çok iyi bişeye benzemiyo. bu tür yüzüklerde üzerindeki inci düşüyomuş. fiyatı çok değil. beğendim diyosan fazla kaybedecek bişeyin yok.
ben sürekli internetten alışveriş yaparım ama bu siteden hiç yapmadım.güvenilir olup olmadığını araştırdıktan sonra alışveriş yapın.
Elim degmeden alışverişten ürküyorum nedense ben. Şöyle bir takıcılara baktım hep allı güllü, taşlı şeyler var incili olan. Böyle tek inci, sade, minik bir şey gözüme çarpmadı. Zaten bunu gördükten sonra baktım belki dışarıda bulurum diye. Kargo margo da ugrasmamıs olurum gibisinden. Çok begendim de, ya sacma sapan bir sey gelirse...
Ondan merak ettim, acaba buradan alısveris yapan var mı diye...
Konu yanlış yerde..
İlgili bolume tasinacaktir..
Bilginiz olsun..
Alisveris ve giyim tuyolari -alyans takı diye iki tane ayri bolum var..Bu da dertten sayılmaz mı, sonucta kafamı kurcalayan merak ettigim bir sey...
Eki Görüntüle 1393760 bunu almıştım.
Sitenin guvenirliligini bilmem ama yuzugu hic begenmedim cok basit duruyo
Basit sade demek degil basit yani adi, kalitesiz duruyo :/Güzel, sade bu da. : )
Basit oldugu için güzel zati. : )
Alisveris ve giyim tuyolari -alyans takı diye iki tane ayri bolum var..
Buralara daha uygun..
Tabi ki de yok :)Peki o zaman. Tasınmasının bana eksi bir durumu var mı ban gibi?
Tabi ki de yok :)
Telin ustune sedefli boncuk koymuşlar..neyıne bayıldın..
Takıcıya gıt 2liraya alırsın..
guvenilir bir site ben her zaman ilk olarak facebook sayfalarına bakarım alısveris yaptıgım yerlerin bu yerinde facebook sitesinin 75 bin kusur begeneni var
Basit sade demek degil basit yani adi, kalitesiz duruyo :/
canım bak mesela bu sitenin face sayfası varmış senin için arattım. https://www.facebook.com/gumusdukkani.com.tr?fref=ts burdan bi bak bakalım yorumlara alışveriş yapıp memnun kalanlar var mı.sanal alışverişte en önemli şey diğer müşterilerin yorumlarıdır :)Nereden arastırabilirim onu bilmiyorum : )
Buraya sordum işte.