadı. Herzaman duamdır rabbim benden önce bekleyenlere versin. Ama inan insan her ay olmadığı için umutsuzluğa düşüyor. Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.ya allah askına 1 yıl nedir ki millet 20 sene bile bekliyor mucizeyi yasamak icin 1 senede pes etmek nedir
Bazen bunun gibi şeyler psikolojiktir.merhaba arkadaşlar;
ben de bundan 6 yıl kadar önce benzer bir süreç yaşadım.hsg yi anestezi olmadan çektirdim ve şunu diyebilirim eğer ağrı eşiğin düşük ise lütfen anestezi talep et.merhaba arkadaşlar;
yok süreç yorucu değil tabi manevi yorgunluğu saymazsak. Ben sadece iğnelerin son döneminde biraz zorlandım. Ama değiyo inan. o minnak tekmeleri hissedince herşey bitiyo. İnşallah bi sıkıntı çıkmadan tedaviye gerek kalmadan sende bebişini kucağına alırsınCok sevındım. Tupbebek surecınız cok yorucumuydu
Bu arada İstanbul da yaşıyorsanız size doktorumu tavsiye edebilirim. Ben taksimde İstanbul Tüp Bebek merkezi var oraya gitmiştim. Doktorum Suzan Gençsoy. Çok iyi bi doktor sadece tüp bebek değil danışmak için bile gidilebilir. Ücreti pahalı gibi gözüksede tek sefer ödeme yapıyosunuz ondan sonra para ödemenize gerek kalmıyo. Birde özel hastane olunca insanın aklına para konusu takılıyo. Bu hastanede öyle bişey yok gerek kalmadığı sürece tahlil falan istemiyolar boşa masraf çıkarmıyolar. İsterseniz bi gidin derim.Cok sevındım. Tupbebek surecınız cok yorucumuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?